0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации - януари, февруари, март 2013г.
« Отговор #60 -: Март 14, 2013, 14:53:52 pm »
Записче... трета инсеминация - неуспешна  :balk_145:
juliana83 съжалявам за резултата  :(
И аз да се отчета с първа инсеминация - неуспешна  :balk_145:
Плаче ми се, въпреки че го очаквах...
Няма как - горе главата и продължаваме напред!
*
« Отговор #61 -: Март 16, 2013, 09:42:40 am »
Момичета, не се отчайвайте! Знам какво е, но е важно да бъдете търпеливи. И моля ви, повярвайте в бъдещите си деца! Те ще дойдат точно когато трябва.
Прегръщам ви всички и ви желая много сили и късмет!
« Отговор #62 -: Март 16, 2013, 13:21:15 pm »
Викси, koala мерси за подкрепата..... надежда има, няма как тя умира последна, но голямо място заема и отчаянието.... както и да е, при мен и вещицата дойде, мисля в сряда да съм на преглед и започвам последната - 4-та инсеминация, която наистина силно се надявам да е успешна, защото в противен случай, ФАР ме зове!

P.S. и малко офф топик..... много скъпичко ми се вижда в клиниката на Владимиров, без да звучи като реклама, но в Щерев когато започнеш подготовка за инсеминация, всички прегледи влизат в цената на инсето.
*
« Отговор #63 -: Март 17, 2013, 17:09:14 pm »

P.S. и малко офф топик..... много скъпичко ми се вижда в клиниката на Владимиров, без да звучи като реклама, но в Щерев когато започнеш подготовка за инсеминация, всички прегледи влизат в цената на инсето.
Прегледите да влизат, но не и изследванията на хормони, също и реинсеминацията.

