0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #760 -: Април 11, 2013, 17:03:24 pm »
Мъжът ми утре ще бъде в София по друга работа, но съм го инструктирала да отиде да провери за безплатните изследвания и ще докладвам тук каквото е разбрал.
« Отговор #761 -: Април 11, 2013, 20:50:18 pm »
И мен ме интересува лабораторията на ул."Цар Самуил" има ли още безплатни изследвания за СПИН, васерман , хепатит?

Има - до края на 2014 г. поне.
« Отговор #762 -: Април 11, 2013, 21:39:56 pm »
супер :-)
как се казваше организацията? и на кой номер самул беше?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #763 -: Април 11, 2013, 21:41:21 pm »
Айнщайн
« Отговор #764 -: Април 12, 2013, 10:12:07 am »
Здравейте момичета :),имам три задържани фоликула от миналия месец(бях на клостилбегит и извадиха 1 добра я-ка)и сега този цикъл не почнахме с хапчетата пак заради тези фоликули,изписа ми дуфастон от 14 до 24 ден,та въпроса ми е какво следва ако не се махнат тези фоликули и следващия ли цикъл няма да почваме с хапчета,може ли да се направи пункция за да се махнат osi_10.Благодаря ви предварително :)
« Отговор #765 -: Април 12, 2013, 10:18:30 am »
супер :-)
как се казваше организацията? и на кой номер самул беше?
Казва се Център за сексуално здраве "Здраве без граници", но бюджетът им за съжаление не бил без граници :). Правят само изследване за СПИН, поради ограничения си бюджет. Мъжът ми току-що ми каза по телефона. Иначе адресът е "Цар Самуил" № 111.
« Отговор #766 -: Април 12, 2013, 10:22:17 am »
е, значи няма смисъл да се "хабя" мерси за инфото :-)
Айнщайн
« Отговор #767 -: Април 12, 2013, 10:28:47 am »
Да, няма смисъл, и той се е отказал да им даде кръвцича само едното изследване за СПИН! Пак моля ако някой знае цените в "Надежда" за пакета виросулогични да даде информация, че да си предвидим разходите.
*
« Отговор #768 -: Април 12, 2013, 10:35:01 am »
Да, няма смисъл, и той се е отказал да им даде кръвцича само едното изследване за СПИН! Пак моля ако някой знае цените в "Надежда" за пакета виросулогични да даде информация, че да си предвидим разходите.
50 и няколко лева на човек
« Отговор #769 -: Април 12, 2013, 10:41:19 am »
Благодаря за отговора. Значи не е много, ще се преживее :)
*
« Отговор #770 -: Април 12, 2013, 11:22:01 am »
Здравейте, не знам дали знаете, но когато дарявате кръв също се полагат безплатни изследвания. Мъжът ми януари месец дарява кръв във Военна болница и го питаха дали иска бележка за вирусология. Издодоха му и в клиниката я приеха. Не знам обаче дали във всички центрове за кръводаряване се прави. Споделям, ако на някой ще му е от полза.
*
« Отговор #771 -: Април 12, 2013, 12:07:55 pm »
Да, точно така е! Дарявайки кръв във всеки един регионален кръвопреливен център ти дават бележка, в която са отразени точно изследванията, влизащи в  пакет "вирусология" и важат/признават навсякъде.
« Отговор #772 -: Април 12, 2013, 12:13:26 pm »
момичета,ние нали сме на ЕЦ... пускали ли сте вирусология на мъжа в деня на пункция, след като разбереш че Я е там :-)? или е рисково, че няма да са готови на време?
Айнщайн
« Отговор #773 -: Април 12, 2013, 12:14:00 pm »
По принцип е така,но не съм сигурна,че е добра идея да се дарява кръв преди процедура...
*
« Отговор #774 -: Април 12, 2013, 12:54:11 pm »
момичета,ние нали сме на ЕЦ... пускали ли сте вирусология на мъжа в деня на пункция, след като разбереш че Я е там :-)? или е рисково, че няма да са готови на време?
Искат изследванията преди пункция. Правили сме ги в деня преди пункция и на самата пункция съм влизала с изследването в ръка.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #775 -: Април 12, 2013, 13:09:11 pm »
Здравейте момичета :),имам три задържани фоликула от миналия месец(бях на клостилбегит и извадиха 1 добра я-ка)и сега този цикъл не почнахме с хапчетата пак заради тези фоликули,изписа ми дуфастон от 14 до 24 ден,та въпроса ми е какво следва ако не се махнат тези фоликули и следващия ли цикъл няма да почваме с хапчета,може ли да се направи пункция за да се махнат osi_10.Благодаря ви предварително :)
[/quote  Ако не е правилната тема бихте ли ми помогнали къде да попитам :)
« Отговор #776 -: Април 12, 2013, 13:13:09 pm »
благодаря ти, Авалон :-) няма да рискувам на същия ден
Айнщайн
« Отговор #777 -: Април 12, 2013, 13:16:04 pm »
[/quote  Ако не е правилната тема бихте ли ми помогнали къде да попитам :)
Най-вероятно с дуфастона ще изчезнат задържаните фоликули,не се притеснявай.На следващия цикъл лекарите ще преценят дали да започнеш с хапчета или нещо друго.
« Отговор #778 -: Април 12, 2013, 15:07:56 pm »
да, така правиме всеки път. Не е рисково. Като го викнат за даване на материал, минава и през лабораторията.
*
« Отговор #779 -: Април 12, 2013, 15:32:15 pm »
Искат изследванията преди пункция. Правили сме ги в деня преди пункция и на самата пункция съм влизала с изследването в ръка.
Съкровище, при многото ни опити на ЕЦ винаги сме изчаквали да мине пункцията и ако има яйцеклетка, тогава мъжът ми е давал кръв за вирусология. След това отива в тъканна банка да даде и материал. Няма смисъл да дава предварително кръв, без да знаете дали ще се извади яйцеклетка. Така поне ще спестите поне едната вирусология.
« Последна редакция: Април 12, 2013, 15:34:21 pm от mgstra »