И аз си поръчах книгата, само дето съм още в началото:)
от както я имам се къпя двойно по-дълго:)
Притварям се в банята (вратата притварям-преди бяхме на отворена) и скришом чета:)))
На мен ми е интересна и с любопитство ще изпробвам някои съвети върху децата:)
Яна, обещала съм я на Мими26 като я прочета, а тя чете доста бързо:), та може след нея да ти я дам ако не решиш преди това да си я купиш:)
Силве, тук е за всякакви теми, ама наистина няма как да ти кажем какъв да е предпазителя като ен знаем каква е секцията:) Виж и в нета, така ще се ориентираш също какво ти трябва:)
мише, в крачето
Излезе ни гърления секрет - чист. Напразен антибиотик пием, но поне не е скарлатина. Яд ме е, че не пуснах и носен, че педиатърката сега ме убеждава, че носа поне ще изчистим с АБ. Как различавате вирусна ангина от бактериална? С тези секрети за 3-5 дни, ако си, шубе като мен, няма как да изтраеш. Знаете ли защо нямаме стреп тестове тук?
Мидж, на мен в една от лабораториите тук, миналата година като питах защо няма стреп тестове, ми казаха, че била много скъпа апаратурата и затова лабораториите не можели да си позволят да я купят. Дали наистина е така не знам. В другата лаборатория пък не знаеха какво е стреп тест.
Тогава пусках секрети през седмица и д-р Бърди ни "лекува", защото тук никой лекар не искаше да вземе на сериозно резултатите. Та все чакахме по седмица за резултати.
Сега е същото. Само дето не мога да дам 80 лв за тримата и още за мен при положение, че посля няма кой да ни назначи лечение.