0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #460 -: Март 23, 2014, 17:44:46 pm »
Благодаря ви! Още ми е малко нереално  :) Reevs чакам те и ти да се похвалиш с положителен тест ...айде дано да повлечем крак с Мих и Мел с хубави новини.

Веси, предния път като бях за преглед, Малена ме пита дали съм за профилактичен...предполагам, че може и за такъв да отидеш...аз сега започнах да си задавам въпроса, дали мога да си ходя при д-р Александров за регулярните ехографии всеки месец, както след процедурата ходех...не знам, но нямам доверие на никой друг, що се касае за фетални морфологии и т.н. Мисля да попитам...и ме е яд че забравих последния път...но бях все още онемяла и само се усмихвах....явно съм изглеждала странно, защото Александров ме пита...усмихваш се, значи е желана бременност  :lol:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.


*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #461 -: Март 23, 2014, 19:03:32 pm »
Ех,че хубаво се раздвижи темичката :D Дано само с хубави новини :goodluck:

Уф,аз издивявам вече..........докато дойде 27-ми пак за тест..........и корема ме наболява и ме кара да лежа и съвсем бавно минава това време.................
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #462 -: Март 23, 2014, 20:46:53 pm »
Момичета,малко ми е притеснено..............за секунда от време на време ме пронизва много ниско долу към слабините...................и така през някоя друга минута
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #463 -: Март 23, 2014, 22:22:15 pm »
Момичета,малко ми е притеснено..............


Така, така -  почва сееееееее  :lol:  :lol:  :lol:

Вечно ще ти е притеснено, Михче! Пронизва тук-там, наболява тук-там, на ако е в рамките на поносимото и не толкова често е нормално. Ако обаче сметнеш, че нещо не е съвсем нормално - не се притеснявай да звъннеш на Доктора или на Ани или на Малена!

И не издивявай още - моля тееееее!!!!!!!!!! Хахаха!
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #464 -: Март 24, 2014, 08:32:10 am »
Ама аз за малко за ви изтърва момичета и вие сте напълнили темата все с хубави новини. Много се радвам Михче за теб, и Драконче за теб също. На двете огромни  :bighug: и дано и аз след днешния преглед успея да се похваля с хубави новини. Иначе аз последните дни се чувствам добре. В събота ходихме с мъжо на барбекю - на пикник де, а в неделя се заехме да сменяме гардеробите. В общи линии си прекарахме и двата дни двамата и много хубаво. А вечерта естествено се гушкахме в кревата. Не ме остави да ме налегнат лоши мисли за бебчо и аз съм по-обнаждедена, че днес като отида на преглед ще е пораснал и ще чуя хубави новини.
Михче, а за болките не се притеснявай, с втората бременност - нищо че беше естествена ги имах ниско долу от началото до края, макар тогава да не бях толкова притеснена и изобщо не им обръщах внимание. Сега също ги имам от време на време и не само ниско долу а и придърпвания малко по-нагоре, но е търпимо и не пия вече нищо. Мисля че е нормално. Все пак матката се разтяга. Стискам палци всичко да е наред при вас двете и чакаме Кафи в нашите редици!!!
Хубав ден на всички момичета. :wink:
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #465 -: Март 24, 2014, 09:53:19 am »
Мел,стискам силно палци :goodluck: :goodluck: :goodluck: всичко щее наред :)Много е хубаво,че се обичате,много е важно :wink: :D

Снощи изтрещях малко.......................... :lol:,хем ми беше притеснено и за болките и за теста пак, ами за прегледа................,но съм се смяла и сама като прочетох на Барбарончето поста  :lol: :lol: :lol: и още ми е смешно като се сетя :lol:Страхотна си  :bighug:
А снощи сънувам еротичен сън :oops: и се събуждам с болки ниско долу,обичайните все едно ще ми идва,но отминаха бързо..............Барбарончето знам ,че ще ме пукне сега :lol: :lol: :lol:

Каффи,още малко до пункция,а :)Вълнуваш се сигурно.......Не съм запозната как става на естествен цикъл,на пункция пак ли си е с упойка..........
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #466 -: Март 24, 2014, 11:05:10 am »
Мих, сега се сетих , че и аз имах много силни болки почти постоянно като бях казала на д-р Александров той каза , че е нормално защото от стимулацията яйчниците много се били увеличили и каза да си представя все едно са като грейпфрути, нещо такова ми се върти в главата.
Драконче, в бременната тема четох за едно момиче което ходело на прегледи по време на бременността  при нашия док. ,  не е ин витро, а нормално забременяла
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #467 -: Март 24, 2014, 12:16:13 pm »
Здравейте, мамчета  :)  Току що се връщам от преглед. Пункция на 27.03, което е 15 ден от МЦ. Това малко ме притеснява, но док си знае работата.

Мих, при ЕЦ пак е същото, само че се разчита на 1 фоликул. Пункцията пак е с упойка. Питах не може ли без, тъй като на 27.03 ще съм след нощна смяна, но отговорът беше категорично НЕ.

Мел, имаш стиснати палчета, днес док да има добри новини за бебо   :crossfingers:

Желая ви хубав ден, изпълнен само с положителни емоции  :bighug:
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #468 -: Март 24, 2014, 12:58:36 pm »
Хайде сега да докладвам за резултатите: не са от най хубавите, но не са и плачевни - видяхме бебо - значително пораснал от 0,38 на 0,75 см. чухме сърчицето - 126 удара/мин.; но............... много хубаво не е на хубаво, плодния сак пак си е по-малък от нормалното. Пораснал е - от 0,98 на 1,75, но трябвало да е по-голям. Малък бил за бебо. Не мога изцяло да се зарадвам. Хайде сега давайте акъл - какво да правя и някой знае ли какво се случва когато плодния сак е по-малък. Има ли надежда да порасне и въобще какво следва от тук насетне? :?
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #469 -: Март 24, 2014, 13:52:50 pm »
Мелче,хубави новини  :Dпораснал бебо.Само така  и сърчице сте чу ли :D
 
Доктора не обясни ли като е по -малък плодния сак какво следва......може би не е фатално
Ех,значи човек не може просто  и само да се зарадва на воля.....................

