0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #480 -: Март 04, 2013, 14:38:26 pm »
Dess_Dess, трябва да имате записан час-може на тел. за часове,а може и да се обадиш директно в лабораторията на някой от тези тел и да им зададеш всички въпроси,които те вълнуват:02 4417976 или 0882 193976
Успех!

« Отговор #481 -: Март 04, 2013, 14:47:21 pm »
забравих и да питам по един организационен въпрос: в срява имам  час за цветна снимка и идеята е ако всичко е ОК да правим опит на изцяло спонтанен цикъл. Иска ми се това да е веднага, в същия цикъл, Та въпросът ми е трябва ли отделно да съм си записала час за проследяване паралелно с този за снимката или като ида за снимката ще ме погледнат докъде ми е фоликула?
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #482 -: Март 04, 2013, 14:49:33 pm »
Dess_Dess, трябва да имате записан час-може на тел. за часове,а може и да се обадиш директно в лабораторията на някой от тези тел и да им зададеш всички въпроси,които те вълнуват:02 4417976 или 0882 193976
Успех!

Огромно благодаря  :bighug:

« Отговор #483 -: Март 04, 2013, 14:56:18 pm »
Според мен надали ще се занимават с клинични пътеки,/освен ако не са длъжни при поискване от пациента/. Ако имаха такова желание и намерение клиниките и преди щяха да си имат договор с НЗОК. Имам един приятел с частна зъболекарска клиника и си има пациенти, които си плащат без уговорки и въобще не възнамерява да се занимава с касата, даже казва че не иска да я "източва", както правели другите зъболекари. Та и нашите клиники са си  частни и въобще според мен не са искали да се занимават с касата. Сега са принудени заради ФАР. Според мен ще правят всичко възможно да не се занимават с тия бумащини, ще ни убеждават че няма смисъл да се чака или наистина ще ни замотват за да решаваме да си платим. Добре би било ако може някои неща да са по каса, ама...ще видим.
ако беше така, д-р Персенска нямаше да ми предлага да чакам за хистерскопия, когато сключат договор със ЗК
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #484 -: Март 04, 2013, 15:25:28 pm »
е, значи ще може и всеки ще си преценява. а да си записвам ли час за проследяване паралелно с цветната снимка, някой знае ли?
« Отговор #485 -: Март 04, 2013, 15:28:39 pm »
е, значи ще може и всеки ще си преценява. а да си записвам ли час за проследяване паралелно с цветната снимка, някой знае ли?
задължително си запиши.
*

sianie1

• **
  • 86
  • Нема начин да нема начин
« Отговор #486 -: Март 04, 2013, 16:44:31 pm »
Привет, момичета! Къде сте правили изследвания за листериоза и токсоплазмоза? Дайте някакви координати!Благодаря и късмет на всички ни! :bori_010: :bori_010:
Нема начин да нема начин!
« Отговор #487 -: Март 04, 2013, 17:07:52 pm »
Аз правя в рамус-имат клонове на мн места из софия-виж им сайта.
*
« Отговор #488 -: Март 04, 2013, 22:37:50 pm »

Да, трябва да си запишеш и час за проследяване. Ако всичко е ОК, можеш да направиш процедура в същия цикъл.

« Отговор #489 -: Март 05, 2013, 06:05:43 am »
Привет, момичета! Къде сте правили изследвания за листериоза и токсоплазмоза? Дайте някакви координати!Благодаря и късмет на всички ни! :bori_010: :bori_010:

В Националния център по заразни и паразитни болести, бул. Янко Сакъзов 26.
« Отговор #490 -: Март 05, 2013, 08:41:58 am »
И аз препоръчвам Националния център по заразни и паразитни болести, защото там преди вземането на кръв има консултация с лекар, както и след получаване на резултатите.
« Отговор #491 -: Март 06, 2013, 12:32:19 pm »
Момичета някой има ли представа кога ще се открива хотелската част в новата болница и кога ще подписват със здравната каса?Ще ми се наложи да остана в София и затова се интересувам.Също така ме устройва и квартира ако няко знае но да не е много скъпа защото ще ми трябва поне за 1 месец.
« Отговор #492 -: Март 06, 2013, 12:33:29 pm »
Момичета някой има ли представа кога ще се открива хотелската част в новата болница и кога ще подписват със здравната каса?Ще ми се наложи да остана в София и затова се интересувам.Също така ме устройва и квартира ако няко знае но да не е много скъпа защото ще ми трябва поне за 1 месец.
*
« Отговор #493 -: Март 06, 2013, 13:32:38 pm »
Здравейте, имам питане :
В събота правих хистероскопия и още ме боли . Чух се с др.Персенска каза че е възможно да ме боли , но вече е четвърти ден :( Четох и никъде не видях като моя случай. Ако някоя от вас е имала същият проблем, моля да ми пише :)
Благодаря ви!
« Отговор #494 -: Март 06, 2013, 13:37:42 pm »
Здравейте момичета, от днес си имам 8 яйцеклетки. Сега се надяваме да станат на хубави ембриончета
Папа имаш стиснати палчета и от мен, нека всичко да  е наред. Успех
« Отговор #495 -: Март 06, 2013, 13:41:55 pm »
Здравейте, имам питане :
В събота правих хистероскопия и още ме боли . Чух се с др.Персенска каза че е възможно да ме боли , но вече е четвърти ден :( Четох и никъде не видях като моя случай. Ако някоя от вас е имала същият проблем, моля да ми пише :)
Благодаря ви!
споко, какво си се ошашкала :-)
и мен ме боля 1 седмица - все пак си е операция...
Айнщайн
*
« Отговор #496 -: Март 06, 2013, 13:50:48 pm »
Благодаря ти Съкровище :D
Четох , че болки били като при цикъл , но при мен чак днес са така. Болеше си ме доста.
« Отговор #497 -: Март 06, 2013, 14:01:44 pm »
Четох , че болки били като при цикъл , но при мен чак днес са така. Болеше си ме доста.
не се притеснявай ;) на мен ми кървя 3 дни, после се "чистех"
споко и мисли за предстоящите неща :-)
Айнщайн
*
« Отговор #498 -: Март 06, 2013, 14:28:59 pm »
:bighug:
Аз още кървя , но утре съм на преглед и ще видим.
« Отговор #499 -: Март 06, 2013, 15:20:56 pm »
:bighug:
Аз още кървя , но утре съм на преглед и ще видим.
успех :-) след 1 седмица мен ме викнаха на промивка, но мисля, че не трябва да кървиш за нея
Айнщайн