0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #160 -: Януари 23, 2013, 19:50:37 pm »
MIROZLATKA момата е права.... или поне до преди два месеца беше така.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #161 -: Януари 23, 2013, 20:09:15 pm »
момичета, а на вас махали ли са ви септум с хистероскопия? струва ми се страшничко!
Съкровище, не се притеснявай за премахването на септума. Нормално е септум и полип на матката да се премахват с хистероскопия. Аз лично имам 2 хистероскопии, оперативна лапароскопия и една коремна операция. След хистероскопиите, дори след някой час може да си тръгнеш.
[/quote
благодаря, Марги :) всичко мина наред днес :)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #162 -: Януари 23, 2013, 20:12:33 pm »
от Плиска хващаш маршрутка 19
с нея минаваш покрай мол-а на Александър Стамболийски и след това излизаш на бул. Възкресение - отляво ти се падата трамвайните линии.
има една обръщателна за трамваите и след нея между Шел и ОМВ отдясно се пада клиниката - голяма сграда, която няма как да не видиш.
казваш на шофьора да ти спре при бензиностанциите на Никола Мушанов, преди да отиде към Житница.
[/quote
извинявам се-марсшрутката е 29-техническа грешка
Айнщайн
« Отговор #163 -: Януари 23, 2013, 20:18:06 pm »
Съкровище, честно казано съм многооо разочарована,
Вчера след като чаках цял ден да ме потърсят за потвърждение на часа ми за хистероскопията, аз им се обадих на секретарките и те ми казаха, че графика бил готов за тази седмица, но аз лично не съм в него. 8O При положение, че чакам от три месеца за тази процедура и съм записала час от началото на декември за 18.01 и ден преди това ми съобщават, че го отменят, но съм единствената в списъка на чакащите за тази седмица. Ще полудея вече.
В крайна сметка си записах час за другия месец, но и за тогава бил пълен графика и щели да ми потвърдят. Ако се повтори ужаса от този месец,не знам. Вече се чудя дали да не ида в някоя държавна болница поне да не изпусна и февруари.
На теб стискам палци, не се притеснявай, надявам се, че хистерото е лека процедура.
Мила,съжалявам! Затова пък следващия месец има веротаност да платиш само половината сума,ако вече са подписали със ЗК. Аз затова те посъветвах да идеш на място и да се срещнеш с доки-на мен това ми помогна. Каза,ако имам проблем с час,да и кажа. Направо ходи при нея на 2 ден от мц и ще успеещ.иначе струва 650 лв
Айнщайн
*
« Отговор #164 -: Януари 23, 2013, 20:21:55 pm »
avallon-благодаряяяяяяяяя,ще-я-черпя-момата :D.Впетък-съм-на-пункция-и-ще-знам-със-сигурност.Успех-момичета-дано-тази-година-да-е-нашата :)
Няма начин да няма начин!
« Отговор #165 -: Януари 24, 2013, 07:39:19 am »
Момичета, с какъв автобус да стигна до клиниката? Пътувам от Пловдив с автобус и имам 2 варианта:
1. Да сляза на Централна автогара /Централна гара/, или
2. Да сляза на сп. Орлов мост

Е, от там - на къде?  :ask:
« Отговор #166 -: Януари 24, 2013, 10:54:00 am »
Хайде,тьрся помощ от приятел-става вьпрос за биопсия на лигавицата-какви са двата вида за изследване?Д-ра каза -ще направим биопсия-и от двата вида???Едното изследване е за имунолог.проблеми на лигавицата,а другото?Някой знае ли?
« Отговор #167 -: Януари 24, 2013, 10:56:31 am »
Хайде,тьрся помощ от приятел-става вьпрос за биопсия на лигавицата-какви са двата вида за изследване?Д-ра каза -ще направим биопсия-и от двата вида???Едното изследване е за имунолог.проблеми на лигавицата,а другото?Някой знае ли?
не, само за 1 вид биопсия знам и са ми правили 2 пъти, може да включва 2 показателя.
*
« Отговор #168 -: Януари 24, 2013, 11:03:09 am »
Дани, и аз знам само за биопсия, при която се изследват имплатационните показатели на маточната лигавица.За друг вид нямам понятие, но виж в темата за биопсиите, може и да намериш нужната ти информация.
Пожелавам ти добри резултати и скорошна процедура.
*
« Отговор #169 -: Януари 24, 2013, 11:49:32 am »
papa2011, няма директни автобуси и от двете спирки. Ако слезеш на Орлов мост може да си хванеш маршрутка № 29. Не знам точно къде ти спира автобуса, но трябва да я хванеш за посока център. Тази маршрутка минава точно до пресечката на клиниката, сградата се вижда от булеварда. Има и още една маршрутка № 27, която също може да хванеш от Орлов мост, но ако идваш за първи път ще ти е трудно да се ориентираш. Иначе минава през кръстовището на Мушанов и Житница (може да ги погледнеш в Bgmaps). Някой друг може да ти каже, ако знае маршрут с градски транспорт, но си мисля, че ще ти е по-неудобно и бавно.
*
« Отговор #170 -: Януари 24, 2013, 14:07:37 pm »
Момичета, с какъв автобус да стигна до клиниката? Пътувам от Пловдив с автобус и имам 2 варианта:

Е, от там - на къде?  :ask:
От Централна гара може да хванеш автобус 60 - мисля, че там му е първата спирка в посока Овча купел и трябва да слезеш на спирка Балканкар и да се върнеш малко, понеже автобуса подминава пряката където е клиниката /пада се в дясно между ОМВ и Шел/.
« Отговор #171 -: Януари 25, 2013, 00:38:03 am »
Момичета, предстои ми БХС другата седмица. Знаете ли колко струва?
*
« Отговор #172 -: Януари 25, 2013, 00:53:02 am »
В темата на бременните ще ти дадат най-точен отговор:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48822.780
« Отговор #173 -: Януари 25, 2013, 11:51:54 am »
Благодаря за отговора, Мецани! :)
Писах тук, за да разбера дали се прави в нашата клиника и колко струва в нея. :)
*
« Отговор #174 -: Януари 25, 2013, 13:30:44 pm »
БХС не се прави в нашата клиника, а само в  Майчин дом. Там се намира Националната генетична лаборатория.
« Отговор #175 -: Януари 25, 2013, 18:09:57 pm »
Благодаря за отговорите. Успех Ви желая на всички  :bighug:
« Отговор #176 -: Януари 25, 2013, 18:12:03 pm »
Момичета, искам да попитам тези от вас които са ходили до новата клиника -  дали е възможно заплащане с карта и дали наблизо има банкомат. 

До 18.01.2012  не можеше да се плаща с карта. Нямат постерминали. Казаха ми и на 04.02. да си отида с пари в брой
« Отговор #177 -: Януари 25, 2013, 18:18:52 pm »
ПКК е с валидност месец за пункция, за лапароскопия е 1 седмица.
Здравейте, и на мен преди лапарото миналата година ми казаха, че са валидни една седмица /беше в друга клиника/
« Отговор #178 -: Януари 25, 2013, 20:45:42 pm »
БХС не се прави в нашата клиника, а само в  Майчин дом. Там се намира Националната генетична лаборатория.
Благодаря за информацията! :)
*
« Отговор #179 -: Януари 25, 2013, 20:57:54 pm »

Е, от там - на къде?  :ask:

Аз се придвижвам с автобус №11, който може да се хване от спирката на Лъвов мост и слизам на спирката на ж.к. Красна поляна, може да се слезе и на следващата Балканкар, тъй като клиниката на практика се пада между двете спирки.