Изпрати своя дарителски есемес с текст DMS ATELIE на номер 17777
Приятели и съмишленици на доброто,
за един месец в кампанията „24 грама надежда” (съвместна инициатива на „Гласове” и ателие „Прегърни ме”) се включиха 188 ДМС - дарители, а в касичката на ателието за този период вече има 276 лева.
Младежите от СУПЦ „Княз Борис I-ви” и децата от ДД „Асен Златаров” , които посещават нашите съботно - неделни курсове, нарисуваха три папируса с Евангелски сюжети, 380 картички с Рождественски и ангелски мотиви, написаха и илюстрираха над 200 късмета с Коледни пожелания, Анио уши 14 копринени ангела. На 13 декември в К.Е.В.А. се проведе традиционния „Магазин за един ден”, където малките художници посрещаха гости и приятели, рисуваха, общуваха, раздаваха авторграфи. Половината от събраните средства, 740 лв., отделихме за стипендии на децата, взели най-активно участие в подготовката и реализацията на тази инициатива, платихме вечерята им същата вечер, а с останалите пари ще си купим прежди и копчета, за да ви зарадваме февруари месец с красиви мартеници, измайсторени от децата и нашите художници.
Благодарим за доверието и подкрепата!
Милена Нейова, председател на сдружение „Прегърни ме” и журналист в „Гласове”
И една важна новина: От първи декември 2012 и трите мобилни оператори вече не начисляват ДДС върху дарителските смс-и в проект DMS за техни абонати по договор.
Сдружение "Прегърни ме"
Милена Нейова
Калина Колева