« Отговор #64 -: Март 18, 2013, 07:47:10 am »
Благодаря за подкрепата, koala.
juliana83 с теб май вървим заедно, и аз мислех в сряда да съм при Владимиров. Искам за продължа този месец със следваща инсеминация, този път може би с лека стимулация,пък да видим как ще реагирам. Ама като гледам...вещицата се опитва да дойде от събота и все още само ми зацапва. Споделете това нормално ли е? Не стига че закъсня, което предполагам е от утрогестана  :?
*
« Отговор #65 -: Март 18, 2013, 10:48:10 am »
Да, Викси, нормално е. При мен е така и сега, вече година и 3 месеца след раждането. По 3-4 дни само ми зацапва и после тръгва нормален цикъл. Не мога да преценя от кога започна това, но май по време на опитите ми за забременяване. Макар че, едва ли има връзка. Лично аз го отдавам по-скоро на възрастта си. Но това аз съм си го решила, научни доказателства не съм чела :)
« Отговор #66 -: Март 18, 2013, 16:28:26 pm »
juliana83 с теб май вървим заедно, и аз мислех в сряда да съм при Владимиров. Искам за продължа този месец със следваща инсеминация, този път може би с лека стимулация,пък да видим как ще реагирам. Ама като гледам...вещицата се опитва да дойде от събота и все още само ми зацапва. Споделете това нормално ли е? Не стига че закъсня, което предполагам е от утрогестана  :?
Може би вървим заедно, но аз сега ще правя четвъртата инсеминация и се надявам да напълнея след нея preggo, защото в противен случай, какво ме чака.......
При мен цикъла се удължи малко с два дни и то е нормално, като се замислиш..... Ако правиш инсето на 14-ти ден, след него пиеш Дуфастон и Утрогестан още 14 дни и ако е "-" теста вещицата идва 2/3 дни след спирането на Дуфастона, което прави около 30/31 дни, така, че е нормално малко да ти закъснява.
А при мен освен, че се удължи малко, няма я и болката(по принцип първият ден съм полужива) от както пия Дуфастона не ме боли чак така. Първият ден зацапва, вторият си върви и половината от третият,към края на третият вече започва да спира и така до четвъртия ден, на петия вече няма нищо!
« Последна редакция: Март 18, 2013, 16:32:51 pm от juliana83 »
« Отговор #67 -: Март 19, 2013, 12:55:26 pm »
juliana83 с теб май вървим заедно, и аз мислех в сряда да съм при Владимиров. Искам за продължа този месец със следваща инсеминация, този път може би с лека стимулация,пък да видим как ще реагирам. Ама като гледам...вещицата се опитва да дойде от събота и все още само ми зацапва. Споделете това нормално ли е? Не стига че закъсня, което предполагам е от утрогестана  :?
Може би вървим заедно, но аз сега ще правя четвъртата инсеминация и се надявам да напълнея след нея preggo, защото в противен случай, какво ме чака.......
При мен цикъла се удължи малко с два дни и то е нормално, като се замислиш..... Ако правиш инсето на 14-ти ден, след него пиеш Дуфастон и Утрогестан още 14 дни и ако е "-" теста вещицата идва 2/3 дни след спирането на Дуфастона, което прави около 30/31 дни, така, че е нормално малко да ти закъснява.
А при мен освен, че се удължи малко, няма я и болката(по принцип първият ден съм полужива) от както пия Дуфастона не ме боли чак така. Първият ден зацапва, вторият си върви и половината от третият,към края на третият вече започва да спира и така до четвъртия ден, на петия вече няма нищо!
Имах предвид, че май вървим заедно като време в което ще правим следващи инсеминации, не като брой процедури. Знам, че тази ще ти бъде четвърта и от цялото си сърце ти желая да е последната процедура, през която се налага да минеш, да бъде последвана от така мечтаните две чертички и здраво бебче на финала. А  защо не и две  :balk_602:
« Отговор #68 -: Март 24, 2013, 20:09:42 pm »
Zdraveite momicheta!!!Parvo da pojelaq uspex na vsichki...Nakratko da vi razkaja moqta istoriq...Na 32 god sam,ot 8 god pravim opiti i nishto :( Na 22 napravix 1-vata inseminaciq.Bez stimulanti, 1 folekul 18mm endomitrium 8mm....sled koeto 2amp.ARVEKAP 0.1MG....Materiala na majleto mi dobar...ot utre 25.03 sam na UTROGESTAN 200mg za 10 dni...Sega sam v ochakvane...Nadqvam se da ima i drugi momicheta koito sa pravili inse tiq dni da spodelqt za kuraj  :)Imam i edin vapros...predi inseto doki ne me pregleda da razberem dali folekula se e puknal..Spored vas vazmojno li e sled cqlata procedura da se e puknal? Izvinete che ne pisha na bg v chujbina sam :(
« Последна редакция: Март 24, 2013, 20:27:31 pm от tanichka1980 »
*
« Отговор #69 -: Март 25, 2013, 00:45:18 am »
Таничка, ползвай Кредор (горе вляво)!
Според мен би трябвало да погледнат на ехограф дали фоликулът се е пукнал. В коя държава си?

« Отговор #70 -: Март 25, 2013, 09:42:50 am »
 Добро утро момичета!Благодаря за (кредора)blue_sky :) Интересно защо ли не е погледнал ,или пък може да е бил сигурен че ще се пукне.Какво да kaжa не зная.Намирам се в Гърция.
« Отговор #71 -: Март 26, 2013, 12:53:32 pm »
Странно е , че не е погледнал, но при самата процедура може да се е спукал. На мен ми правиха втората инсеминация на не спукал се и след процедурата се беше пукнал, така че не се отказвай ;)
« Отговор #72 -: Март 26, 2013, 15:53:39 pm »
Здравейте и от мен!!!На 23.02.2013 г беше първата ми инсеминация,която за огромно съжаление беше неуспешна.Сега започвам от начало и надявам се другата седмица да е втория опит.Дано този път е успешен!
Детето е родено за прегръдки.
То идва само с вяра и живот.
И с този дар в ръцете ти разцъфва
една вселена – цяла от любов...
До крайните предели на душата ти,
до сетните надежди на сърцето,
ти вече ще съзираш небесата
единствено в очите на детето...
С целувки ще възпираш дъждовете,
и всяка болка ще лекуваш с ласка,
от вятър ще го пазиш, като цвете,
което се полива само с щастие,
и то ще бъде твоят сбъднат зов,
животът продължил във твоите стъпки.
Вълшебство се отглежда със любов.
Защото е родено за прегръдки.

