0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Стефка по БТВ сега
« Отговор #20 -: Декември 14, 2012, 09:44:04 am »
Стефи, много добре се справи  :)
Да ти кажа не се учудих, че в разговора се зачекна темата за трафика на жени с цел донорство.
*
« Отговор #21 -: Декември 14, 2012, 09:56:58 am »
е то няма как да не се, нали това върви из медиите постоянно, а никой не се замисли защо преди 2г. 62г. жена роди съвсем законно.... ама какво да ги правиш, журналисти... рекох да ги образовам малко, ама имам съмнение че повече няма да ме поканят :lol: :lol:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #22 -: Декември 14, 2012, 10:53:08 am »
Темата за "трафик на жени с цел донорство" върви само по една теленизия и това е бтв. Другите са значително по-грамотни и знаят, че няма трафик. И че донорството на яйцеклетки е законен и благороден акт. Както в България, така и по света.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #23 -: Декември 14, 2012, 13:59:03 pm »
е нали това се опитах да им кажа, че техни колеги спекулират по темата :)
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #24 -: Декември 14, 2012, 15:22:25 pm »
Темата за "трафик на жени с цел донорство" върви само по една теленизия и това е бтв. Другите са значително по-грамотни и знаят, че няма трафик. И че донорството на яйцеклетки е законен и благороден акт. Както в България, така и по света.
Заради Стефи съжалявам, че не успях да го гледам. Благодаря на момичетата от Зачатие, които продължават да казват истината за нашите проблеми.
А бтв отдавна са ми паднали в очите и не само на мен. Опитват за всичко да се изкажат "компетентно", но повечето им тематични предавания са много повърхностни, водещите обикновено очавадно показват личното си мнение и прекъсват гостите, особено ако мненията им се разминават. И това спекулиране с донорството много ме дразни - до кога ще продължава?