0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #380 -: Февруари 20, 2013, 14:21:29 pm »
Благодаря ви милички! Звъннах на регистратурата и обясних,те ме свързаха с някого, и аз не разбрах с кого,обясниха ми че ще звъннат в лабораторията и да чакам да ми се обадят. Е, сега ще чакам...

Олееееееее, :oops:аз съм звъняла в старата клиника. :lol: Сега ще звъня в новата.
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 14:27:17 pm от pepssi »
« Отговор #381 -: Февруари 20, 2013, 14:54:47 pm »
Ми те са си на старите телефони :D :D :D
*
« Отговор #382 -: Февруари 20, 2013, 15:03:45 pm »
Телефона на регистратурата на старата клиника и номера за контакт на новата са различни.
Офффф,сега пък се разбрахме да ми пратят резултата по куриер. И какво...много ти разбирам аз от такова изследване! :x Дайте ми,моля ви,ако има някой телефона на андролозите или на някой,който ще ми преведе резултатааааа! :(
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 15:12:16 pm от pepssi »
« Отговор #383 -: Февруари 20, 2013, 15:17:43 pm »
то си има реф. стойнсоти и заключение, така, че, предполагам, че и сама ще можеш да се ориентирам.
Иначе ембриолозите са ми звъняли винаги от същия gsm, на който звъниме за записване на часове. Друг техен телефон нямам.
« Отговор #384 -: Февруари 20, 2013, 15:58:59 pm »
Момичета, искам да споделя две неща, които може би ще са от полза за някого. Днес извадихме 2 яйцеклетки и за първи път платих не 250 лв за оплождане, а 500 - по 250 за всяка. И другото - ПОС терминалът на касата е на Уникредит Булбанк и на него не се приемат карти American Express. Някой друг плащал ли е 500 лв за оплождане?
« Отговор #385 -: Февруари 20, 2013, 16:05:09 pm »
Момичета, искам да споделя две неща, които може би ще са от полза за някого. Днес извадихме 2 яйцеклетки и за първи път платих не 250 лв за оплождане, а 500 - по 250 за всяка. И другото - ПОС терминалът на касата е на Уникредит Булбанк и на него не се приемат карти American Express. Някой друг плащал ли е 500 лв за оплождане?
лоша работа, повишават цените на всичко явно.
На мен ми казаха, че съвсем скоро ще вдигнат цените и на замразяването-но още не били решили с колко. Това е инфо от преди 3 дни.
Иначе, стискам палци тези 2 ембриончета да се превърнат в бебчета.
« Отговор #386 -: Февруари 20, 2013, 17:01:42 pm »
Телефона на регистратурата на старата клиника и номера за контакт на новата са различни.
Офффф,сега пък се разбрахме да ми пратят резултата по куриер. И какво...много ти разбирам аз от такова изследване! :x Дайте ми,моля ви,ако има някой телефона на андролозите или на някой,който ще ми преведе резултатааааа! :(
pepssi, като получиш резултатите можеш да пишеш в темата на Мели за консултации докато се свържеш с твоя доктор, той най-добре ще ти каже каква ще е стратегията, все пак има цялостен поглед върху вашия случай.
« Отговор #387 -: Февруари 20, 2013, 20:20:54 pm »
Иначе, стискам палци тези 2 ембриончета да се превърнат в бебчета.
Много благодаря! Дано първо да станат бластоцисти.
« Отговор #388 -: Февруари 20, 2013, 20:26:48 pm »
Момичета, искам да споделя две неща, които може би ще са от полза за някого. Днес извадихме 2 яйцеклетки и за първи път платих не 250 лв за оплождане, а 500 - по 250 за всяка.

Е, това вече е прекалено. Не го очаквах. :balk_153:
« Отговор #389 -: Февруари 20, 2013, 20:40:28 pm »
За замразяването говореха, че ще стане 450лв, а всяко следващо ще е повече от 100лв., но не били решили още колко.
« Отговор #390 -: Февруари 20, 2013, 21:24:13 pm »
Момичета, някой може ли да ми обясни как да стигна от Централна автогара до Надежда, напр. с трамвай или автобус.

