0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - януари, февруари, март 2013
« Отговор #280 -: Март 19, 2013, 11:11:23 am »
Благодаря ви на всичките  :bighug:
Няма как в нашия малък град да пусна кръвен -тук такъв не правят ,а иначе трябва да пътувам 60км. до съседния по-голям град за да го направя.Говорих с Док увеличими утрогестана 4х1 и 2 вагинални и да спра аспирина за малко и в четвъртък да направя уринен тогава ще съм 12-ти ден,така ме е страх :?.Аз и утре съм на работа после ще почивам 2 дни така че няма да се натоваря много.Дано да се окажете прави и да имам положителен тест  :balk_81:

« Отговор #281 -: Март 19, 2013, 11:44:27 am »
Момичета,ако всичко е наред на 5 ден ще ми включват Цетротид(дано правилно го пиша).Но преди това не трябва ли да се изследват някои хормони ,примерно Е или LH???Пропуска нещо доктора ми струва ми се и се притеснявам.
Да попитам също Цетротида къде се поставя и болезнен ли е? Предполагам не е като Гонал или?
« Отговор #282 -: Март 19, 2013, 11:46:17 am »
Момичета,ако всичко е наред на 5 ден ще ми включват Цетротид(дано правилно го пиша).Но преди това не трябва ли да се изследват някои хормони ,примерно Е или LH???Пропуска нещо доктора ми струва ми се и се притеснявам.
Да попитам също Цетротида къде се поставя и болезнен ли е? Предполагам не е като Гонал или?
предполагам на 5-ти ден ще ти изследват ЛХ и Е2 и според нивото на ЛХ ще решат кога да ти бият цитротида. Доколкото помня в корема се поставя.
« Отговор #283 -: Март 19, 2013, 19:28:09 pm »
amanda, колко ме зарадва с твоя пост. Много силно се надявам да е това, за което всички си мислим.  :wink: Дано скоро ни зарадваш.  :crossfingers:
« Отговор #284 -: Март 19, 2013, 23:33:47 pm »
Пропуска нещо доктора ми струва ми се и се притеснявам.
Да попитам също Цетротида къде се поставя и болезнен ли е?
Докторът не пропуска такива неща, не се безпокой. Нито една инжекция не ми е била болезнена. Даже тази, дето си я бих сама (беше Овитрел), съвсем не я усетих, защото вкарах тънката игла в кожна гънка на корема много бавно. Една сестра от ВМА ми каза, че като прави с два пръста гънка от кожата и после инжектира отгоре в нея - не боли. Да не би с Гонал да те е боляло? На мен са ми слагали аналогични (Меногон), но не боли.  
« Последна редакция: Март 19, 2013, 23:41:13 pm от mammita2012 »
*
« Отговор #285 -: Март 20, 2013, 08:01:36 am »
Не пропуска нищо, не се притеснявай. Просто там, където правиш процедура в момента, работят по този начин. Може да обсъдиш притесненията си с доктора. Не е от най-приказливите, но никога няма да остави въпросите ти без отговор  :wink:. Цитротид се поставя по същия начин както Гонал.

*
« Отговор #286 -: Март 20, 2013, 08:07:04 am »
papa2011 прегръщам те  :cuddle: и се радвам, че продължаваш, никакво отказване знам ,че ще успеем и това ще бъде скоро.
Аз нямам никакво предчувствие какво ще покаже теста,но пък си мисля точно тези симптоми на 10-ти ден не съм ги получавала, може пък нещо да е станало  :ask:,но каквото такова.Тази нощ пак имах няколко капки кафеникаво течение ,какво става ...ще разберем тези дни.

« Отговор #287 -: Март 20, 2013, 09:20:00 am »
amanda,аз зацапване не съм имала,но пък си имах всички симптоми за цикъл,затова реших на 10-тия ден да пускам тест,за да видя поне дали е имало имплантация.Е,имаше,и още как,резултата вчера стана на 3 месеца :DСтискам ти палци и чакаме хубавите новини.
« Отговор #288 -: Март 20, 2013, 15:56:22 pm »
Момичета ,помагайте,днес си пуснах на своя глава изследване на  LH & Estradiol.Резултатите са :
 LH 3,61mIU/ml реф-фол:до 12,6;ову:до 95,6;лут.до 11,4
 Еstradiol 672,98 pg/ml реф-фол:24,5-195;ову:66,1-411;лут.:40-81

Днес ми е 4 ден от стимулация с Гонал,по къс протокол съм.Нещо не ми харесват резултатие...Сега би трябвало да съм в фол.фаза,ако не греша.

Благодаря ви предварително!

