Не падай духом, Папа! Прекрасните беззъби усмивки на двете ми красиви деца ежедневно ми потвърждават как си е заслужавало да извървим този дълъг път. Изминахме го без да се разстройваме, въпреки че правихме 4 инсеминации и 4 ИКСИ-та, въпреки спонтанния аборт. Вярвам, че това че вярвахме в това, че няма начин да не стане, помогна нашите чудеса да се случат. Тези, които ме знаят от тази тема, може би ще си спомнят как миналата година по това време бях след третото неуспешно ИКСИ. Тогава по мое настояване, вместо да си почина (както ме съветваше д-р Стаменов), направихме пункция, извадихме яйцеклетка, оплодихме я и замразихме ембриончето. На следващия месец след неуспешна лека стимулация имахме само 2 Я, едната от които без зона пелуцида. Ембрионът от нея не се хареса на ембриолозите. Върнахме два ембриона - замразеният от март и пресният от април. Резултатът е в подписа ми! Всеки ден се благодаря, че не пропуснах м. март и извадихме яйцеклетка. Иначе някое от прекрасните ми слънчица нямаше да го има. Така че, не се отчайвайте и вярвайте! Ще се случи!