hope-love, изследването за тромбофилия се прави като се вземе кръв от вената, така че не е опасно, то е генетично и не мисля, че бременността може да промени резултатите. Има няколко фактора за предразположение към тромбофилия, които лекарите пускат - на мен ми пуснаха 4 броя - Фактор v leiden,Протромбин G20210A, PAI-1 и MTHFR всеки от които струваше по около 34лв.,може да се изследват в пакет, което сваля цената малко. на резултатите от моите изследвания има интерпретация с кратки обяснения какво означава всеки от факторите, кратки-кратки около половин страница са. Ако някой иска мога да ги пусна, но най-добре да се консултирате с лекар и той да ви обясни, за да не се стряскаме ние само като четем неща, които все пак не разбираме. Ако има индикации лекарят най-добре ще прецени дали да пуска изследванията, ако има такива индикации, лично мое мнение е, че е важно да се знае за такова предразположение и да се вземат мерки. Аз имам установено високо кръвно от няколко години и може това да е провокирало гинеколога ми да пусне тези изследвания. Успех!!!