Здравейте, престраших и аз най после да се вмъкна тук. Стартирах моята процудера на 01.02. Ето накратко и моята история - на 12.02 - пункция на 12 яйцеклетки, от които 9 оплодени, 8 добре развиващи се. Док прецени, че можем да изчакаме до 5-ти ден за трансфер, но какво беше учудването ми като отидох на 17 -ти и разбрах, че само 1 Я е стигнала до стадий бластоцист. Голямо разочарование :(Пропуснах да отбележа, че ние сме с тежък мъжки фактор. Едвам каза док са успели да догонят 10-12 мъжкаря. :wink:Както и да е - трансфер като по ноти, 3 седмици болничен и лежане до припадък. Само най-лека дзомакинска работа. На 8-ден не ми издържаха нервите и направих уринарен тест. Блееееееееееееееда втора черта. Разбира се надеждата в мен заблъска и веднага се обадих в болницата. Извикаха ме след 3 дни за кръвен тест. Аз за тези 3 дни направих още два уринарни, 1 кръвен. на 10 ден след трансфер - ЧХГ - 97,38, на 11 - 112, на 18-ти - 831. Чак на 17.03 съм на преглед и съм като на тръни. Всичко по време на цялата процедура ми беше приятно, дори и боцкането. :lol:Успех желая на всички момичета, тръгнали по този път. Доктора е велик. Само трябва да вярваме. Нито за миг не съм се усъмнила в него и в целия екип. Хубав ден момичета!