Здравейте отново, оказа се, че няма да признаят разходите, защото се водят оценка на яйчников резерв и не се покриват от пакета, въпреки, че се води луксозен.
Така или иначе исках да си ги пусна в Щерев за по-сигурно и сега ще си платя.
Извинявам се, че така нахлух в темата, но ви чета от известно време, но до сега не бях писала. Аз навърших 41 г. през септември, а от около 6 месеца правим опити, но не се получава...
Преди месец ходих при моята гинеколожка за преглед и тя само като и припомних, че съм на 41 г., ми назначи АМХ, който се оказа с доста ниска стойност - 0.278. След това прецених да отида на специалист по репродуктивна медицина и д-р Коновалова от Щерев ми назначи тези изследвания. Каза, че АМХ е много нисък, но ще го пусне пак и за нея е важно да види Inhibin B. Утре ще отида да ги изследвам в Щерев. Има ли някакви изисквания, които да се спазват преди изледването. По принцип мисля да отида сутринта без да съм пила кафе и закусвала. Д-р Коновалова ми каза само, че е важно за Пролактина да съм отпочинала и да съм спала добре. Попитах изрично, но не каза друго.
Много ви благодаря!