0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #720 -: Април 07, 2013, 08:37:44 am »
2411, ако опитът ти е по фонда не се плаща.
мерси за информацията
« Отговор #721 -: Април 07, 2013, 10:52:17 am »
момичета,моля споделете при трансфер на 5 ден кога се слага 'лекарство'/'лепило'?ако стигна до трансфер,искам да знам кога как се ходи-първата ни биопсия беше лоша,а втората добра:)

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #722 -: Април 07, 2013, 11:26:08 am »
Лепилото се поставя ден преди трансфера. Пикочният мехур трябва да е пълен, при трансфера също. Успех!:)
*
« Отговор #723 -: Април 07, 2013, 12:11:04 pm »
 Mgstra, Мецани, благодаря за информацията.
« Отговор #724 -: Април 07, 2013, 12:46:20 pm »
Лепилото се поставя ден преди трансфера. Пикочният мехур трябва да е пълен, при трансфера също. Успех!:)
благодаря ти,Филаделфия :)
Айнщайн
« Отговор #725 -: Април 07, 2013, 19:59:45 pm »
За пациентките от клиниката, на които им трябва вяра - който си може, го може и по-късно:
http://life.dir.bg/news/Halle-Berry-13560935?nt=5
Аз съвсем скоро научих за два случая с 'грешки' по естествен път с резултат раждане на трето дете 'изненада' в семейството.
Честит празник на докторите и на другите здравни работници!
« Последна редакция: Април 07, 2013, 21:37:46 pm от mammita2012 »
« Отговор #726 -: Април 08, 2013, 11:50:44 am »
Бихте ли ми казали вариант за придвижване с градски транспорт от Центъра по хигиена до клиниката. Също така ме интересува маршрутката от "Плиска" до клиниката по какъв маршрут минава, има ли спирки някъде около НДК ?
« Отговор #727 -: Април 08, 2013, 11:53:16 am »
Съкровище, имай предвид, че преди да ти сложат самото лепило се ходи два последователни дни (или през ден - както ти кажат ембриолозите), за да ти вземат кръв за въпросното  лекарство/"лепило". На мен лично ембриолозите ми казваха в кой ден и в колко часа трябва да ходя за кръв.
« Отговор #728 -: Април 08, 2013, 11:58:08 am »
Съкровище, имай предвид, че преди да ти сложат самото лепило се ходи два последователни дни (или през ден - както ти кажат ембриолозите), за да ти вземат кръв за въпросното  лекарство/"лепило". На мен лично ембриолозите ми казваха в кой ден и в колко часа трябва да ходя за кръв.
Това е само в случаите, когато се слага РВМС.
Когато е лепило не се взима кръв, различни неща са.
« Отговор #729 -: Април 08, 2013, 12:48:11 pm »
ами на мен какво ли ще ми взимат?
аз съм се повлияла от РВМС миналия месец...
сега само лепило ли да чакам?
Айнщайн
*
« Отговор #730 -: Април 08, 2013, 13:27:55 pm »
ами на мен какво ли ще ми взимат?
аз съм се повлияла от РВМС миналия месец...
сега само лепило ли да чакам?
РВМС-то е за всеки трансфер и се слага непосредствено преди него.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #731 -: Април 08, 2013, 13:34:16 pm »
Авалон, значи веднъж даваш кръв в деня на пункция и веднъж 1 ден преди трансфера?
живо се интересувам, за да знам дали трябва да си взимам отпуск в дните от пункция до трансфер на балстоцист на 5 ден ;)
Айнщайн
« Отговор #732 -: Април 08, 2013, 13:38:36 pm »
Защо просто не си вземеш болничния /или част от него/, която се полага от деня на пункцията, включително.
*
« Отговор #733 -: Април 08, 2013, 13:42:51 pm »
Да, в деня на пункцията първи път взимат път.  Може в деня преди трансфер , може и в по-предния ден преди трансфера да е второто взимане на кръв и два часа по-късно поставяне на РВМС. При следващото ти ходене питай , за да си наясно и да можеш да планираш.
« Отговор #734 -: Април 08, 2013, 14:10:36 pm »
благодаря ти, Авалон :-)
Хоуп, аз не съм уведомила в работата за тези мои "проблеми" и не бих искала :-)
предпочитам да си взема 1 седмица от GP след трансфера ;)
то и без това за ЕЦ дават 10 дни след пункция, от окито 5 дни трябва да си стоя вкъщи, а няма смисъл.
за маршрутка 29 от Плиска - минава през Орлов мост, Руски пам., МОЛ Стамболийски и оттам наляво за към Красна поляна.
Айнщайн
*
« Отговор #735 -: Април 08, 2013, 17:20:14 pm »
Има разлика между лепило и РВМС. Аз имам трансфер само с лепило, в деня преди самата манипулация - кръв не са ми вземали. При следващ ин витро опит имах лоша биопсия. Тогава лепилото беше РВМС. Поставиха го ден преди трансфера.
*
« Отговор #736 -: Април 08, 2013, 20:12:44 pm »
можете ли да ми кажете като се започне стимулацията,всеки ден ли те викат,защото не съм от софия
*
« Отговор #737 -: Април 08, 2013, 20:41:18 pm »
2411, по принцип през първите няколко дни може да е през два дни, после през ден и на финала след последния преглед (според стойностите на хормоните) може да те извикат на следващия ден за прегнил. За съжаление точна схема няма. На всеки преглед лекаря преценя, кога да те повика отново. След прегнила пак през ден за пункция, ако има РВМС или лепило - още едно ходене и на следващ или по-следващ ден трансфер. Зависи на кой ден ще е трансфера. Зависи и с какво ще те стимулират, ако е с елонва между първия и втория преглед има 4 дни.
Дано съм обяснила добре.
« Отговор #738 -: Април 08, 2013, 22:24:53 pm »
А аз вече трети ден звъня и на двата телефона за записване на час и никой не ми вдига  :(. Звъня упорито, но нищо.

и аз искам да си запиша час, ти успяли?
*
« Отговор #739 -: Април 09, 2013, 09:05:31 am »
2411, по принцип през първите няколко дни може да е през два дни, после през ден и на финала след последния преглед (според стойностите на хормоните) може да те извикат на следващия ден за прегнил. За съжаление точна схема няма. На всеки преглед лекаря преценя, кога да те повика отново. След прегнила пак през ден за пункция, ако има РВМС или лепило - още едно ходене и на следващ или по-следващ ден трансфер. Зависи на кой ден ще е трансфера. Зависи и с какво ще те стимулират, ако е с елонва между първия и втория преглед има 4 дни.
Дано съм обяснила добре.
благодаря много