*
« Отговор #289 -: Март 20, 2013, 16:38:39 pm »
Тази нощ пак имах няколко капки кафеникаво течение ,какво става ...ще разберем тези дни.
В момента на приятелка, която е спонтанно забременяла и зацапва по същия начин няколко дни преди цикъл, но и и се уплътнява втората черта на теста. Пожелавам ти и твоят случай да е такъв!
рapa2011, горе главата, скоро ще изгрее слънце и на нашата улица. Това кой опит ти беше?
lagrimita, хормоните при стимулация могат да ги разчитат само лекарите спрямо съответната стимулация, а референтните стойности нямат никакво значение. Няма смисъл да пускаш на своя глава, но ако настояваш покажи ги на док, така и така са пуснати - само той знае какво сте правили и какво се очаква. Знам че е много трудно, но стой спокойно, вярвай и не се притеснявай от нищо.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #290 -: Март 20, 2013, 17:21:39 pm »
lagrimita, добре са ти изследванията за 4 ден стимулация според мен. Но защо си ги пускаш сама, щом лекарят ти не ги е назначил и какво не им харесваш на резултатите? Така само се вкарваш в излишни филми, довери се на лекаря си, той знае какво прави. Опитай се да бъдеш спокойна и ти пожелавам успех!
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #291 -: Март 20, 2013, 23:50:25 pm »
LH 3,61mIU/ml; Еstradiol 672,98 pg/ml Днес ми е 4 ден от стимулация с Гонал. Благодаря ви предварително!
Слушай твоя доктор, той гледа фоликулите на ехограф и също си прави изводи, кога да ти изследва хормоните. Вземи предвид, че ти трябват вени, удобни за абоката при пункцията, недей да дупчиш вените си с чести тестове на хормони по твоя инициатива, за да не отидеш на пункция с надупчени вени. Добри са ти стойностите на LH и E2, стават за бъдеща бременност. Успех. :D
« Последна редакция: Март 20, 2013, 23:54:24 pm от mammita2012 »
« Отговор #292 -: Март 21, 2013, 07:37:47 am »
рapa2011, горе главата, скоро ще изгрее слънце и на нашата улица. Това кой опит ти беше?
Лили, аз все на това се надявам  :sunshine:. Това ми беше 5-ти инвитро опит, изобщо не броя 4-те инсеминации преди това, тях направо ги игнорирам.
Няма отказване. Много ми хареса един подпис на едно момиче, който гласи "няма начин да няма начин" :lol:.
*
« Отговор #293 -: Март 21, 2013, 09:48:54 am »
Здравейте милички!
Направих си уринен тест- отрицателен е.Днес съм 12-ти ден Док каза ,че е още рано и нищо не е загубено.Болки нямам вече никакви- нито корем,нито кръста,тази нощ пак имах кафеникаво зацапване.И така ще си чакаме 17-ти ден за нов тест,дали ще се случи чудо и тогава ще се появят две черти ?...

« Отговор #294 -: Март 21, 2013, 09:54:25 am »
Аманда, аз бих направила направо кръвен тест, когато му дойде времето. Опитай да се успокоиш - говориш за зацапване от време на време, а не за прокървяване, нали така? На мене нещата ми звучат оптимистични. Дано, дано да е така!
« Отговор #295 -: Март 21, 2013, 10:35:22 am »
аманда, не гледай уринарни тестове и то в толкова ранен момент! Колкото и да ти е трудно изчакай си си поне 15 -16 ден и по-добре пусни кръвен. Аз съм твърдо за кръвните тестове. Зная колко е трудно чакането, но е по-добре. А за болките всичко е много относително-едни ги боли като за МЦ, други нищо не усещат. Аз например не усещай нищо, май само някакво напрежение в гърдите, но слабо. Много силно ти желая успех!
*
« Отговор #296 -: Март 21, 2013, 10:49:52 am »
Аманда, аз бих направила направо кръвен тест, когато му дойде времето. Опитай да се успокоиш - говориш за зацапване от време на време, а не за прокървяване, нали така? На мене нещата ми звучат оптимистични. Дано, дано да е така!
Да за зацапване говоря,но не съм се притеснила изобщо, даже го приех като нещо ей така все едно нищо не е станало,ми какво да правя и да се ядосвам няма да си помогна.Благодаря ти!
maya_the_bee да права си за кръвния,но ще видим има време още няколко дни.
Извинявайте ,че ви занимавам всеки ден с моите терзания ,но вие можете да ме посъветвате и да ме разберете.

*
« Отговор #297 -: Март 21, 2013, 16:10:07 pm »
Лили, аз все на това се надявам  :sunshine:. Това ми беше 5-ти инвитро опит, изобщо не броя 4-те инсеминации преди това, тях направо ги игнорирам.
Няма отказване. Много ми хареса един подпис на едно момиче, който гласи "няма начин да няма начин" :lol:.
На нас четвърти ни беше... Следващия ще е юни, но продължавам да следя темата  :wink:. Вие променяте ли нещо след всеки? Колко отрицателни са били досега резултатите - 0 или 3-4-7 чхг?
*
« Отговор #298 -: Март 22, 2013, 10:16:32 am »
Пак аз. Колко ембриона най-много могат да ми бъдат върнати? Док беше казал три макс по закон, но на мен ми се вижда малко и се надявам да могат да ми върнат поне четири (дай Боже да ги добутаме до там, де).
*
« Отговор #299 -: Март 22, 2013, 11:45:34 am »
Lili2011 до колкото разбрах сега от последния ми трансфер Док ми разправяше,а и от други жени знам ,че вече че ще поставят по по-малко ембриони .На ме също до сега са ми трансферирали по 3.