0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #620 -: Март 24, 2013, 18:19:51 pm »
Иглотерапията подобрява кръвообращението по принцип, но при мен се получи страшен кръвоизлив след като ми дойде цикъла. А третия ми опит беше без акупунктура и беше успешен, вижда се от лентичката.
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
« Отговор #621 -: Март 25, 2013, 16:22:32 pm »
Здравейте момичета, моят опит приключи неуспешно  :( Сега смятам да започвам отново подготовка за документи по ЦФАР и при първа възможност пак ще съм на линия. Успех на всички  :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #622 -: Март 25, 2013, 16:52:16 pm »
Desi,съжалявам за неуспеха ти .Кураж и смело напред !Слънцето ще изгрее и на нашата улица. :bighug:
« Отговор #623 -: Март 25, 2013, 17:40:21 pm »
 Така е mimi6e, дори слънцето не грее 24часа в денонощието. Просто трябва да изчакаме да изгрее и при нас. Благодаря за подкрепата  :bighug:
« Отговор #624 -: Март 25, 2013, 21:06:34 pm »
Здравейте на всички! След два мисед-а съм и съм се насочила за консултация към "Надежда". Може ли да ми препоръчате специалист там. Наистина ли часовете се записват за година напред?

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #625 -: Март 26, 2013, 00:06:25 am »
kriss_and , и д-р Стаменов, и д-р Персенска и д-р Шефкетова са страхотни специалисти. Лекарите в клиниката работят в екип, така че моят съвет е да се запишеш за който от тримата има най-рано свободен час. Доколкото съм чела от други момичета вече дават и часове за след няколко месеца, а не за година напред. Успех ти пожелавам!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #626 -: Март 26, 2013, 09:20:31 am »
Здравейте , момичета! Някой правил ли е хистероскопия в новата клиника? На мен ми предстои и имам нужда от информация относно цена, необходими изследвания и връзка с НЗОК?!
« Отговор #627 -: Март 26, 2013, 09:37:37 am »
аз правих в края на януари оператвина 650 лв. още нямаха договор със здравната каса.
дадоха ми 1 листче с изследвания - бяха по-разширени от тези преди пункция
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #628 -: Март 26, 2013, 09:59:58 am »
Благодаря, Съкровище!
Най-вероятно ПКК с време на кървене и на съсирване, а изискват ли се и изследвнаия за СПИН , Васерман , Хепатит B и C?
*
« Отговор #629 -: Март 26, 2013, 10:20:43 am »
Благодаря, Съкровище!
Най-вероятно ПКК с време на кървене и на съсирване, а изискват ли се и изследвнаия за СПИН , Васерман , Хепатит B и C?
Да искат СПИН , Васерман и Хепатит В и С.
« Отговор #630 -: Март 26, 2013, 10:48:04 am »
Благодаря, Съкровище!
освен тези искат и допълнителни
Айнщайн
« Отговор #631 -: Март 26, 2013, 16:51:41 pm »
а снимката на белите дробове найстина ли я искат? не ми се ще да се облъчвам :( нямам там проблеми ,а и не съм пушач.
*
« Отговор #632 -: Март 26, 2013, 17:22:34 pm »
а снимката на белите дробове найстина ли я искат? не ми се ще да се облъчвам :( нямам там проблеми ,а и не съм пушач.
аз не съм правила снимка
« Отговор #633 -: Март 26, 2013, 17:37:48 pm »
за хистерото не изискват снимка
Айнщайн
« Отговор #634 -: Март 26, 2013, 18:05:18 pm »
На мен ми искаха снимка,на бял дроб, но аз правих лапаро и хистеро едновременно. Мисля че само за хестероскопиите не искат снимка
« Отговор #635 -: Март 26, 2013, 20:28:25 pm »
 :(значи трябва и да се снимам. и при мен е комбинирано хистеро с лапаро.
благодаря момичета!
*
« Отговор #636 -: Март 27, 2013, 03:59:51 am »
За иглотерапията правила съм 1 процедура веднага след трансфер, но и според мен е по добре да се пропусне,писала съм в една от другите теми.Аз съм само с 1 опит така,че не съм критерии.
« Отговор #637 -: Март 28, 2013, 15:47:38 pm »
Здравейте момичета,
от 13-март съм с блокираща инжекция и вчера 27.03.2013г. започнах опита с 1 инжекция Елонва и 1 Неупоген.
На преглед съм точно след 7 дни, т.е. 02.04.2013г.
Надявам се както за успешен старт с този нов продукт, така и с
още по-успешен финал на процедурата. :lol:
« Отговор #638 -: Март 29, 2013, 07:22:13 am »
Здравейте, момичета! Искам да се включа във вашата групичка. Аз съм след два неуспешни опита инвитро в АГ Варна, като последният беше преди седмица. В момента се чувствам доста объркана и гневна от неуспеха, надявам се до ден-два да ми мине. Та сега реших да сменя клиниката и да се насоча към Надежда, знам че доста се чака за преглед. Можете ли да ми кажете ориентировъчна цена за инвитро там, тъй като не видях ценова листа в сайта им?
« Отговор #639 -: Март 29, 2013, 09:52:22 am »
Marchiana, добре дошла и дано бързо се прехвърлиш от тази темичка в другата на мамите с нарастващи коремчета.

Все още нямат ценова листа, но наскоро четох в бг-мама, че в момента се прави нов сайт на клиниката и там ще има публикувана повече информация. Една процедура може да струва различно при различните двойки, зависи много по кой протокол си, какви лекарства ще изберат за стимулацията ти, дали ще се налага някаква допълнителна процедура като вливка, лепило и др. Ние например имаме три иксита, и трите ни струваха различно. Последният ни опит беше по фонда и излезе около 4800 лв. (т.е. вместихме се в сумата от 5 000 лв., отпускана от Фонда), но допълнително за изследвания, лекарства извън тези, които се поемат от Фонда и допълнителни процедури при мен, които се наложиха за самия опит, сме дали над 1200 лв.

Може би останалите момичета ще могат също да се включат с инфо за конкретни процедури (а и като разгледаш темите за клиниката, има доста информация за определени елементи от ин-витрото).

Относно часовете - да, чака се за тях поне няколко месеца. В различните моменти от нашите опити съм била и при тримата лекари и бих те посъветвала да си запазиш възможно най-ранния час за който и да е от тях. Те са невероятни професионалисти и хора с големи сърца, работят в много силен екип и при който и да си от тях, ще бъдеш в добри ръце.

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"