0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #300 -: Февруари 22, 2014, 12:32:48 pm »
Продължавай да звъниш. Само телефона на Ани ли имаш? Не знам дали днешния ден ще ти се брои :? но при всяко положение е добре да се свържеш.
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #301 -: Февруари 22, 2014, 14:01:02 pm »
Да Рачо:) благодаря ти много свързах се:)за понеделник се разбрахме:)
« Отговор #302 -: Февруари 24, 2014, 16:21:53 pm »
Мих, започваш ли? Кога?
Хайде, стискам палци!
*
« Отговор #303 -: Февруари 25, 2014, 08:31:41 am »
Барбарон,вчера сложихме първата инжекцийка :D.В събота на преглед.
« Отговор #304 -: Февруари 25, 2014, 11:11:11 am »
Успеех от мееен !
« Отговор #305 -: Февруари 25, 2014, 23:37:11 pm »
Барбарон,вчера сложихме първата инжекцийка :D.В събота на преглед.

Много късмет и вярвай, че ще се случи!!!

*
« Отговор #306 -: Февруари 26, 2014, 09:33:56 am »
Благодаря ви много момичета :D
« Отговор #307 -: Февруари 28, 2014, 22:05:13 pm »
Хайде, утре да се отчетеш тук с добри новини  :wink:
А добрите новини в този етап са: Има фоликулчета достатъчно  :wink:
Успех, момиче!

Хайде да се включи още някой, та да си имаш компанийка!
*
« Отговор #308 -: Март 01, 2014, 12:41:33 pm »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ :DБъдете много здрави,щастливи и пълни къщи с деца :D

Аз днес да кажа,(благодаря ти ,Барбарон,че се интересуваш и помниш накъде съм :D) Док каза всичко е нормално друго не съм питала.
« Отговор #309 -: Март 01, 2014, 16:17:41 pm »
Честита Баба Марта на всички! Бели и червени, румени, засмени!

Мих-че, щом нашия Доктор казва, че е нормално, значи е така! От време на време се сещам за физиономийките му по време на стимулация  :wink: Как успява винаги да ти вдъхне доверие и спокойствие!

Държа те изкъсо, тъй че чакам отчетчета периодично  :wink:

А, който се отчита тук - после заминава в бременната тема, тъй че........
Успех!
*
« Отговор #310 -: Март 01, 2014, 17:24:27 pm »
Да,Барбарон наистина вдъхва доверие и спокойствие :D

А щом е така непременно ще се отчитам тогава хи хи хи
« Отговор #311 -: Март 03, 2014, 21:17:15 pm »
Здравейте, отдавна не съм писала, стискам палци на всички, които са в процедура.

Имам въпросче - някой местил ли си е замразени ембриони от тук в друга болница? Карали ли са ви да ходите при тях, за да подписвате документи, или попълвате и подписвате договор само с болницата, където сте преместили ембрионите? Знам, че тук пишат хора, които правят процедури в клиниката, а не местят ембриони, но може да сте чули за някакъв такъв случай - ще съм много благодарна ако споделите!
« Последна редакция: Март 03, 2014, 21:39:35 pm от Lina_vn »
Търпение и надежда!
*
« Отговор #312 -: Март 04, 2014, 20:12:08 pm »
Лина,
нямам  точен отговор на въпроса ти, но знам че в една от темите през Окт/Ное/Дек едно от момичетата обмисляше подобна процедура.
Опитай се да си пуснеш и в други теми въпроса, и мисля че ще намериш отговор :)

успех : )

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=50126.40 - тук също бяха обсъждали темата

:crossfingers:
*
« Отговор #313 -: Март 05, 2014, 15:42:52 pm »
Здравейте ,момичета :D (Барбарон) пункцията ще е в събота за моя голяма изненада 8O.Днес малко гонал още и цитротид и утре цитротид и вечерта мускулната инджекцийка :)По мои сметки си мислех ,че в петък на 12 ден ще е ,но Доктора каза че тогава ще е най оптимално.Отворих им работа в празничния ден :?Малко ме хваща шубето ама в събота ще е най притеснително,но да минава:)
*
« Отговор #314 -: Март 05, 2014, 15:46:51 pm »
Късмет!! Нищо им няма на екипа,то за тях няма събота,няма неделя. :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #315 -: Март 05, 2014, 17:14:44 pm »
Мерси,Рачо и на вас късмет :goodluck: :bfp:

Да екипа все там -празник ,делник..................направо незнам........
*
« Отговор #316 -: Март 05, 2014, 17:37:36 pm »
Малко ме избива на плач :( на моменти после пък съм добре.........възможно ли е да е от стимулацията или май си е от мене  :lol:През първия ми опит не помня много добре,но май не бях така, но пък бях много по притеснена не знаех какво ме чака.Мъжа ми е напрегнат заради работата и май ми влияе и на мене......
« Отговор #317 -: Март 05, 2014, 19:54:38 pm »
Охааааааа, на 8-ми март пункция! Виж там - поръчката каква ще  е - 1-2 момИченца може би  :wink:

Нормално е да те подгонят хормоните! В момента са в повечко, тъй че - поплачи си пък - какво лошо има?!?!?!

А опитите - пет имам, повярвай ми - всички са имали своите индивидуалности  :lol:

Например, след пункция обикновено се събуждах бодра, бодра, та даже исках и да карам навръщане, нооооооо след последната - спах почти 24ч / с малки събуждания да се кача в колата и да сляза/. Такъв сън, та мъжа ми се уплаши даже  :lol:

Притесненията са излишни - каквото има да става, то ще стане! А то е едно-две сладки пухкави бебета! пък какви инатливи ги правяяяяяяят!
По-добре с усмивка на уста и душа! Свиркай си, пей си и действай по въпроса!  :lol:

Сама ли се боцкаш, Михче?

Аз с носталгия си спомням първите ми два опита, когато Ани ни боцкаше по два пъти на ден всички! Как издържаше не знам, но бяхме такава тумба всички - познавахме се и някак си минаваше много леко всичко!

А, Рачо, на вас знаеш стискам палци сииииииииииииииилно! Чакам да се похвалите!
*
« Отговор #318 -: Март 05, 2014, 20:43:14 pm »
Ех,Барбарон повдигна ми настроението :lol:(то не пречи след малко да ревна ха ха ).Благодаря ти,страхотна си:).И аз след първия опит много бодра бях след пункция :D и бях готова да си ходя , но бях наистина добре и ме пуснаха, а после ме заболяха бая яйчниците.Емоциите са големи и после даже ми липсваха........Та май банкета за 8 март ще се отлложи..................ако нямам болки ще ида:)
*
« Отговор #319 -: Март 05, 2014, 20:50:36 pm »
А  мъжо ме боцка :lol:,но при тоя опит и аз понякога .Цитротида не съм си била сама,ако се наложи и него ще бия то ако ми беше казал някой преди щях да му кажа ъпсурд  :lol:На мъжа ми му е забавно иначе :lol:Цамо който не е минал незнае какви емоции ни тресат............. :lol: