Папа, съжалявам следях те и силно се надявах, този път да е +++++ моного резултата, но уви!Прегръщам те и ти изпращам кураж да продъжиш борбата!
Момичета аз ще си записвам час, реших и аз да продължа, и без това имам един опит от ФАР и замразени, толкова усилия като си спомня за да се сдобия с тези снежинки...!Сега прегръщам осиновената си дъщеря, от един месец сме заедно и си мисля, че не е лошо да има братче или сестриче, каквото е рекъл Господ и ако е рекъл....!Мислех, че щи не предложат дете след като забременея, но съдбата ни събра по скоро!Не знам за добро ли, но миналата година така и не направих опит, то бях хистеро, биопсии, та проследяване, замразяване и какво ли не, и накрая д-р Стаменов реши , че още едно или две трябва да замразим и така не стигнах до трансфер, а Нова година дойде с едно писмо за момиченце на седем месеца....което сега спи в кошарата си и да ви кажа, честно, не знам какви чувства ще ме връхлитата когато родя сина си или дъщеря си , но това дете го обичам вече невероятно много, просто съм влюбена в нея и съм щастлива!Това го пиша за да дам и надежда на тези които си мислят, че може да намерят щастието в лицето на едно такова дете, но не смеят!
Вярвам, че всяка една от вас по един или друг начин ще прегърне своето дете, то е там някъде и чака времето в което да се появи във вашият живот!Моето сега ме намери!Прегръщам ви мили борбени момичета и ви пожелавам късмет!Стискайте ми палци моята борба продължава....все още съм сред вас!