0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #260 -: Февруари 01, 2013, 15:10:17 pm »
И при мен така, но аз бях със стимулация и опитът си беше платен от нас, и макар и пробно, според мен лекарите са решили да не рискуват и да си останем без резултат, пък да сме дали всички тия пари...знам ли...а може точно тогава да е имало проблем със спермограмата...
не е имало, питах ембриоложката по телефона- била е добра.
Ама не ми беше удобно да я разпитвам защо е ИКСИ, понеже зададох 100 други въпроса :D
На стимулирания ми опит бяха 50-50% ин-витро и ИКСИ и нямахме проблеми с оплождането.
*
« Отговор #261 -: Февруари 01, 2013, 15:38:58 pm »
Ние сме с перфектна спермограма.Имам и едно дете от този мъж и ми беше необяснимо,че нямаме оплождане.
При стимулирания опит от 10 Я -9 се оплодиха ин-витро.
« Отговор #262 -: Февруари 02, 2013, 08:32:52 am »
Вчера ембриолозите ми се обадиха, моето едничко ембрионче се дели, имало малко фрагментации, но било добре. То какво друго да кажат по телефона. На листа им пишело - "Замразяване", а аз чакам ли чакам някой да ми каже какво да правя след това. Дори не знам следващия цикъл на кой ден да отида на преглед  :?. Вие сте прави, че трябва да се консултирам с друг лекар за миомата. Аз съм от Пловдив, приемам предложения, от тези, които са минали по този, път за специалист.
« Отговор #263 -: Февруари 02, 2013, 08:58:11 am »
доц.Томов и проф.Горчев в Плевен,частната клиника"Св.Марина".
*
« Отговор #264 -: Февруари 02, 2013, 09:14:18 am »
papa2011,  погледни в дневника на mira_m66, тя се оперира в Плевен преди успешния си опит.
« Отговор #265 -: Февруари 02, 2013, 09:21:50 am »
Мира се оперира при доц.Томов.Много фин и внимателен доктор.Папа,ако искаш негови координати,пиши.Мирето ще потвърди думите ми.
« Отговор #266 -: Февруари 02, 2013, 14:33:46 pm »
Здравейте момичета,

Снощи ми беше трансфера и от притеснение забравих да питам как да приемам параверина /на рецептата пише 3х2 и отдолу 3-4  8O/, а ме е срам да ги притеснявам за такава глупост. Също така ще съм ви благодарна ако някой има тел. на Алекс да ми го изпрати на ЛС, че съм го забутала някъде. Предварително ви благодаря и стискам палци на всички за успешни процедури

« Отговор #267 -: Февруари 02, 2013, 14:44:39 pm »
Може би са имали предвид да го приемаш Папверин за 3-4 дни щом отдолу пише,аз лично го приемах 7 дни и при трите опита.Само,че някой път ми изписваха Папаверин,друг път Но шпа,но така или иначе няма да ти навреди то е за отмускане на мускулатурата и се приема 3 пъти на ден по 2,ако по нататък пак имаш болки или придърпвания може да пиеш отново.Успех,иначе аз телефон не мога да ти дам,даже не знам и коя е Алекс,много нови лица има в новата клиника.
« Отговор #268 -: Февруари 03, 2013, 12:16:09 pm »
имам 2-3 въпроса към "mgstra" ако е наоколо...помня че щеше да ходиш на цветна снимка на 01.02 и проследяване на 02.02. Надявам се че е минало усешно и безаварийно :) и тъй като и на мен ми престои в петък може ли да ми кажеш 2-3 неща: 1. трябваше ли да пускаш ПКК и утайка преди снимката? /на мен не са ми казали този път, а миналия път май ми искаха/ 2.правят ли УЗ преглед преди снимката? /да не би да е подранила овулацията/ 3. веднага ли разбираш резултата и решавате какво ще правите? /или си записваш час за коментар/ 4. ако снимката ти е добра /стискам палци!/ ще правите ли проследяване , пункция и трансфер този цикъл? /доколкото помня щеше да правиш ест.цикъл и замазяване/. мерси предварително!
*
« Отговор #269 -: Февруари 03, 2013, 12:26:22 pm »
Вие сте прави, че трябва да се консултирам с друг лекар за миомата. Аз съм от Пловдив, приемам предложения, от тези, които са минали по този, път за специалист.
Бих ти препоръчала д-р Крумов.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #270 -: Февруари 03, 2013, 15:28:24 pm »
Lubadim, отговарям ти на всички въпроси:
1. Не съм пускала ПКК, но снимката я правих без упойка. Не знам дали се изисква ПКК, когато има упойка.
2. Не са ми правили УЗ предварително, аз бях на 6-ти ден от цикъла.
3. Веднага разбрах, че тръбите са ми проходими, но на другия ден на прегледа говорихме какво ще правим.
4. Снимката е добра, направихме проследяване на напълно ЕЦ, имах два фоликула. Днес Прегнил, на 5-ти пункция и дано да стигнем и до трансфер. Няма пречки, че е правена снимката в тоя цикъл. Успех на теб и всички момичета в процедура!