*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #470 -: Март 24, 2014, 14:01:41 pm »
Амииииииииии.... каза че не е хубаво да е по-малък. Все едно къщата на бебо да му е тясна и да не може да се развива. Но все пак каза чее твърде рано да прави някакви заключения, защото предния преглед е бил едва преди седмица. Вика ме отново след 10 дни, а при док Александорв съм на 31.03. Изписа съм пшеничен зародиш на хамчета. Дано помогне. Нищо не намирам в нета за този проблем. А уж за всичко пише.  :x
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #471 -: Март 24, 2014, 14:14:59 pm »
Ясно...........търпение му е майката.......

Ще стискаме палци всичко да е наред следващия път като отидеш :goodluck: :goodluck:
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #472 -: Март 24, 2014, 22:47:30 pm »
Мелче, не всичко е математика според мен - все си мисля, че човечето си расте нормално, но нещо недовиждат на апарата  :wink: Дано съм права и с нашия Доктор си отпуснеш душичката изцяло  :wink:

А Михчето - тя си знае  :lol:  :lol:  :lol: Болки, придърпвания - все бременни симптоми  :lol:
ООООО, и еротичните сънища са част от бременността  :lol: Честичко ще се явяват - готви се :wink:
И не се притеснявай да се "оплакваш" - нали затова сме тук - да разсеем съмненията и да "изслушваме"  :wink:
 
Кафиииииии, на 27,03, ти пожелавам не само една яйцеклетка - нека са поне 2бр, та да имате избор!
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #473 -: Март 25, 2014, 08:10:41 am »
Благодаря, Барбаронче, но както бяха тръгнали няколко, вече само за един се борим. И сега си треперя над фоликулчето. Дано не го изтървем с тази /според мен/ късна пункция.

Мел, при моя позната матката й се беше свила и втвърдила /забравих как е медицинския термин/, но вече гушка своето бебче. При теб сакчето все пак е пораснало, а си имате и  :heartbeat:  До следващия преглед всичко вече е както трябва  :goodluck: 
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #474 -: Март 25, 2014, 09:51:31 am »
Благодаря на всички за подкрепата! Не знаете колко важно е това за мен! Никой освен човек водил подобна борба не може да си даде ясна представа какво може да е чувството и усещането да чувстваш живота в теб и страха че може да го загубиш. Дори мъжа ми си призна че не може да си представи как нещо толкова малко може да има сърчица, което да бие, и че той още не може да си представи че тази точица е бебе. Дано всичко бъде наред. Имам един аборт на 15 години, който и до ден днешен помня сс най-малки подробности и преживях много тежко, моля се на Господ да не ми се налага да го изживея отново. :( osi_8
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #475 -: Март 25, 2014, 09:53:20 am »
Честит Празник  :D Нека всички чуем Благата Вест,че ще станем родители :goodluck: Бъдете щастливи и само Благи Вести :D


Каффи,и мойта пункция беше един ден по -късно, беше голяма изненада,мислих петък 12 ден ,то събота и се падна 8 март :lol: :wink:Отворих им работа на празника .След мен си тръгнаха всички :)
Късмет ти желая :goodluck:


Брабаронче,аз ще продължавам да се оплаквам(е ,дано нямам много оплаквания),че много успокоително ми действате,а и докато ме търпите :wink: :lol:
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #476 -: Март 25, 2014, 09:57:51 am »
Мелче, :bighug: Много си права,само хора водили тази борба и миналия по тоя път могат да разберат.........
Аз имам много приятелки,но наистина не разбират,а и по добре, какво преживяваме........Затова и не съм им казала........не виждам разбиране,а не искам да ме съжаляват..................
Добре,че ви има наистина :bighug: :bighug: :grouphug:
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #477 -: Март 25, 2014, 10:01:11 am »
Мелче,много добре те разбирам.............Не стига,че цял ден го мисля,а ми и вечер се събуждам изведнъж и си мисля,какво ли става,дали ще го задържа..............
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #478 -: Март 25, 2014, 10:01:43 am »
Благодаря, Барбаронче, но както бяха тръгнали няколко, вече само за един се борим. И сега си треперя над фоликулчето. Дано не го изтървем с тази /според мен/ късна пункция.

Кафи, и ние както теб преди повече от  три години се молихме за нашето фоликулче... имахме тръгнали два, почти на ЕЦ но... на пункцията беше една яйцеклетка... колко се притеснявах да не го изпуснем ...   :wink: :wink: :wink:    Довери се на 100 процента нашия прекрасен д-р Александров!

Успех момичета!

Пожелавам на този прекрасен Християнски празник безброй Благи вести!
« Последна редакция: Март 25, 2014, 10:13:33 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #479 -: Март 25, 2014, 10:53:53 am »
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ!  :bighug: И дано скоро всички се радват на една сбъдната мечта.
Михче, то с приятелки просто няма какво да се споделя. Дори на майка ми не съм казала какво правя, защото не вярвам че би ме разбрала. Това е нещо толкова лично... че имам чувството че ако кажа на някой ще ми го вземе. Малко може би наивно но така го чувствам аз!
Успех мили момичета, Каффи, специално на теб - мноооооооого  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Пък Михче, ти вече ясна, скоро и в другата тема да се запишеш, нали? :wink: