0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #160 -: Март 20, 2013, 15:12:35 pm »
Момичета ,помагайте,днес си пуснах на своя глава изследване на  LH & Estradiol.Резултатите са :
 LH 3,61mIU/ml реф-фол:до 12,6;ову:до 95,6;лут.до 11,4
 Еstradiol 672,98 pg/ml реф-фол:24,5-195;ову:66,1-411;лут.:40-81

Днес ми е 4 ден от стимулация с Гонал,по къс протокол съм.Нещо не ми харесват резултатие...Сега би трябвало да съм в фол.фаза,ако не греша.

Благодаря ви предварително!
« Отговор #161 -: Март 20, 2013, 17:22:11 pm »
Момичета ,помагайте,днес си пуснах на своя глава изследване на  LH & Estradiol.Резултатите са :

Днес ми е 4 ден от стимулация с Гонал,по къс протокол съм.Нещо не ми харесват резултатие...Сега би трябвало да съм в фол.фаза,ако не греша.

Екстра са ти резултатите. Не гледай изобщо реф. стойности, те не важат, когато си в стимулация.
*
« Отговор #162 -: Март 20, 2013, 18:36:42 pm »

Не е ли по-лесно да поговориш с доктора? Защо е нужно сама да си назначаваш изследвания? По време на стимулация само лекар най-вярно ще разчете резултатите. Не искам да бъда груба, но ако нямаш доверие на екипа защо изобщо започваш процедура там?

*
« Отговор #163 -: Март 21, 2013, 10:28:29 am »
ЕЕЕЕеееее, и как реши да си пускаш тези изследвания??? :x Даже се опитваш да разчиташ стойностите,при положение ,че си "натъпкана" с хормони и нищо,ама абсолютно нищо не може да отговаря на каквито и да е референтни..!! :o Споко,напред, с Божия помощ и тази на Док,към един ++ резултат!  :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #164 -: Март 21, 2013, 23:26:51 pm »
няма нужда така да нападате момичето, предполагам, че следи и други теми и други болници в коите се пускат тези хормони по време на стимулация........щом се пускат, значе има някаква логика за някои клиники и д-ри.

в случая представям ако ги сподели с д-р Александров как ще я прати в 9 глуха и само ще го ядоса..... :lol:

иначе вярно, че трябва да вярваш в екипа който си избрал.....но след неуспешни опити нормално човек да се чуства по този начин, да търси и да прави някакви застраховки...... :?

lagrimitа успех и дано този път да е положителен!!!
« Последна редакция: Март 21, 2013, 23:30:52 pm от Марина 79 »
*
« Отговор #165 -: Март 22, 2013, 07:08:16 am »
няма нужда така да нападате момичето, предполагам, че следи и други теми и други болници в коите се пускат тези хормони по време на стимулация........щом се пускат, значе има някаква логика за някои клиники и д-ри.

в случая представям ако ги сподели с д-р Александров как ще я прати в 9 глуха и само ще го ядоса..... :lol:

иначе вярно, че трябва да вярваш в екипа който си избрал.....но след неуспешни опити нормално човек да се чуства по този начин, да търси и да прави някакви застраховки...... :?

lagrimitа успех и дано този път да е положителен!!!

Не нападам момичето  :wink:. Но при условие, че това не е първи опит там, би трябвало да е наясно как работят. Още повече - всички притеснения е редно да се обсъдят с доктора. Убедена съм, че ще получи отговори на въпросите си.
Успех на всички!

« Отговор #166 -: Март 22, 2013, 19:38:08 pm »
Отговор няма да получи, най-много да й каже да не си пълни главата с глупости. Нормално е да иска да си помогне момичето, в почти всички клиники работят по този начин. Друг въпрос е доколко резултатите от изследването ще променят процедурата. Успех на всички момичета!
« Отговор #167 -: Март 29, 2013, 14:51:07 pm »
На днешния ден, преди точно 3 години, ми беше трансфера на едно бластоцистче!
Днес това "бласточистче" прави 2години и 6 месеца точно. Смятайте колко време съм си го носила  :wink: Но пък сега наваксва с носенето на ръце  :lol:

Пожелавам на всички ви по едно такова шавливо детенце, може и по две, на който иска и му стиска  :wink:
Не се отказвайте!
Аз ВЯРВАХ и успях!
Успех!
И скоро да завалят положителни тестове тук!
« Отговор #168 -: Март 29, 2013, 17:21:04 pm »
Аз съм бременна в 6ти месец след първи и успешен опит инвитро,на 40 години съм, пожелавам такъв успех и на всички!  :D Изобщо не мислех дали ще стане или не, просто правиш каквото трябва и гледаш да си спокойна .

Имам останали 2 ампули Пурегон 300, ако някой се интересува, да ми пише.
« Отговор #169 -: Март 30, 2013, 18:23:38 pm »
Браво seapearl !!!Страхотна новина ни носиш в нашата любима темичка ,пожелавам ти лека бременност до края и едно сладко и послушно бебче на финала, е може и да не е много послушно но важното е, че е заченато с много любов и много желание!!!Желая ти да си жива и здрава seapearl !!1
« Отговор #170 -: Март 30, 2013, 18:24:58 pm »
Браво seapearl !!!Страхотна новина ни носиш в нашата любима темичка ,пожелавам ти лека бременност до края и едно сладко и послушно бебче на финала, е може и да не е много послушно но важното е, че е заченато с много любов и много желание!!!Желая ти да си жива и здрава seapearl !!1
« Отговор #171 -: Април 05, 2013, 14:43:37 pm »
Темата е заспала нещо...няма ли момичета в процедура???Коридорът все пълен ,но явно на никои не му се споделя.Честно казано в последните 2 седмици и на мен ми е трудно да пиша,имайки предвид бушуващите емоции.
Аз съм след ЕТ и дано този път всичко приключи с моето толкова желано бебче...
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #172 -: Април 05, 2013, 15:12:11 pm »
Аз съм бременна в 6ти месец след първи и успешен опит инвитро,на 40 години съм, пожелавам такъв успех и на всички!  :D Изобщо не мислех дали ще стане или не, просто правиш каквото трябва и гледаш да си спокойна .

Имам останали 2 ампули Пурегон 300, ако някой се интересува, да ми пише.

seapearl, има тема  " Подарявам ". Зачатие не  толерира продаването на лекарства.

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9794.0

Успешна бременност!
« Последна редакция: Април 05, 2013, 16:24:19 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #173 -: Април 05, 2013, 18:38:53 pm »
lagrimita  дано е успешна процедурата ти и след 9 месеца да гушнеш най - милото на света - своето детенце. Аз на 22 живот и здраве съм пак на старта.
« Отговор #174 -: Април 06, 2013, 10:30:47 am »
vesito,много рано стартираш пак,не си даваш почивка???Разбира се ти желая успех и лека процедура от цялото си сърце!
По друг протокол ли ще пробвате?
« Отговор #175 -: Април 06, 2013, 19:41:21 pm »
Здравейте момичета, и аз да споделя с вас :) Моята процедура мина миналият месец и на 20 март видях двете чертички, а преди пет дни и тупкащото сърчице. Пожелавам на всяка една от вас да я сполети това щастие :)
« Отговор #176 -: Април 07, 2013, 11:04:05 am »
Здравейте момичета, и аз да споделя с вас :) Моята процедура мина миналият месец и на 20 март видях двете чертички, а преди пет дни и тупкащото сърчице. Пожелавам на всяка една от вас да я сполети това щастие :)

Честито ви сърчице,Нинка  :bighug:  и лека бременност до края  :balk_602:

Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #177 -: Април 07, 2013, 11:16:15 am »
nina82 Честито и леки 9 месеца. Това първи опит ли беше?

lagrimita да рано е , но не искам да чакам това и беше уговорката и сменяме протокола сега ще съм по дълаг и вярвам , че това е правилния.  osi_9
« Отговор #178 -: Април 07, 2013, 13:06:30 pm »
nina82 Честитооооо,прекрасна новина! Лека бременност и на финала здраво и пухкаво бебче:) Когато се споделят подобни хубави новини,това ни дава вяра и сили в успеха!

vesito,искрено ти желая успех този път,лека стимулация и пълен напред към постигане на мечтата:)

Момичета,как е било или е при вас след ЕТ,първите дни бях подута и сега вече изобщо не съм,никакви болки,никакво напрежение,чета ,че всички ги боли,подути,а аз напротив,може би не е особено добър знак :(
« Отговор #179 -: Април 07, 2013, 13:58:28 pm »
Благодаря ви момичета.
vesito90 това ми е втори опит, но първи при д-р Александров.Първият беше по фонда декември месец.

lagrimita и при мен беше така. Първите дни бях подута после ми нямаше нищо. При всяка една е различно.

Желая ви успех момичета и вярвайте в доктора.
« Последна редакция: Април 07, 2013, 14:00:21 pm от nina82 »