Афродитче, д-р Сигридов прави ФМ, но най-добре е да се посети МЦ "Фемина" за ФМ. И на мен той не ми откри проблемът със сърчицето на бебо. Но, въпреки това, с д-р Михова бяха безкрайно внимателни при прегледите - по 1 час ме преглеждаха, така че от внимание не мога да се оплача - а, пък колко много снимки ми дадоха на бебо без доплащане - сега това е първият му албум със снимки - феталният му албум. Те ми бяха казали, че щом като имам проблем със сърцето е добре да отида да направя един преглед в НКБ, но аз ги питах проблем ли виждат, че да ходя там - те ми казаха, че не виждат проблем, но ако искам може да отида. Тъй като бременността ми тежеше и след като ме увериха, че няма проблем, се успокоих, че не е необходимо да ходя. Е, да, но по-добре да бях отишла - щях да съм подготвена психически. Но, в крайна сметка, това въобще нямаше да промени решението ми да родя бебо, както писах - единствената полза щеше да бъде, че психически щях да съм подготвена, а и щях да планирам внимателно раждането. Но, тъй като планирах вече много внимателно раждането при д-р Дяволов, който ме прие в болницата един месец по-рано от термина и следеше всичко и след раждането, просто нямах проблеми с откритието на проблема на бебо. Така че, не само ФМ е важна - важно е после на кой лекар ще повериш и себе си и бебчетата - неродени и родени. Афродитче, съветвам те с най-добри чувства, при първа възможност да направиш преглед в НКБ, при д-р Маринов или направо при проф. Велковски, на бебчетата и да си избереш отговорен лекар, който ще е съгласен да ти направи секциото и да ви наблюдава с бебчетата. И най-вече - избери си място с много добра неонатология - ако трябва отиди на "отворените врати". Защото те оттам, ако се окаже (недай си Боже), че има нещо - веднага с линейка да ви пратят на преглед в НКБ. Желая ти най-леката, приятна и успешна бременност и дано всичко лошо вече мине зад гърба ти. (извинявай, ако съм те притеснила, но наистина от най-добри чувства те съветвам, защото това е от жизнено важно значение за теб и бебчетата, макар и да не го осъзнаваш евентуално сега) Успех!
Извинете, някой може ли да ми каже колко струва замразяването на яйцеклетки в клиниката?