0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #280 -: Февруари 04, 2013, 16:11:34 pm »
Момичета, там има ли къде да се паркира безплатно?
Аз бях на 16.01 и подземния паркинг още не работеше.
« Отговор #281 -: Февруари 04, 2013, 16:24:14 pm »
Момичета, там има ли къде да се паркира безплатно?
Аз бях на 16.01 и подземния паркинг още не работеше.
сега вече работи и се паркира навсякъде безплатно и в подземния и около клиниката.
« Отговор #282 -: Февруари 04, 2013, 17:16:19 pm »
много съм ядосана и разстроена. моля посъветвайте ме. току що ми отложиха цветна снимка за 08.02 /това значи че оставам за следващия месец/. идеята беше след нея веднага да правим ин витро на ест.цикъл и много бях въодушевена. последната манипулация, която правих в клиниката беше ЗЕТ на 30.10 - неуспешен и оттогава с нетърпение искам да започнем нещо ново - изследване, нов опит и т.н. , но ето че вече 4 месеца чакам, все нещо се случва... това нормално ли е според вас? аз съм винаги на разположение като време и пари, но фактът е че вече е 05.02 и не сме напреднали ни най-малко.на 37 г. съм и всеки месец ми е ценен... какво да направя? връзки ли трябват или съм карък? дали си подбират 2-3ма за отлагане или наистина няма да правят снимки на 07 и 08.02. има ли някой друг отложен? да звъня ли да настоявам и да плача и да крещя?
« Отговор #283 -: Февруари 04, 2013, 17:18:23 pm »
При кой доктор се записваш?
« Отговор #284 -: Февруари 04, 2013, 17:31:48 pm »
при стаменов. но казаха че въобще нямало да се правят снимки на 07и08.02, после събота и неделя - пак не и на мен вече в понеделник е късно. а се натискам за стаменов, защото той самия каза че иска той да я прави /ако това не е маркетингов ход.../. аз съм от 1,5 година пациентка на клиниката и имам една снимка ,правена от сигридов /случайно попадение/ и се изненадах че стаменов иска пак снимка, ама карай... сега поне искам той да я направи и явно ще е трудно. аз досега бях основно при персенска. при стаменов винаги ли е така? /за прегледи, снимки.../
« Отговор #285 -: Февруари 04, 2013, 17:42:27 pm »
Май е така- аз започнах при него и имах късмет на някои прегледи да е той и на пункцията, всичко останало ми го прави д-р Шефкетова, вкл.след като забременях като че ли тотално ме прехвърли на нея.Което за мен беше ок,де, и нямаше такова чакане...
« Отговор #286 -: Февруари 04, 2013, 17:55:05 pm »
какво да ви кажа... малко съм разочаровна, а не съм съвсем новак в тези процедури  -на 37 г съм и от 7 години съм по лекари т.е дреболии от рода че не се спазват часове например не ми правят впечатление, но странно че тук срещам страхотни пропуски и неуредици /те никога не нзнаят коя съм аз и за какво съм дошла/, но ще изчакам оше малко, защото самия стаменов ми се струва че си разбира от работата, и като реша да се махам ще споделя конкретно от какво съм недоволна /за статистиката/
« Отговор #287 -: Февруари 04, 2013, 18:00:10 pm »
освен това реших че на 08.02 ще се строя пред рентгена да видя дали наистина не се правят снимки, и ако се правят ще се набутам някак
« Отговор #288 -: Февруари 04, 2013, 18:20:03 pm »
Като всички се бутат при Стаменов така става.
Опитай се при някой друг да се запишеш.
На мен Михова ми прави ЦС и бях доволна.
Запиши се поне за ЕЦ, да не си губиш месеца.
« Отговор #289 -: Февруари 04, 2013, 18:50:00 pm »
да, вероятно така ще направя, макар че стаменов искаше цветната снимка преди това. дано секретарките ме запишат вместо за снимка за проследяване.
« Отговор #290 -: Февруари 04, 2013, 18:55:58 pm »
Е за проследяване няма как да не те запишат.
Ембриона може да се замрази и след ЦС да се трансферира.
« Отговор #291 -: Февруари 04, 2013, 19:20:02 pm »
утре ще докладавам какво съм измислила и направила. сега в паниката изпих 3 бири за 2 часа и не съм сигурна че ще взема добро решение :). по принцип вече нямам сили да реагирам адекватно и да се сборвам с такива глупости, да се вдигам бодро като са ме плеснали изненадващо с лайнян парцал, освен да рева друго не ми се получава
*
« Отговор #292 -: Февруари 04, 2013, 19:40:01 pm »
люба,малко си под въздействие на емоциите,самонавиваш се и драматизираш.ако ще се почувстваш по-добре отиди утре до клиниката-ако си от софия де,поговори със секретарките и виж какъв е точно проблема.записаха ли ти час за другия месец?
на мен 2 пъти ми отлагаха хистероскопия-е какво да направя,стискаш зъби е се надяваш следващия месец да се вредиш.

