0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #440 -: Февруари 27, 2013, 21:36:48 pm »
Здравейте момичета !Искам да попитам   имали наблизо  хотел или квартири до новата клиника?Желая на всички Успех!
И мен ме интерисува същото.

Аз вчера бях на пункция на ЕЦ. Извадихме 1 яйцеклетка. Днес ми се обадиха от клиниката, яйцеклетката се е оплодила. Помолих доктора да правим трансфер. Той принципно не беше съгласен, посъветваме да събера по-голям брой ембриони, предвид напредналата ми възраст. В крайна сметка остави последната дума на мен. Имах избор и аз реших да рискувам, като върна двете ембриончета, с които разполагам - едно замразено и едно прясно. Дано съм взела правилното за мен решение!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #441 -: Февруари 27, 2013, 21:39:10 pm »
Papa, силно ти стискам палци, знаеш си  :bighug: :goodluck: Дано това е твоят успешен опит, пожелавам ти го от сърце.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #442 -: Февруари 27, 2013, 23:11:34 pm »
Papa,всички стискаме палци-щом така си го почувствала,значи това е правилното решение!
« Отговор #443 -: Февруари 27, 2013, 23:20:22 pm »
Папа, дано успееш и Господ да е с теб! успех ти желая
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #444 -: Февруари 27, 2013, 23:43:10 pm »
Papa , пожелавам ти този опит да е последен и задължително с положителен резултат :bori_007:
*
« Отговор #445 -: Февруари 28, 2013, 00:01:41 am »
Papa, пожелавам ти успешен трансфер и положителен резултат! Ще се надявам и ще чакам добри новини с теб.
*
« Отговор #446 -: Февруари 28, 2013, 00:26:49 am »
Мира, готово. Ако някой обясни как се стига от Плиска, ще го добавя.
с маршрутка 29
Добавено.

Папа, успех и от мен!

« Отговор #447 -: Февруари 28, 2013, 03:13:05 am »
Успех и от мен, Папа!
*
« Отговор #448 -: Февруари 28, 2013, 12:01:14 pm »
Момичета ,помагайте моля,
лутеина в каква мерна единица трябва да е ?Разбрахме се с д-ра да му кажа изследванията по тел.и да ги направя в нашия град и сега гладам ,че Е e 98 pg/ml,a LH 10,0   mlU/ml ,питах дали може да ми го преизчислят и казаха ,че не може.Нямам възможност в момента да погледна стари изследвания да видя как е .Мерси предварително.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #449 -: Февруари 28, 2013, 16:05:43 pm »
Момичета,може ли някой да ми каже каква е цената за хистероскопия и кога според вас се прави?Пред 4-ти опит съм и сега за първи път доктора ме пита кога сме правили такова изследване,а ние до сега не сме.Мислеше си ,че сме правили абразио след краткотрайня положителен резултат при втория опит и после такова изследване.И сега това много ме озадачи-явно се обърква вече на кого какво е правено и ...обяснимо като сме му толкова много на главата.
Ще съм ви много благодарна,ако някой ми даде малко инфо относно тази процедура и нейната полза.
Успех на всички!
« Отговор #450 -: Февруари 28, 2013, 16:33:39 pm »
650 лева, от първия чист ден до 10 ден се прави хистерскопията
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #451 -: Февруари 28, 2013, 17:03:47 pm »
Здравейте момичета !Искам да попитам   имали наблизо  хотел или квартири до новата клиника?Желая на всички Успех!
И мен ме интерисува същото.

Аз вчера бях на пункция на ЕЦ. Извадихме 1 яйцеклетка. Днес ми се обадиха от клиниката, яйцеклетката се е оплодила. Помолих доктора да правим трансфер. Той принципно не беше съгласен, посъветваме да събера по-голям брой ембриони, предвид напредналата ми възраст. В крайна сметка остави последната дума на мен. Имах избор и аз реших да рискувам, като върна двете ембриончета, с които разполагам - едно замразено и едно прясно. Дано съм взела правилното за мен решение!
Давай, Папа, с теб сме. Стискам палци.
*
« Отговор #452 -: Февруари 28, 2013, 17:07:10 pm »
mimi6e, мерните единици на Е2 и ЛХ в лабораторията на клиниката са:
Е2 - pg/ml
ЛХ - mlU/ml

п.п.с тези мерни единици са ми правени изследвания в лабораторията на старото място.

Папа, успех и от мен  :D
*

sianie1

• **
  • 86
  • Нема начин да нема начин
« Отговор #453 -: Февруари 28, 2013, 17:41:24 pm »
 :balk_160:Момичета,не знам  какво става с телефоните за записване на часове? Днес няколко пъти звъня и на двата /024417970; 0882 193970/, и не мога да се свържа.Ако имате инфо, моля помагайте! :grouphug:
Нема начин да нема начин!
*

sianie1

• **
  • 86
  • Нема начин да нема начин
« Отговор #454 -: Февруари 28, 2013, 17:58:14 pm »
Момичета,може ли някой да ми каже каква е цената за хистероскопия и кога според вас се прави?Пред 4-ти опит съм и сега за първи път доктора ме пита кога сме правили такова изследване,а ние до сега не сме.Мислеше си ,че сме правили абразио след краткотрайня положителен резултат при втория опит и после такова изследване.И сега това много ме озадачи-явно се обърква вече на кого какво е правено и ...обяснимо като сме му толкова много на главата.
Ще съм ви много благодарна,ако някой ми даде малко инфо относно тази процедура и нейната полза.
Успех на всички!
Сара, цената на хистерото е 650 лв. и се прави на чист ден , до 10-12 ден от цикъла.Самата процедура не трябва да те притеснява, защото се прави под пълна упойка и нищо няма да усетиш. Отиваш в 8 сутринта гладна и жадна, с направени предварително кръвни изследвания/ ПКК, урея, кр. захар, вирусология и др./.
 Хистерото се прави, за да се огледа вътрешността на матката,ако има полипи се отстраняват.Дава информация за състоянието на матката.
Нема начин да нема начин!
« Отговор #455 -: Февруари 28, 2013, 19:30:04 pm »
Papa, много успех и стиснати палчета и от мен!

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
« Отговор #456 -: Март 01, 2013, 07:23:40 am »
Благодаря на всички за милите пожелания. Не спирайте да стискате палци. Днес чакам да се обадят от клиниката, ако ембриончето е добре и се дели - ще има трансфер.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.
« Отговор #457 -: Март 01, 2013, 09:41:41 am »
Papa, стиснати палчета и от мен! yahoo_17
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #458 -: Март 01, 2013, 11:16:33 am »
Благодаря за инфото момичета!Стискам ви палци на всички да успеете!
*
« Отговор #459 -: Март 01, 2013, 12:24:58 pm »
папа,стиснати палчета и от мен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: