0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на marina vdb
« -: Декември 10, 2012, 17:40:18 pm »
Здравейте момичета!Е ето и моята графика.Аз имам една принцеска която е на 6год. ,а от вече една година се опитва да си имаме още едно ангелче,през която година имам един мисед април месец.Изледвала съм половите хормони и на щитовидната железа и всичко е ОК,остана ми само проходимост на тръбите и спермограма но това ще е напролет ако до тогава няма :bfp:И така този месец се реших и аз да си направя темичка и дано с идването на Коледните празници стане чудото и завали дъжд от :bfp: и всички скоро се прехвърлим в темичките за preggo Радвам се че ви има :bighug: :bighug: :bighug:

*
Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #1 -: Декември 10, 2012, 18:01:07 pm »
 :welcome_1: в темичката .Дано много бързо се преместиш в темата на бременилките .
*
« Отговор #2 -: Декември 10, 2012, 19:28:51 pm »
 :welcome3:  и  от  мен  мили4ка.дано  бързо  се преместиш  при мамите  успех!!! :goodluck: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #3 -: Декември 10, 2012, 19:34:53 pm »
Добре дошла и от мен, Марина  :balk_16: Аз си пуснах графиката тук в началото на меец май и в края на месеца бях бременна  preggo . Силно се надявам и при теб да стане така   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #4 -: Декември 10, 2012, 20:49:27 pm »
Здравей миличка ,много късмет и от мен :goodluck: :goodluck: :goodluck: и дано нова ти темичка ти донесе положително тестче  :bfp:,там където си го отбелqзала в тази графика!Вярвам ,че това е твоя месец!И накрая ще получиш този подарък ,който силно ти го пожелавам!!!

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #5 -: Декември 11, 2012, 07:05:44 am »
Благодаря ви много момичета! :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #6 -: Декември 11, 2012, 10:38:36 am »
Добре дошла Марина :) Дано новата ти темичка ти донесе най-желаното и мечтаното от теб :) Имаш много стиснати палчета и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #7 -: Декември 11, 2012, 10:43:59 am »
 :welcome_1: Марина  и ти пожелавам да не се задържиш дълго тук и още този месец да видиш твоите  :bfp: чертички :goodluck: :babyflips: :goodluck:
« Отговор #8 -: Декември 12, 2012, 07:36:58 am »
благодаря ви отново на всички дано всички който не сме видяли :bfp:,скоро ги видим.Бремелинки дано ми донесете късмет този месец,ние започнах ме с лова че да видим дали ще уцелим момента :pleasantry: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #9 -: Декември 12, 2012, 09:36:51 am »
Късмет!Сигорна съм ,че това ще е един много успешен лов!!! :balk_602: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #10 -: Декември 23, 2012, 12:59:14 pm »
Малко отчет от мен!Ние приключих ме с лова и се надявам да сме уцелили момента,този месец ову беше по рано на 13ден и тъка то ЛФ ми е 12-13дни онази гадина ще дойде точно по Нова година,но се надявам да имаме  :bfp: за едно добро начало на новата година.Е това е от мен за сега :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #11 -: Декември 23, 2012, 14:35:57 pm »
Графиката ти изглежда много добре до тук, а пък и сте уцелили момента. Имаш много стиснати палчета от мен и дано наистина на нова година получиш най-страхотния подарък. :bfp:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #12 -: Декември 23, 2012, 19:47:30 pm »
Малко отчет от мен!Ние приключих ме с лова и се надявам да сме уцелили момента,този месец ову беше по рано на 13ден и тъка то ЛФ ми е 12-13дни онази гадина ще дойде точно по Нова година,но се надявам да имаме  :bfp: за едно добро начало на новата година.Е това е от мен за сега   

Добре е да правиш и тестове за О.
Графиката ти е добре дотук - О. може да е била на 15/16 ден от МЦ /ако БТ се повиши още и се задържи висока/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #13 -: Декември 24, 2012, 17:26:38 pm »
 - zuzeto -благодаря ти! denis благодаря и на теб,но малко се отчаях от твоят отговор защото точно на 15-16 ден сме без  :heartbeat: но ще видим какво ще стане след нова година.Весело изкарване на Коледа на всички :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #14 -: Декември 25, 2012, 22:12:45 pm »
 mc101 tree2a
не го мисли,мисля че както винаги сте се справили много добре с лова,от тук нататък господ си знае работата :balk_81:!Весело посрещане на новата година! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #15 -: Декември 26, 2012, 17:25:00 pm »
Благодаря ти Силве че ме окуражаваш,но си направих  графика и в  babyplan.ru и там показва че ову на 16ден а там няма  :bed: така че ще си чакам :witch: след Нова година.Другият месец ще се постараем повече.Весело изкарване на Нова година и дано тя е подобра от 2012г. и ни донесе много :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #16 -: Декември 26, 2012, 19:15:47 pm »
Марина, не го мисли. Важното е, че имаш сърчица преди и след това, а пък и паузата не ви е толкова голяма.
Отпусни се и се наслаждавай на празниците :) Силви е права, че новата година, ще бъде по-добра от старата - няма как  :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Декември 28, 2012, 12:36:47 pm »
- zuzeto -благодаря ти! denis благодаря и на теб,но малко се отчаях от твоят отговор защото точно на 15-16 ден сме без  :heartbeat: но ще видим какво ще стане след нова година.Весело изкарване на Коледа на всички :bighug: :bighug: :bighug:

Не се отчайвай- това е графика и предположенията за О. - са предположения :)
Шанса да се е получило е много голям
Стискам палци

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #18 -: Декември 29, 2012, 12:28:35 pm »
Ми да каквото стане крайна сметка всичко е Божа работа.Сега ще гледам да си изкарам добре по празниците с семейството и приятели.Благодаря ви момичета че ме подкрепяте и весело изкарване на Нова година :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #19 -: Декември 31, 2012, 10:16:20 am »
 tree2aВесело посрещане на новата 2013! tree2a

:bighug: :bighug: :bighug: