0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Dess_Dess, трябва да имате записан час-може на тел. за часове,а може и да се обадиш директно в лабораторията на някой от тези тел и да им зададеш всички въпроси,които те вълнуват:02 4417976 или 0882 193976Успех!
Според мен надали ще се занимават с клинични пътеки,/освен ако не са длъжни при поискване от пациента/. Ако имаха такова желание и намерение клиниките и преди щяха да си имат договор с НЗОК. Имам един приятел с частна зъболекарска клиника и си има пациенти, които си плащат без уговорки и въобще не възнамерява да се занимава с касата, даже казва че не иска да я "източва", както правели другите зъболекари. Та и нашите клиники са си частни и въобще според мен не са искали да се занимават с касата. Сега са принудени заради ФАР. Според мен ще правят всичко възможно да не се занимават с тия бумащини, ще ни убеждават че няма смисъл да се чака или наистина ще ни замотват за да решаваме да си платим. Добре би било ако може някои неща да са по каса, ама...ще видим.
е, значи ще може и всеки ще си преценява. а да си записвам ли час за проследяване паралелно с цветната снимка, някой знае ли?
Привет, момичета! Къде сте правили изследвания за листериоза и токсоплазмоза? Дайте някакви координати!Благодаря и късмет на всички ни!
Здравейте, имам питане :В събота правих хистероскопия и още ме боли . Чух се с др.Персенска каза че е възможно да ме боли , но вече е четвърти ден Четох и никъде не видях като моя случай. Ако някоя от вас е имала същият проблем, моля да ми пише Благодаря ви!
Благодаря ти Съкровище Четох , че болки били като при цикъл , но при мен чак днес са така. Болеше си ме доста.
Цитат на: mikivl в Март 06, 2013, 13:50:48 pmБлагодаря ти Съкровище Четох , че болки били като при цикъл , но при мен чак днес са така. Болеше си ме доста.не се притеснявай на мен ми кървя 3 дни, после се "чистех"споко и мисли за предстоящите неща
Цитат на: Съкровище в Март 06, 2013, 14:01:44 pmЦитат на: mikivl в Март 06, 2013, 13:50:48 pmБлагодаря ти Съкровище Четох , че болки били като при цикъл , но при мен чак днес са така. Болеше си ме доста.не се притеснявай на мен ми кървя 3 дни, после се "чистех"споко и мисли за предстоящите неща Аз още кървя , но утре съм на преглед и ще видим.