0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #740 -: Април 09, 2013, 09:32:43 am »
Съкровище, благодаря за отговора за маршрутка 29!
« Отговор #741 -: Април 09, 2013, 12:13:55 pm »
А аз вече трети ден звъня и на двата телефона за записване на час и никой не ми вдига  :(. Звъня упорито, но нищо.

и аз искам да си запиша час, ти успяли?

Не, продължавам ежедневно да звъня, но безуспешно. Не знам защо така се получава :(

*
« Отговор #742 -: Април 09, 2013, 13:39:41 pm »
А аз вече трети ден звъня и на двата телефона за записване на час и никой не ми вдига  :(. Звъня упорито, но нищо.

и аз искам да си запиша час, ти успяли?

Не, продължавам ежедневно да звъня, но безуспешно. Не знам защо така се получава :(

Момичета, утре ще съм в клиниката сутринта към 9.30 часа.
Ако все още не сте се свързали за час, мога да ви съдействам и да ви запиша. Ако искате, пишете ми на лични.

*
« Отговор #743 -: Април 09, 2013, 14:14:54 pm »
Напоследък се свързвам с тях по-лесно сутрин.
*
« Отговор #744 -: Април 09, 2013, 14:28:41 pm »
Да, и аз сутрин рано успявам да се свържа.
« Отговор #745 -: Април 09, 2013, 19:21:50 pm »
Има ли някой лежал в болницата след подписването със ЗК? Интересува ме какво е заплащането в този случай на леглоден?
Аз лежах миналата седмица. Наложи ми се операция, която се поема от ЗК. Заплатих само за леглодена - по 70 лв./леглоден.

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
« Отговор #746 -: Април 09, 2013, 20:47:25 pm »
Днес ми казаха,че по пътека на зк 3 дни не се плаща леглоден , а след това вече започва.
« Отговор #747 -: Април 10, 2013, 13:32:20 pm »
Здравейте.Интересува ме знаете ли за какъв период от време важи цветната снимка?При др.Персенска сам имам цв.снимка от 2008г.Благодаря предварително
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #748 -: Април 10, 2013, 14:28:34 pm »
Ами д-р Персенска може и да не поиска подновяването й, но пък е хубаво, ако правите опит, да се види какво е състоянието на тръбите ти.

И аз имах цветна снимка от 2006 г., и преди втория ми опит, не я подновихме.В последствие се оказа, че тръбите ми са се запушили, но в едната е имало задържане на вода и налягане, което е обрекло опита на неуспех, и преди третия опит ги изолирахме.

И съвета ми е да говориш с лекарката, и както прецени, но ако нямаш някакви боледувания и интервенции след снимката, вероятно няма да трябва.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #749 -: Април 10, 2013, 20:27:20 pm »
момичета, чудя се дали на д-р Персенска ще й стане неприятно, ако си пусна преди прегледа за проследяване естрадиол,лх и ПКК. досега винаги ми ги е пускала, като отида на 9 ден за ЕЦ.
вие пускали ли сте си самосиндикално преди преглед?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*
« Отговор #750 -: Април 10, 2013, 21:13:31 pm »
Съкровище, винаги може да пуснеш хормоните след прегледа. Може да решат, че искат още нещо или пък някой да отпадне. Много ли ти е късен часа за преглед?
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #751 -: Април 10, 2013, 22:15:11 pm »
rtfrtf, не ми е късно прегледът,
но ще пътувам и като си направя сметка - 2 часа чакане за хормони, после поне 1 час за обработка на файлове и ще ми се провали пътуването...
Айнщайн
« Отговор #752 -: Април 10, 2013, 23:32:42 pm »
Днес ми казаха,че по пътека на зк 3 дни не се плаща леглоден , а след това вече започва.
Здравей, afrodita279. Аз лежах заради хирургичен повод и слава богу, нямаше връзка с бременността, затова предполагам всеки ден от престоя ми беше платен. Иначе съм чела в бг мама, че при раждането първите три (при нормалнно раждане)/четири дни (при секцио) си влизат в цената. Може би зависи точно какъв е поводът за престоя, каква част поема ЗК и така нататък.

Видях в темата на бременните, че се е наложило да те вземат в болницата. Стискам палци всичко да се развива добре и притесненията да отпаднат!  :crossfingers:

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
*
« Отговор #753 -: Април 10, 2013, 23:50:40 pm »
Съкровище ,според мен не е проблем да ги пуснеш предварително. При един от прегледите ми, докато чаках си разговарях с друга жена, която ми сподели, че по свое решение си е пуснала хормоните предварително, за да може да ги коментират с д-р Персенска на прегледа, а и да не губи време, понеже пътува. Тогава съжалих, че и аз не си бях пуснала моите, от опит си знаех, че това ми е денят за Прегнил.

« Отговор #754 -: Април 11, 2013, 08:17:12 am »
благодаря ти, Марси :-) ще пробвам да ги пусна ;)
Айнщайн
« Отговор #755 -: Април 11, 2013, 10:28:45 am »
Мерси Ягодка, днес ще проведа разследване ;)
Аз съм си тук.засега никой не говори за изпиСване :( ако и съб и нед ме оставят,Съкровището да дойде да ме види:)
« Отговор #756 -: Април 11, 2013, 10:31:24 am »
Момичета какви вирусологични изследвания трябваха за ин-витро процедура?
А някой скоро да е ходил в лабораторията на ул."Цар Самуил" дето по едно време имаше възможност за безплатин изследвания ца спин, васерман и пр.
« Отговор #757 -: Април 11, 2013, 10:47:33 am »
Афродита, ще дойда и още как :-)
Хоуп, последно чух, че само част от вирусологиуята пускали, но някой тук беше писал, че в новата болницаса по-евтини, към 50 лв. - хепатит B,C,спин, сифилис
Айнщайн
« Отговор #758 -: Април 11, 2013, 10:51:06 am »
Благодаря, Съкровише.
« Отговор #759 -: Април 11, 2013, 16:36:26 pm »
Момичета какви вирусологични изследвания трябваха за ин-витро процедура?
А някой скоро да е ходил в лабораторията на ул."Цар Самуил" дето по едно време имаше възможност за безплатин изследвания ца спин, васерман и пр.

И мен ме интересува лабораторията на ул."Цар Самуил" има ли още безплатни изследвания за СПИН, васерман , хепатит?
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън