Момичета,преди мога да ви кажа цените и вие да разберете защо всяка от вас така е платила,но разбира се стават и грешки както се случи при мен.Трансфер на замразени ембриони струваше 450 лв,трансфер на пресни ебрион след ЕЦ е 600 лв,а трансфер на комбиниран трансфер.те. пресен и замразен струва 800 лв.При моя случай,бяхме заедно с едно момиче,на мен и на нея правиха замаразен трансфер,взехме си бележките на нея пишеше 450 лв,на мен 800 лв.Преди да платя отидох да попитам защо така се получава,но Дани ми каза такава цена са дали докторите,че трансфера ми е комбиниран.Аз наистина имах пункция,която платих ,но не се оплоди и пресен ембрион нямаше.Изчаках отвън тя се обади да и потвърдят,че само замаразени са ми върнали и ми оправи цената.Не знам дали ще успеете вече да ви върнат парите,но се оглеждайте и питайте,защото това не са малко пари,а ние сме много жени.
Искам да попитам нещо друго лично за мен,имам да доплащам от опита си по Фонда,вие има ли сте да доплащата и дали може по банкова смета да им ги платя.Тогава ги попитах,казаха че можело да ги забавя,но вече е време да си върна борча.При моя въпрос нали вече е забранено доплащането и ,че официално Бойко Борисов обяви,че клиниките нямат право да взимат за доплащане ми казаха да се обърна към лекарите,ако те ми ги опростят ,иначе ги дължа.Е мен срама ме хвана,така че им дължа определена сума.