0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на marina vdb
« Отговор #40 -: Януари 29, 2013, 11:38:33 am »
хайде направи едно, че като гледам...., бременна работа   :D
:crossfingers:
« Отговор #41 -: Януари 29, 2013, 11:57:28 am »
Имаш едни здраво стиснати палци и от мен  :bfp1: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #42 -: Януари 29, 2013, 12:07:28 pm »
Определено теста ще е за утре,ако мъжо се съгласи като се прибира да ми купи тест ще е добре(много го е срам да купува такива работи :oops:)ако не утре аз ще гледам да излез на и да си купя ама в тая поледица направо не знам как ще стане,а дали пък не е рано още за тест направо не знам ще се побъркам от мисли дали-или osi_10.Уж нямаше да се вглеждам в симптоми ,но ще видим крайният резултат.МНОГО ВИ БЛАГАДАРЯ за подкрепата на всички :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #43 -: Януари 29, 2013, 13:00:43 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_81:
« Отговор #44 -: Януари 30, 2013, 16:09:24 pm »
Днес излизах и си купих тестове,бях решила за утре да направя един,но не издържах   :bfn: (с чувствителност 10 MIU),но това което ме изненада е че урината ми беше леко тъмна и като се забърсах имаше жълтеникава ЦС с леко кървави жилки няма лоша миризма,ами сега какво е пък това. :witch: идва по принцип 12-13дни след ову,а днес 10 ден рано е още за нея.Ако някой има някакви предположения нека сподели че ще изперкам вече osi_10 osi_10 osi_10 osi_1 osi_1 osi_1
« Последна редакция: Януари 30, 2013, 16:11:38 pm от marina vdb »

« Отговор #45 -: Януари 30, 2013, 17:15:15 pm »
Марина, успокой се. Знам, че на думи е лесно, но... Опитай се да не се панираш, защото ако го направиш става по-лошо. Казвам ти го от личен опит :)

Десет дни след О. е наистина рано за уринен тест. При някой тестовете хващат по-рано, при други по-късно.
Това за ЦС с кървавите жилки мисля, че никой не може да ти каже от какво е - варианти много. Може да е инцидентно, може кървенето да е от имплантиране на яйцеклетката, може да е от нивата на прогестерона и т.н.

Моя съвет е да изчакаш още два-три дни и да повториш теста.
Много често се получава кървене първия ден, след което момичетата виждат положителен тест за бременност, завършила сполучливо :)

П.П. И моето съзнание е все едно такова изкривено. И аз като теб - първо си поставям най-опасните диагнози :)

« Отговор #46 -: Януари 30, 2013, 17:26:00 pm »
- zuzeto - благодаря ти много мила.Да наистина първият момент много се панирах.За сега ще си чака пък ще видим какво ще стане. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #47 -: Януари 30, 2013, 18:54:21 pm »
И аз съм на същото мнение,зареди се с търпение и спокойствие,не си мисли лоши неща :balk_77:,до тук графиката ти върви супер,във втора фаза почети винаги има пик,след което пада БТ ,но идеята е да се задържи поне 37 или с разлика 3-4 десети от първата фаза,при теб си е супер сега БТ,моля се с теб да се задържи,само спокойствие,знам последните дни са трудни ,дори ни изтощават,но неостана,много стистнати палчета да е най-дългата ти графика! :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #48 -: Януари 31, 2013, 07:14:36 am »
Благодаря и на теб Силве за подкрепата.Днес БТ падна на 37 ,но ще изчакам утре -в други ден ще стане ясно.За да се разсея малко днеска съм планувала да отида да се боядисам и пострижа ,малко разкрасителни процедури.Хубав ден.И отново да се повторя-Благодаря ви момичета :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #49 -: Февруари 02, 2013, 09:18:40 am »
13 ден след ову нямам никакво усещане че  :witch: ще дойде,до сега се е случвало само един път да дойде 13ден а иначе е 12ден  ,гърдите ми са леко болезнени но зърната много ме сърбят,теста е отрицателен а БТ пак се покачи на 37.Този месец е много шантав.Много ми се спи и си лягам всяка вечер с кокошките.С вчерашното БТ и като видях розовата кръв на т.хартия си казах и този месец отпадам,сега ще чакам да видим какво ще стане дано резултата е  :bfp:
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 09:21:20 am от marina vdb »

« Отговор #50 -: Февруари 02, 2013, 09:33:53 am »
marina vdb  :youwoman:
много хубава графика имаш този месец, нищо че теста е отрицателен , ще стане положителен , сигурна съм  :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #51 -: Февруари 02, 2013, 12:40:48 pm »
А пък аз си мисля ,че и при двечките скоро теста ще стане положителен!
Марина всичко ми намирисва на бебешко с тези симптомчета които описваш!Стискам здраво палчета! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #52 -: Февруари 02, 2013, 13:35:00 pm »
Марина имаш стиснати палчета. Може все още да е рано за тестче. При някои отчита по-късно. С тази БТ надежде има :)

« Отговор #53 -: Февруари 02, 2013, 13:47:49 pm »
Марина имаш стиснати палчета и от мен .
« Отговор #54 -: Февруари 03, 2013, 08:23:51 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата. И днес теста е отрицателен ,той е от най чуствителните,мисля утре направо кръвен да пусна но в нашия град ще ми се забави резултата защото ги пращат другаде.Вече взех да си мисля че резултата няма да е положителен :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #55 -: Февруари 03, 2013, 08:44:54 am »
Благодаря ви момичета за подкрепата. И днес теста е отрицателен ,той е от най чуствителните,мисля утре направо кръвен да пусна но в нашия град ще ми се забави резултата защото ги пращат другаде.Вече взех да си мисля че резултата няма да е положителен :bighug: :bighug: :bighug:
:lol: и още се съмняваш
 ПОЛОЖИТЕЛЕН ЩЕ Е  :D, няма друга такава графика към момента, ТИ СИ  :D
« Отговор #56 -: Февруари 03, 2013, 10:02:00 am »
Не знам какво да мисля като гледам тези отрицателни тестове  и се отчайвам,разглеждах бременните графики и попаднах на една която теста беше отрицателен на 17ден след ову но на 19 вече е положителен и ми вдъхна някаква надежда.Утре ще пиша какво е станало с теста и кога ще ми излезне резултата

« Отговор #57 -: Февруари 03, 2013, 10:27:02 am »
Не знам какво да мисля като гледам тези отрицателни тестове  и се отчайвам,разглеждах бременните графики и попаднах на една която теста беше отрицателен на 17ден след ову но на 19 вече е положителен и ми вдъхна някаква надежда.Утре ще пиша какво е станало с теста и кога ще ми излезне резултата
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: миличка , не ми се вярва да е отрицателен , всичко ще е наред
и аз правих 2 теста и двата са отрицателни, но аз даже и не знам кога е била О. /само предположения/, пък секса е много зле този месец  :lol:, така че само надежда има и нищо друго
« Отговор #58 -: Февруари 03, 2013, 13:35:20 pm »
И аз държа здраво палците и не ги пускам,сигорна съм вече че това е твоя месец,търпение ще стане +++ тестчето! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #59 -: Февруари 04, 2013, 17:00:01 pm »
Днес пуснах кръвен тест и резултата ще излезе утре по обяд,не знам дали ще мога да спя тази вечер от нерви.А между временно тази сутрин направих и един уринарен тест (но не беше с първата урина) който е отново отрицателен.Утре ще пиша какъв е резултата :bighug: :bighug: :bighug: