0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #580 -: Март 18, 2013, 07:22:12 am »
Благодаря за подкрепата.
Аз съм борбено момиче, а и подобни постове като вашите ме карат да се замисля и ми дават кураж да продължа. Да си призная през сълзи и в отчаяние си казах "край вече, няма смисъл да се мъчим", но минаха 2 дни и днес пак надигам глава, мозъчето ми пак започва да калкулира и пресмята кога ще ми дойде, кога да запиша час, кога ще извадим Я и т.н. Ще видим доктора какво ще каже, в крайна сметка думата е негова. Още не съм се обадила в клиниката да съобщя за отрицателния резултат. Просто спрях лекарствата и ще чакам цикъла да дойде. Едва тогава ще звънна, хем да запиша час за преглед.

« Отговор #581 -: Март 18, 2013, 07:55:24 am »
Само така,papa,никакво предаване.Ще стане,няма начин да не стане. :bighug:
« Отговор #582 -: Март 18, 2013, 10:05:24 am »
Папа, и аз се присъединявам към пожеланията на другите борбени момичета - да не падаме духом и да продължаваме с опитите! И аз скоро ще бъда отново на линия. Около 250 номера остават до нашия, за да ни се обадят за заповед за втори опит по Фонда. Днес си записах час, за да се видя предварително с д-р Персенска и да поговорим какво и ка ще се прави. За пръв път ще ходя в новата клиника - дано да ми е на късмет :)
Между другото, часът ми е за 30 март, но се сещам, че по това време на годината лекарите обикновено ходят на конгрес в чужбина. Някакаво инфо по въпроса за отсъствията им тази година или е още рано да се знае кой от тях ще ходи този път?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #583 -: Март 18, 2013, 11:44:07 am »
Папа, съжалявам следях те и силно се надявах, този път да е +++++ моного резултата, но уви!Прегръщам те и ти изпращам кураж да продъжиш борбата!
Момичета аз ще си записвам час, реших и аз да продължа, и без това имам един опит от ФАР  и замразени, толкова усилия като си спомня за да се сдобия с тези снежинки...!Сега прегръщам осиновената си дъщеря, от един месец сме заедно и си мисля, че не е лошо да има братче или сестриче, каквото е рекъл Господ и ако е рекъл....!Мислех, че щи не предложат дете след като забременея, но съдбата ни събра по скоро!Не знам за добро ли, но миналата година така и не направих опит, то бях хистеро, биопсии, та проследяване, замразяване и какво ли не, и накрая д-р Стаменов реши , че още едно или две трябва да замразим и така не стигнах до трансфер, а Нова година дойде с едно писмо за момиченце на седем месеца....което сега спи в кошарата си и да ви кажа, честно, не знам какви чувства ще ме връхлитата когато родя сина си или дъщеря си , но това дете го обичам вече невероятно много, просто съм влюбена в нея и съм щастлива!Това го пиша за да дам и надежда на тези които си мислят, че може да намерят щастието в лицето на едно такова дете, но не смеят! :D
Вярвам, че всяка една от вас по един или друг начин ще прегърне своето дете, то е там някъде и чака времето в което да се появи във вашият живот!Моето сега ме намери!Прегръщам ви мили борбени момичета и ви пожелавам късмет!Стискайте ми палци моята борба продължава....все още съм сред вас!
*
« Отговор #584 -: Март 18, 2013, 14:03:29 pm »
anajens, поздравления за малката принцеса , която вече е част от семейството ви! Бъдете здрави и много щастливи заедно!
Освен,че съм пациент на клинка"Надежда" и правим процедури на ЕЦ вече няколко поредни месеца,ние също подготвяме документи за осиновяване. Надявам се до седмица-две да ги подадем и да започне проучването. Имам въпрос по процедурата и ще ти пиша на лични.

papa, от все сърце ти желая успех в следващите ти стъпки до постигане на мечтата ти!

*
« Отговор #585 -: Март 18, 2013, 14:06:45 pm »
marsi, има цял подфорум по темата, питай там, защото с твоя въпрос и отговора съответно може да помогнете на друго момиче решило да осиновява. http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=11.0

*
« Отговор #586 -: Март 18, 2013, 21:46:53 pm »
Папа, съжалявам следях те и силно се надявах, този път да е +++++ моного резултата, но уви!Прегръщам те и ти изпращам кураж да продъжиш борбата!
Момичета аз ще си записвам час, реших и аз да продължа, и без това имам един опит от ФАР  и замразени, толкова усилия като си спомня за да се сдобия с тези снежинки...!Сега прегръщам осиновената си дъщеря, от един месец сме заедно и си мисля, че не е лошо да има братче или сестриче, каквото е рекъл Господ и ако е рекъл....!Мислех, че щи не предложат дете след като забременея, но съдбата ни събра по скоро!Не знам за добро ли, но миналата година така и не направих опит, то бях хистеро, биопсии, та проследяване, замразяване и какво ли не, и накрая д-р Стаменов реши , че още едно или две трябва да замразим и така не стигнах до трансфер, а Нова година дойде с едно писмо за момиченце на седем месеца....което сега спи в кошарата си и да ви кажа, честно, не знам какви чувства ще ме връхлитата когато родя сина си или дъщеря си , но това дете го обичам вече невероятно много, просто съм влюбена в нея и съм щастлива!Това го пиша за да дам и надежда на тези които си мислят, че може да намерят щастието в лицето на едно такова дете, но не смеят! :D
Вярвам, че всяка една от вас по един или друг начин ще прегърне своето дете, то е там някъде и чака времето в което да се появи във вашият живот!Моето сега ме намери!Прегръщам ви мили борбени момичета и ви пожелавам късмет!Стискайте ми палци моята борба продължава....все още съм сред вас!
Възхищавам ти се! Няма какво друго да кажа, освен да ти пожелая скоро дъщеричката ти да си има другарче! Успех!

*
« Отговор #587 -: Март 18, 2013, 21:49:50 pm »
Благодаря за подкрепата.
Аз съм борбено момиче, а и подобни постове като вашите ме карат да се замисля и ми дават кураж да продължа. Да си призная през сълзи и в отчаяние си казах "край вече, няма смисъл да се мъчим", но минаха 2 дни и днес пак надигам глава, мозъчето ми пак започва да калкулира и пресмята кога ще ми дойде, кога да запиша час, кога ще извадим Я и т.н. Ще видим доктора какво ще каже, в крайна сметка думата е негова. Още не съм се обадила в клиниката да съобщя за отрицателния резултат. Просто спрях лекарствата и ще чакам цикъла да дойде. Едва тогава ще звънна, хем да запиша час за преглед.

Искрено съжалявам за резултата.
Много правилно решение си взела и ще стигнеш до целта, но никой не може да каже кога...Кураж и дано да е по-скоро.

*
« Отговор #588 -: Март 19, 2013, 14:11:56 pm »
Момичета, благодаря за пожеланията!
Снеже, много се радвам за теб. Да ти е жива и здрава щерката! Радвайте се една на друга!
« Отговор #589 -: Март 19, 2013, 18:39:25 pm »
Момичета, тези от вас които са замразявали яйцеклетки след лека стимулация с инжекции и Клостилбегит  и са стигнали/правили вече ЕТ, може ли да ми кажете на кой ден от цикъла отидохте за стартиране на процедурата в месеца на ЕТ - Пак ли на 3ти-4ти?  Още един въпрос - имаше ли някаква стимулация точно преди ЕТ и ако да с какво, защото Клостила нали сплесква лигавицата? Много ви благодаря
*
« Отговор #590 -: Март 19, 2013, 19:32:39 pm »
Момичета, тези от вас които са замразявали яйцеклетки след лека стимулация с инжекции и Клостилбегит  и са стигнали/правили вече ЕТ, може ли да ми кажете на кой ден от цикъла отидохте за стартиране на процедурата в месеца на ЕТ - Пак ли на 3ти-4ти?  Още един въпрос - имаше ли някаква стимулация точно преди ЕТ и ако да с какво, защото Клостила нали сплесква лигавицата? Много ви благодаря
Ако има пак лека стимулация (има и други медикаменти различни от клостилбегит) трябва да отидеш на 3-4ти ден. Ако ще е изцяло на спонтанен цикъл на 8-9ти ден. Това би трябвало да сте го коментирали с доктора.
Яйцеклетки ли замразявахте или ембриони?
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #591 -: Март 19, 2013, 19:51:14 pm »
Аvallon, благодаря.Яицеклетки имам, но последния път забравих да попитам на кой ден за следващия цикъл.
*
« Отговор #592 -: Март 19, 2013, 20:03:52 pm »
Стига да не ти е проблем по добре да отидеш на 3-4 и да те върне, отколкото да пропуснеш месеца. Питах дали са яйцеклетки, защото до колкото ми е известно събира поне 5  Я и с последната прясна на изцяло спонтанен цикъл прави трансфер. Ако имаш по-малко замразени вероятно е да правите отново лека стимулация, но не с клостилбегит (аз съм била с аримидекс в месеца след клостила и лигавицата си беше ок).
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #593 -: Март 20, 2013, 10:35:37 am »
Момичета ,в петък последно бях на преглед- 13-и ден от цикъла,лигавица 10м и доктора каза да си продължавам климарата  и да чакам да ми се обадят за трансфер.До кой ден според вас е добре да се прави трансфер,защото взех да се притеснявам,че до днес все още не са ми се обадили и дали няма да стане късно и да го отложим за другия цикъл?
*
« Отговор #594 -: Март 20, 2013, 12:41:38 pm »
Sara, обади се най-добре на ембриолозите да попиташ, ако много се притесняваш, но да знаеш, че е допустимо до 5-6 ден след овулацията да е трансфера, въпросът е да се развиват правилно ембрионите (може поради някаква причина да са малко по-бавнички, ако е имало прим. и криоконсервация).
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #595 -: Март 21, 2013, 00:03:01 am »
Момичета, за трансфер гладна ли трябва да отида, слагат ли някаква местна упойка?

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #596 -: Март 21, 2013, 00:06:20 am »
Не, Marsi, не се слага упойка, безболезнено е по принцип. Няма нужда да си гладна. Успех!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #597 -: Март 21, 2013, 00:37:54 am »
Благодаря, Iva!

*
« Отговор #598 -: Март 21, 2013, 10:12:47 am »
Забравих да попитам, тази сутрин какво да взема орално, имам Утрогестан и Дуфастон, по колко, следобят ще бъде трансфера?

*
« Отговор #599 -: Март 21, 2013, 10:24:36 am »
Забравих да попитам, тази сутрин какво да взема орално, имам Утрогестан и Дуфастон, по колко, следобят ще бъде трансфера?
Преди трансфер взимай орално лекарствата.