0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Надежда - тема 16
« Отговор #360 -: Февруари 16, 2013, 00:01:33 am »
mgstra, ако не е много зле положението, изчакай до утре.
Не смея да те съветвам какви лекарства да пиеш. За гърлото - гъргара лайка със сода.
*
« Отговор #361 -: Февруари 16, 2013, 00:07:47 am »
Благодаря, Мецани! Ще търпя. Гърлото не ме боли, но лимити и главата....дано успея да поспя и да се събудя по-добре.

*
« Отговор #362 -: Февруари 16, 2013, 00:24:41 am »
Парацетамол може и по-добре да пиеш, ако тръгнеш да вдигаш температура!
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #363 -: Февруари 16, 2013, 13:35:42 pm »
Момичета, вече има пос терминал, днес платих с карта. :)
*
« Отговор #364 -: Февруари 16, 2013, 16:05:54 pm »

Благодаря!
От сутринта вече се сдобих и с порядъчна температура, пия панадол. Д-р Персенска ми спря медрола от раз, защото той ми разбива всяка имунна защита. Утре, ако ситуацията продължава, отново антибиотик.
Опита вече го отписвам на 90%.

Furiqta, благодаря за полезната информация. Голямо улеснение за нас.

« Отговор #365 -: Февруари 16, 2013, 19:05:53 pm »
mgastra,стискам палци да не се влошават нещата и да е успешен трансферът!

Аз днес бях при имуноложката на преглед - пуснахме НК клетките да ги видим как са след + тест; поиска да видим и как се движи бета ЧХГ-то. Аз откакто го направих миналата неделя, повече не съм го пускала, така че днес пак ми беше в известна степен напрегнато дали се е покачило, как е, що е. Резултатът беше 3101 единици, днес ми е 15 ден след трансфера (деня на трансфера не го броя). Поне ведимо расте - беше 275 миналата неделя. Засега други новини нямам, в сряда е прегледът и тогава за първи път ще се гледаме на ултразвук.

"Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин"
« Отговор #366 -: Февруари 17, 2013, 16:33:47 pm »
Здравейте, момичета! :) Познавате ли девойки, които през последните месец-два са си записвали час за първичен преглед при д-р Персенска. За кога са им дали час - за края на 2013 или за чак за 2014 г. Дочувам, че на някои момичета, записали се през септември 2012, са им дали час за октомври 2013. Аз се записах в началото на април 2012, а часът ще е чак за края на ноември 2013. Мисълта ми - мога ли да се надявам, че по-скоро ще ме извикат.ПС. Ако писмото ми не е в правилната категория на форума, моля да ме извините. Нова съм и все още трудно се ориентирам :(
*
« Отговор #367 -: Февруари 17, 2013, 16:46:59 pm »

Благодаря!
От сутринта вече се сдобих и с порядъчна температура, пия панадол. Д-р Персенска ми спря медрола от раз, защото той ми разбива всяка имунна защита. Утре, ако ситуацията продължава, отново антибиотик.

Не се отчайвай, понякога нещата не са толкова зле колкото изглеждат, само пребори температурата,  слагай и комперси с вода и оцет!
По слънчевата страна на улицата
« Отговор #368 -: Февруари 17, 2013, 23:08:44 pm »
mgastra мисли позитивно, вярвай,че всичко ще бъде наред! :)
Ягодке, страхотни новини! :)
*
« Отговор #369 -: Февруари 18, 2013, 17:38:59 pm »
Момичета, каква е цената на инсеминация?
Благодаря предварително  :P
« Отговор #370 -: Февруари 18, 2013, 17:46:30 pm »
galka_varna izchakai spokoino chasa si dokolkoto mi e izvestno njama kak da te izvikat po rano.Pone pri men beshe taka.Samo okolo 10 dena predi chasa mi se obadiha da go potvardja
« Отговор #371 -: Февруари 18, 2013, 18:54:33 pm »
hrisi73 благодаря :) Ще чакам, нямам друг избор :( Днес звънях да питам - записват часове за януари 2014 г. , а преди 10 месеца си записах час за края на ноември 2013 г. Надявах се в новата болница нещата малко по-бързо да вървят, но...уви.
*
« Отговор #372 -: Февруари 19, 2013, 07:08:55 am »

Благодаря!

Не се отчайвай, понякога нещата не са толкова зле колкото изглеждат, само пребори температурата,  слагай и комперси с вода и оцет!

Не се отчайвам, отупвам се от отрицателния тест и продължавам. Следващият опит ще ми е по фонда, заповедта ме чака. Не исках стимулация, но явно трябва да мина и през нея.

*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #373 -: Февруари 19, 2013, 11:18:48 am »
hrisi73 благодаря :) Ще чакам, нямам друг избор :( Днес звънях да питам - записват часове за януари 2014 г. , а преди 10 месеца си записах час за края на ноември 2013 г. Надявах се в новата болница нещата малко по-бързо да вървят, но...уви.

galka_varna,това са час със заповед от фонда или на свободно?
[URL = http://lilypie.com] [/url]

*
« Отговор #374 -: Февруари 19, 2013, 16:41:30 pm »
Момичета,по какъв начин разбирате за резултата от SDI тест когато не сте от София,а мисля ,че за един резултат ми е много далеч за да отида до там.
« Отговор #375 -: Февруари 19, 2013, 18:21:10 pm »
Една наистина много добра новина   :balk_46:  http://invitro-bg.com/bg/vsichki-zaedno/137/19  Успех на всички  :goodluck:
« Отговор #376 -: Февруари 20, 2013, 09:13:21 am »
Благодаря dhhdesi за  добрата новина!!! Успех на всички борбени  момичета!!
« Отговор #377 -: Февруари 20, 2013, 10:15:48 am »
Момичета,по какъв начин разбирате за резултата от SDI тест когато не сте от София,а мисля ,че за един резултат ми е много далеч за да отида до там.
pepssi, защо не се обадиш в клиниката и да ги помолиш да ти го изпратят по имейл. Аз така направих и ми го пратиха, но това беше когато бяха още в сградата на Малинов, не знам сега какво се е променило в организацията и дали ще успееш, но нищо не губиш, ако опиташ.
Успех, дано да е хубав резултата ви.
*
« Отговор #378 -: Февруари 20, 2013, 12:42:53 pm »
Благодаря ти Esther! Понеже д-р Стаменов ни назначи теста писах му смс за да се чуем за коментар,но вече втора седмица нямам отговор и незнам какво да правя. То хубаво,ще ми пратят резултата,ами ако не е добър какво ще следва?
« Отговор #379 -: Февруари 20, 2013, 13:41:19 pm »
Благодаря ти Esther! Понеже д-р Стаменов ни назначи теста писах му смс за да се чуем за коментар,но вече втора седмица нямам отговор и незнам какво да правя. То хубаво,ще ми пратят резултата,ами ако не е добър какво ще следва?
опитай се да се свържеш с андролозите, те могат да коментират резултата също.