аз също съм на мнение,че докато всички са натискат да е при Стаменов ще е така-аз като звъня само казвам, че искам час за еди си кога-хич и не питам за кой лекар са ме записали.еми то няма как Стаменов едновременно да прави пункции,хистеро,цв. снимки и да преглежда,а и трансфери-забравих ги!
« Отговор #293 -: Февруари 04, 2013, 22:03:45 pm »
Аз да ви кажа никога не съм се натискала за Стаменов,първия преглед в клиниката си мислех,че ще е при него ,но уви не беше.От три години в клиниката ме е преглеждал само веднъж и то по време на стимулация,даже и дума не ми обели.Вторият път беше на трансфера ми,там ми каза че близнаци няма да мога да износя ако забременея.Много спокойна се чувствах при Персенска и се радвам,че тя ми се падаше винаги,но не съм държала никога за лекар,въпроса беше просто да ми запишат час.
*
« Отговор #294 -: Февруари 04, 2013, 22:10:40 pm »
Аз също се чувствам много спокойна при доктор Персенска.Стаменов ме е преглеждал само на първичния преглед.Въобще от там насетне не съм се натискала да съм при него.Веднъж го заговорих по коридорите,обясних ми за какво става дума каза, че ще ми погледне досието и после на прегледа Перси ме гледаше странно.
На трансфера даже ми стана кофти, че не е тя а доктор Шефкетова.Не, че нея не я харесвам,но си искам Персенска!
*
« Отговор #295 -: Февруари 04, 2013, 22:23:29 pm »
Аз също се водя пациентка на д-р Стаменов, но почти само на документи. В повечето прегледи, манипулации и обсъждания съм била при д-р Персенска и д-р Шефкетова. Цветната снимка също ми беше при д-р Шефкетова. Нямам претенции при кого ще попадна.
Lubadim, няма ли възможност да отидеш на 6-ти? Има два варианта за снимката - с упойка са по-рано, а без упойка започват в 14.00 часа. Аз когато записвах, часовете без упойка бяха запълнени, но с упойка - имаше свободни.

« Отговор #296 -: Февруари 04, 2013, 23:31:22 pm »
моля посъветвайте ме. току що ми отложиха цветна снимка за 08.02 /това значи че оставам за следващия месец/.
Люба, не се притеснявай за отлагането. Един месец нищо не е. Не ги проследявай, дали в деня, за който са те отложили, ще правят цветни снимки. Щом така са решили, значи са претоварени и нямат възможност да те фотографират. Твоите 37 години са нищо особено за репродуктивността, в смисъл че забавяне с 1 месец нищо няма да промени.
За избора на доктор - смятам, че в тази голяма клиника с толкова много пациенти, ако доктор Стаменов е зает, трябва да има по-голям избор на заместващ го лекар. Аз имам предвид един перфектен доктор, който би могъл да го замества и аз бих се оставила в ръцете на този доктор, ама не знам, как да му кажа на д-р Стаменов. Пък и ако дойде в клиниката този перфектен доктор, трябва да се скрие досието ми от него, та затова се въздържам да посъветвам д-р Стаменов.  
« Последна редакция: Февруари 04, 2013, 23:35:11 pm от mammita2012 »
*
« Отговор #297 -: Февруари 05, 2013, 09:40:52 am »
Едно време не беше така,аз избрах д-р Стаменов и бях само при него,никога не ме е преглеждал друг,трансфера и всичко също той,бремеността също,но той тогава Сигридов тъкмо беше почнал в клиниката,нямам мнение за д-р Персенска или някой от другите.
« Отговор #298 -: Февруари 05, 2013, 11:07:47 am »
аз 1,5 година бях при персенска и ми е много симпатична, но направи 2-3 пропуска и сега искам да видя има ли разлика при стаменов /пропуск например - имах заповед да почваме опит по фонда, а след като ме праща 2-3 месеца от заповедта на рзни изследвания, персенска каза "хайде сега 2-3 инсеминации и да ПОДАДЕМ документи за фонда, по-натам на замразения трансфер каза "в събота ембриолозоте ще ти се обадят за лекарство и ще ти кажат в колко часа да дойдеш на трансфер в понеделник" - познайте дали някой ми се обади... аз като звъннах въпросната събота да питам какво става, никой изобщо не беше чувал за мен , та се наложи да отложим трансфера вместо на 3-ти на 05ти ден.то не било проблем, ама аз все си мислех че следаме някакъв план/. и сега не държа стаменов да ми прави манипулациите, но искам да съм сигурна че ми е гледал лично досието и ще следваме неговите идеи.
« Отговор #299 -: Февруари 05, 2013, 11:13:00 am »
а в конкретния случай тъй като не може снимка от 05 до 10.02 /така ми казаха- че стаменов е на конгрес на 05ти и -6ти, а после изобщо няма да се правят снимки/, ще последвам съвета да си запиша час за проследяване , пункция и замразяване на ест.цикъл. дано не ми се скарат че сама си ги измислям тия планове, ама кой да питам...действам и това е. един месец наистина не е проблем, но аз от 30.10 съм готова за каквото кажат и все нещо се случва /при тях/. месри за съветите, извинявайте че истерясах така вчера и ви занимавах дълго със себе си/сега съм ужасно подута и не знам как ще ида на работа :)/