И за статистиката - ПКК за пункция вече е 24 лв., хормоните, както беше писано са по 16 лв., вирусологията е 52 лв. на партньор.
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 15:31:18 pm от mgstra »

« Отговор #271 -: Февруари 03, 2013, 15:50:55 pm »
много ти благодаря, добри новини, дано и ние да действаме още този месец, че много трудно чакам:) успех!
« Отговор #272 -: Февруари 03, 2013, 16:59:33 pm »
Здравейте, момичета. Нашето трето ИКСИ приключи на 01 февруари.

Върнаха ми 2 ембриона на 5-ти ден, но трансферът мина доста трудно. Наложи се дори да върнем първоначалния катетър и да преместим ембрионите в някакъв по-тесен.

Замразихме и 3 ембриончета за по-нататък. Сега чакам теста, който ще е на 14.02. След трансфера реших да полежа 3-4 дни и после си тръгвам на работа. Засега пия лекарствата, слагам фраксипирин и гледам да ям повече риба :). Иначе усещанията ми са точно както преди цикъл :( - боли ме ниско долу много често, като спазми, и яйчникът също не ми дава мира (аз съм само с един).

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
*

sianie1

• **
  • 86
  • Нема начин да нема начин
« Отговор #273 -: Февруари 03, 2013, 22:13:59 pm »
 Момичета, привет! Предстои ми хистероскопия, планувана за 11 февруари, но тогава ще ми е 10-ти ден от цикъла.Вчера /02.02./ ми беше 1-ви. Трябва ли, според вас, да помоля за по-ранна дата или може да бъде направена и на 10-ти ден? Много съм притеснена и от самата процедура- как протича, болезнено ли е.....
 И едно странично въпросче. Знаете ли как от Центр. гара/автогара може да се стигне до летището с градски транспорт? :balk_80:
 Късмет на всички ни! :kickboy: :kickgirl:
Нема начин да нема начин!
« Отговор #274 -: Февруари 03, 2013, 22:31:12 pm »
Момичета, привет! Предстои ми хистероскопия, планувана за 11 февруари, но тогава ще ми е 10-ти ден от цикъла.Вчера /02.02./ ми беше 1-ви. Трябва ли, според вас, да помоля за по-ранна дата или може да бъде направена и на 10-ти ден? Много съм притеснена и от самата процедура- как протича, болезнено ли е.....
 И едно странично въпросче. Знаете ли как от Центр. гара/автогара може да се стигне до летището с градски транспорт? :balk_80:
нямаш проблем, при мен др Персенска посочи дата,които бяха до 11 ден, от администрацията също ми казха,че може до 11 :) обади се и питай за вс случай
иначе хващаш 213,305 и др подобни от цг до плиска и оттам 84 ,не знам до новия реминал кой беше, но виж в нета
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #275 -: Февруари 03, 2013, 22:33:12 pm »
Здравейте, момичета. Нашето трето ИКСИ приключи на 01 февруари.

Върнаха ми 2 ембриона на 5-ти ден, но трансферът мина доста трудно. Наложи се дори да върнем първоначалния катетър и да преместим ембрионите в някакъв по-тесен.

Замразихме и 3 ембриончета за по-нататък. Сега чакам теста, който ще е на 14.02. След трансфера реших да полежа 3-4 дни и после си тръгвам на работа. Засега пия лекарствата, слагам фраксипирин и гледам да ям повече риба :). Иначе усещанията ми са точно както преди цикъл :( - боли ме ниско долу много често, като спазми, и яйчникът също не ми дава мира (аз съм само с един).

Успех! Дано ни зарадваш с най-добрите новини :)
Айнщайн
*

sianie1

• **
  • 86
  • Нема начин да нема начин
« Отговор #276 -: Февруари 03, 2013, 23:10:42 pm »
нямаш проблем, при мен др Персенска посочи дата,които бяха до 11 ден, от администрацията също ми казха,че може до 11 :) обади се и питай за вс случай
иначе хващаш 213,305 и др подобни от цг до плиска и оттам 84 ,не знам до новия реминал кой беше, но виж в нета
Съкровище, :balk_21:!
Нема начин да нема начин!
« Отговор #277 -: Февруари 03, 2013, 23:20:11 pm »
успех, Сияние, дано да успеем,като се освободим от "вредителите" :)
няма страшно на хистерото-да минава
Айнщайн
« Отговор #278 -: Февруари 04, 2013, 08:47:02 am »
Благодаря, Съкровище! Дано хубавите новини са при повече момичета :)

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
« Отговор #279 -: Февруари 04, 2013, 12:21:05 pm »
Момичета, някой знае ли дали клиниката вече е сключила договор със здравната каса