Мили мои момичета, благодаря на всички ви, направо ми се разтуптя сърцето, като прочетох какво ми пишете. Толкова радост и подкрепа усещам, толкова топлина!...Нямам думи. От неделя насам съм в някакъв свят-мечта, за който и в най-смелите си мечти не съм си представяла, че мога да достигна. И ето, сега съм в него, и вие сте част от тази емоция. Много искам да има повече такива хубави новини тук и ви го желая с цялото си сърце! Знаете ли, мечтала съм си да видя теста, мечтала съм си да чуя думите "бременна си", мечтала съм да направя ето това:
да мога да ви изпратя звезден прашец за
Благодаря и за конкретните съвети, които ми давате. Установих, че знам толкова много за процеса досега, и почти нищо за след двете чертички. Тепърва има много да се образовам. Живот и здраве, всичко да е наред, постепенно и това ще стане. Сега само се моля всичко да е наред, да чуем сърчицето другата седмица и да си тръгнат нещата както трябва.
Засега, слава Богу, кървенето спря. Персенска веднага от неделя ми включи неупоген и предполагам, на това се дължи спирането; иначе си продължавам с фраксипирина, медрола, утрогестана и естрофема. От време на време пия и но-шпа, ако усетя силни свивания. Засега ходя на работа. Усещам различни неща като подръпвания, апетит и ред други признаци, но по-скоро може би в друга тема бих могла да разкажа подробности, да не разводняваме сега тази.
И, в края на този дълъг пост
, тъй като темата все пак е за нашата уникална клиника-слънце, искам да ви кажа, че в неделя всички акушерки и Персенска много се вълнуваха с мен, и се радваха, и ...изобщо, трогнаха ме невероятно. Аз съм един от първите им трансфери и дано, дано, дано новата клиника продължат в същия дух!