Благодаря предварително!

Относно таксите - болницата е супер, но дори и без това повишение ни е достатъчно трудно, а сега това - за всяка оплодена яйцеклетка да се плаща отделна такса - направо е убийствено.....Но какво да се прави......?!?
*
« Отговор #391 -: Февруари 20, 2013, 22:11:11 pm »
zdraveite momi4eta sled sedmica dve sam na stimulaciq v klinika mainov ima li noikoi kato men po tova vreme,i nqkoi ako moje da dade info za nqkakvi kvartiri do klinikata 4e xi4 me nqma v tazi sofiq

То говориш за Малинов!Екипа на доктор Стаменов вече 2 месеца не е там.
Ти при кой лекар си?

Тези новости в цените са ужас!Как я мислят без нормален ценоразпис незнам!
« Отговор #392 -: Февруари 21, 2013, 03:08:16 am »
Кимби, ето два варианта на придвижване, споделени от момичетата:
Момичета, с какъв автобус да стигна до клиниката? Пътувам от Пловдив с автобус и имам 2 варианта:
1. Да сляза на Централна автогара /Централна гара/, или
2. Да сляза на сп. Орлов мост

Е, от там - на къде?  :ask:

Аз се придвижвам с автобус №11, който може да се хване от спирката на Лъвов мост и слизам на спирката на ж.к. Красна поляна, може да се слезе и на следващата Балканкар, тъй като клиниката на практика се пада между двете спирки.

Да дам отчет.
Болницата се намира на сравнително лесно място. Сутринта всех такси от Централна автогара, което ми излезе 7 лева, а на връщане се предвижих с автобус No:60.
« Отговор #393 -: Февруари 21, 2013, 10:34:31 am »

Да не би да имате такса по метода МАКС?
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 10:52:57 am от Христина »
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #394 -: Февруари 21, 2013, 13:37:29 pm »

Ето телефони,вчера лично ми ги дадоха- звъни им те ще ти обяснят резултата -
o882 193976 или 02 4417976
*
« Отговор #395 -: Февруари 21, 2013, 14:01:01 pm »

Ето телефони,вчера лично ми ги дадоха- звъни им те ще ти обяснят резултата -
o882 193976 или 02 441797
Ехааа най-накрая разбрах резултата от SDI теста,sara68 много много благодаря! Добра е спермограмата,но е завишен леко някакъв показател за оплождане норм. 30% а нашия е 41%. Според вас как е? Предложиха ми схема от 5-6 дни отделяне,2 дни въздържание и после повторен SDI тест.
« Отговор #396 -: Февруари 21, 2013, 17:53:22 pm »

Да не би да имате такса по метода МАКС?

Не сме говорили за това. Обяснението беше - за оплождане. Напоследък като че ли често се правят стимулации с Клостилбегит и се вадят 2 и повече яйцеклетки (пак го водят ЕЦ). Надявах се, че някое момиче може да потвърди за таксата оплождане в този случай.
*
« Отговор #397 -: Февруари 22, 2013, 10:51:03 am »
А ако не настъпи оплождане връщат ли парите?
*
« Отговор #398 -: Февруари 22, 2013, 10:54:17 am »
Не.
Все едно когато е неуспешна цялата процедура да връщат парите.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #399 -: Февруари 22, 2013, 11:20:24 am »
При мен се получи точно това миналия месец. Една яйцеклетка(платих 350+250), на следващия ден ембриологът ми каза, че е некачествена и няма да правят оплождане. Отидох до клиниката, обясних в администрацията. Поискаха ми касовата бележка, обадиха се в ембриологията за потвърждение и ми казаха, че пари няма как да ми върнат, но ще ми ги приспаднат следващия месец.
 И да се отчета за резултата от пункцията тази седмица. От двата фоликула(20мм. и 14мм) извадиха една яйцеклетка, не ми казаха защо, вероятно единият е бил празен. Припомних за предплатената сума и сега ми взеха само 350лв. Вчера ми се обадиха, че има оплождане, очаквам днешното позвъняване. Някой знае ли, ако ембрионът се развива добре, на кой ден се прави замразяване?