0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
mikivl,оперативна ли ти беше хистероскопията и колко дни болничен ти дадоха?
Браво, Мила, много се радвам, че и ти си минала по реда Стискам ти палци и успех за следващата стъпка!Дами, аз ще ходя на почивка преди опита и се чудя дали мога да си плавам в 1 басейнче или да се пазя... на вас давали ли са ви инструкции преди опит? тампни и т.н...
Дами, аз ще ходя на почивка преди опита и се чудя дали мога да си плавам в 1 басейнче или да се пазя... на вас давали ли са ви инструкции преди опит? тампни и т.н...
1 приятелка ми каза, че доктори са й препоръчвали лактажин за вечерта след басейн и мисля да го употребя
най-добре е вече да забременявам според мен, но ми се искаше да е о по-ниска база
Цитат на: koffee_1 в Март 06, 2013, 20:49:12 pmmikivl,оперативна ли ти беше хистероскопията и колко дни болничен ти дадоха? Махнаха полип , но понеже беше събота и ми казаха ,че болничен не ми трябва.Аз си взех от GP-то 10дни.
Цитат на: mikivl в Март 06, 2013, 22:21:34 pmЦитат на: koffee_1 в Март 06, 2013, 20:49:12 pmmikivl,оперативна ли ти беше хистероскопията и колко дни болничен ти дадоха? Махнаха полип , но понеже беше събота и ми казаха ,че болничен не ми трябва.Аз си взех от GP-то 10дни. Как така не ти дадоха болничен, ти не нестоя ли, разпитвам те, защото и моя час е за събота,а за два дни се съмнявам да се възстановя?Освен ПКК с време на кървене и съсирване, необходимо ли е да пускама и др. изследвания?Може ли вече операциите да минават по здравна каса?
Цитат на: Съкровище в Март 07, 2013, 11:00:44 amнай-добре е вече да забременявам според мен, но ми се искаше да е о по-ниска база Ще стане ще видиш А аз още не мога да си върна формата от преди забременяванито , но пък имам най хубавото нещо на света и ви пожелавам от сърце на всички
дами,днес си купих пробиотици и се надявам,че не са противопоказни. Също мисля от 1 до 10 да пийвам по 1 геритаминче,че съм без никакви "подобрители"