« Отговор #73 -: Март 26, 2013, 16:00:22 pm »
Силно се надявам да е така както казваш, и след броени дни да споделя желаният резултат.  Juliana,от прочетеното по горе разбирам, че ти предстои поредният опит,желая ти от цялото си сърце това да е последното инсе за теб :)
« Отговор #74 -: Март 26, 2013, 16:07:54 pm »
Здравейте и от мен!!!На 23.02.2013 г беше първата ми инсеминация,която за огромно съжаление беше неуспешна.Сега започвам от начало и надявам се другата седмица да е втория опит.Дано този път е успешен!
Здравей,desism. стискам палци  osi_9
« Отговор #75 -: Март 26, 2013, 16:32:25 pm »
дай боже всеки му тази благодат.дано тази година е много щастлива за всички и дано се сбъднат желанията ни
 preggo
Детето е родено за прегръдки.
То идва само с вяра и живот.
И с този дар в ръцете ти разцъфва
една вселена – цяла от любов...
До крайните предели на душата ти,
до сетните надежди на сърцето,
ти вече ще съзираш небесата
единствено в очите на детето...
С целувки ще възпираш дъждовете,
и всяка болка ще лекуваш с ласка,
от вятър ще го пазиш, като цвете,
което се полива само с щастие,
и то ще бъде твоят сбъднат зов,
животът продължил във твоите стъпки.
Вълшебство се отглежда със любов.
Защото е родено за прегръдки.

*
« Отговор #76 -: Март 28, 2013, 17:51:18 pm »
Здравейте, момичета
Да пожелая успех на всички ви и да знаете, че ще се случи, при кой по-рано, при кой по-късно - Божа работа! Казвам го, защото през 2012 направих 4 неуспешни инсеминации, без някакъв проблем при нас, освен незабременяването. Пуснах документи и за фонда, обаче реших, че съм тотално изтощена от тези инсета и ще спра, за да се възстановя психически. На втория месец забременях. Сега съм в 9-та седмица и още не мога да повярвам... а съм супер противник на тезата - "те спрели, успокоили се и станало" ( хич не съм се успокоявала и да съм спряла да мисля за това). Явно времето е дошло и така...
така че, доколкото ви е възможно, разбира се, не се отчайвайте (не че аз не съм се отчайвала яко от отрицателните тестове, затова казвам доколкото е възможно). Обаче сега вече вярвам, че е било само въпрос на време (и нерви), ама накрая си струва усилията, хайде всички да се похвалите съвсем скоро!
 :crossfingers:
« Отговор #77 -: Март 29, 2013, 21:13:10 pm »
Честито Arika, :ballons:

много се радвам за теб, прекрасна новина. Желая ти лека бременност и сладко бебе на финала :bori_005: или :bori_007:
И аз съм след 4 инсета през 2012, смених клиниката и подадох документи за Фонда. Опитвам се да чакам спокойно и търпеливо, да се отърся от напрежението. Мисля да направим някой и друг самофинансиран инвитро опит на ЕЦ, но ви следя момиченца и Ви стискам палци и дано имаме късмета на Арика. :oops:
« Отговор #78 -: Април 03, 2013, 13:19:20 pm »
Да се отчета  osi_18,вчера беше и последната ми инсеминация, един спукан фоликул и един трябваше да се спука до 24 часа, днес полувинката ми прави ре-инсеминация  :balk_56: и се надявам поне една от двете да се хване.
Пожелавам успех на всички и ще докладвам :)
« Отговор #79 -: Април 03, 2013, 18:42:02 pm »
Juliana83, desism, Таничка, успех, имате стиснати палчета от мен!  :crossfingers: Arika, страхотни новини! Лека и красива бременност и здраво бебче на финала.

Аз този месец пропускам заради задържани фоликули и съмнения за ендометриоза... нещата с всеки изминал ден стават все по-зле  :x
Ще наминавам от време на време да ви  чета, че в моменти като този само новините за поредното успяло момиче ми дават кураж.