Здравейте, някои от вас ще кажат че не съм за тази тема, защото съм на 33, но ви зачетох и ми стана интересно!Относно притесненията ви около бременността, съм съгласна с някои от вас, че за тях няма възраст, както и за проблемните бременности! Аз вече слава на господ имам дъщеричка, но тя не дойде толкова лесно при мен. Преди това имах несполучлива бременност и след известни несполучливи опити, с рев след всеки отрицателен тест и задавани въпроси дали ще мога да забременея и да имам нормална бременност, чудото накрая се случи! Като цяло не мога да кажа че съм имала тежка бременност, но не беше и безметежна. Още откакто видях двете чертички започнаха притесненията ми. Първо дали няма да стане като миналия път, после имах зацапване, което също ме притесняваше. Не можех да спя по цели нощи от мисли. Това отмина зацапването спря, започнаха други притеснения. оказа се че имам високо кръвно и през цялата бременност го следях и пиех лекарства. Резултатите от биохимичния ми скрининг също бяха притеснителни, имаше лек риск за синдром на даун, но аз не отидох на втори. Бебчето вървеше все със седмица назад. Изследванията ми показваха че имам някакво възпаление и се наложи да пия и антибиотик, пиех и хапчета за задържане, защото имах контракции и болки. Всеки ден пиех по шепа лекарства. И аз не смеех да се почуствам щастлива, да се отпусна да се хваля. Цялата бременност изкарах със свито сърце и всеки ден се молех на господ да родя живо и здраво дете. Господ чу молитвите ми и сега имам живо и здраво момиченце :)Много пъти си мислех,, така е като съм се сетила да раждам на 33 а не на 23,, Докато не влязох да раждам и при мен имаше момиче на 23 което роди в края на 7-ми месец недоносено бебче със много проблеми. Виждах я как плаче и колко и е тежко да вижда как ние се радваме на нашите бебета, а тя не знаеше дали нейното ще оживее. Тогава разбрах, че за тези неща няма възраст, че всичко е божа работа. Съжалявам че с нея не си разменихме координатите и не разбрах дали вече го гушка! Но тя беше силно момиче на 23 вече беше преживяла операция на тумор на матката. Казах и че е боец и че ако сина и прилича на нея ще се пребори и ще оцелее и вярвам че е станало така!Така че следвайте мечтите си да имате бебче, без значение от възрастта притеснения и проблеми може да има във всяка възраст!