0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #700 -: Април 26, 2014, 10:55:22 am »
Благодаря ви момичета :bighug:
Само с вас си споделям и не знам какво щях да правя без вас.
Днес мисля да изкарам в леглото. Тази сутрин като отидх да пишкам, видях на хартията леко-бледо, ама много леко и бледо ръждиво зацапване.
Тъкмо да се зарадвам малко и то....... Охх, много ми е притеснено
« Отговор #701 -: Април 26, 2014, 11:39:48 am »
azman не си мисли само лоши работи , а мисли позитивно :) Стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш скоро с  :bfp:
« Отговор #702 -: Април 26, 2014, 18:25:26 pm »
 vesito, не мисля лоши работи, просто ми е притеснено.
На обяд се обадих на Малена.
Каза да пия но шпа 3х1 и утрогестана да го увелича на 3х3.
В понеделник като пусна още един кръвен ще стане ясно
« Отговор #703 -: Април 26, 2014, 18:28:07 pm »
Честито Азман, лека и безпроблемна бременност! Не се притеснявай, всички сме имали такива зацапвания в началото.
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*
« Отговор #704 -: Април 27, 2014, 23:03:46 pm »
Азман, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност! И на финала едно сладко и пухкаво бебче. Да знаеш че аз отначало от преглед до преглед живеех, нека и момичетата кажат. Хем прегледите ми бяха кажи речи всяка седмица заради проблеми. А сега какво да кажа - веднъж в медеца на консултация.  :( Казах на мъжо че бебчо ще остарее докато пак го видя  :lol:
*
« Отговор #705 -: Април 30, 2014, 09:32:26 am »
Ей, нещо темичката пак замря  :?

Азман, какво става с теб, пусна ли нов кръвен?
« Отговор #706 -: Април 30, 2014, 22:51:29 pm »
Благподаря ви момичета. Дай боже на всички ни лека и безпроблемна бременност.
Кафи, пуснах три кръвни :)) 1) 165.1, 2)557.5, 3)1041. Между първия и втория тест има 3 дена, а втори и трети 2 дена. Мисля, че добре ми се удвоява.
Не пропуснах и на 29ти да направя уринарен тест. По красива втора черта не съм виждала :))))
На преглед съм на 12.05. Само не разбрах сърчицето кога се вижда, на първия преглед след теста или по следващия  :ask:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #707 -: Май 01, 2014, 10:34:19 am »
Азман,

на първия преглед обикновено се вижда плодно сакче, на следващия сърдечен ритъм но си има стандарти, най-рано пулс се улавя около 6 гест. седмица. Лека и спокойна бременност!

Весели празници на всички!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #708 -: Май 03, 2014, 22:23:58 pm »
На мен теста ми беше на 1.06.  и на 14.06 бях на първия преглед и се видяха пулсации
« Отговор #709 -: Май 11, 2014, 13:03:44 pm »
deep и vesito90 - Благодаря ви.
Не успях да изчакам до утре за преглед и за това подраних с три дни :)
 Ееее, може би не трябваше, но пусто му нетърпение ...
Видяхме плодно сакче :))) Попитах го дали може да се уловят пулсации, и каза че има, но аз не мога да ги видя. Също така го попитах дали мога да се похваля на майка, но каза по добре изчакай, ела към 22 ри, тогава ще  видиш много повече и ще ти стане по ясно. Каза ми да спра естроферма, от него вече нямало смисъл.
Сега се чудя защо каза да го спра. На протокола пише, че се приема до 8 г.с

Kafffi какво става с теб, кога започваш ?
*
« Отговор #710 -: Май 11, 2014, 13:53:30 pm »
Ехе,Азман,от кога надничам да ви видя ама няма никой.
Всеки ден гледам.
Честито сакче :D :cheerleader:Много е вълнуващо :D

Кафффи,не пишеш,я кажи как си кога започваш :D
*
« Отговор #711 -: Май 11, 2014, 16:10:16 pm »
Азман, честито сакче  :)

Момичета, поради служебни проблеми / не мога да изляза отпуска/, опитът се отлага до септември. С док решихме тогава да се стимулираме. Така че, сега само ви си следя тук и в бременната  :wink:
Това от мен, ще се отчитам септември.

Желая ви лека и безпроблемна бременност!  :bighug:
« Отговор #712 -: Май 11, 2014, 21:40:59 pm »
 azman не се притеснявай всичко  ще е наред и ще ги видиш пулсациите.
Аз естрофема мисля ,че до 9г.с. го пих
*
« Отговор #713 -: Май 12, 2014, 17:56:28 pm »
Кафффи.мила живот и здраве на есен с песен :wink: :bighug:
*
« Отговор #714 -: Май 12, 2014, 21:32:14 pm »
Мдаа, на мен ми се щеше по-раничко...много съм нетърпелива, но юли и август на 7 ет не правят процедури. Тъй че сега ще си почивам от разни сметки за цикли и графици и наесен с нови сили пак там  :)
*
« Отговор #715 -: Май 13, 2014, 10:11:03 am »
Кафффи,разбирам те и аз съм много нетърпелива,но ще е за добро :D

Тъкмо ще си починеш и релаксираш лятото :balk_177: :balk_183:
« Отговор #716 -: Май 14, 2014, 21:01:18 pm »
Момичета, отдавна не бях влизала във форума, сега изчетох Нашата тема и така се зарадвах за хубавите новини, честито на всички бременни! На тези, които не са успели, желая от все сърце успех. Така мило ми стана,като ви четох, върнах се назад във времето, когато треперех от тревога, чаках тест, после преглед и така. На седмия етаж се правят най- красивите, умни и добри дечица-нашите:)
Вече почти две години къщата и душата ми са пълни от любов.
Честичко си чета дневника, в който съм писала всички по важни неща от началото на бременността ми, та до сега и  преживявам всичко отново :) Желая ви много щастие!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
« Отговор #717 -: Май 18, 2014, 11:50:31 am »
Ей момичета, никой ли не влиза в нашата темичка.
Само аз ли съм от чакащите  :ask:
Тия дни голям рев му дръпвам. Не зная при вас така ли е, така ли е било, но на мен много ми се плаче.
То верно хормони, но пък чак толкова.
Док ми беше казал, да отида пак на преглед на 22ри, но понеже моя мъж пътува, и му се обадиха да се качва на 22 или 23 ти, този път пак ще подраним с прегледа.
Мисля на 20 ти да отидем, и се моля на Господ този път док да каже, че има пулсации и аз и мъжо да ги видим.
Не зная защо, но ми е адски притеснено. Няма и с кой да си споделя. Още никой от близките ни не знае.
По мой сметки съм в края на 6 г.с
По принцип съм си лакома и обичам да си похапвам, но сега нямам голям апетит. Нито пък ми става лошо от нещо.
Кога се проявяват тези симптоми при една нормално протичаща се бременност

*
« Отговор #718 -: Май 18, 2014, 19:25:43 pm »
Здравей, Azman :)
 Относно симптомите, може изобщо да нямаш каквито и да е. Имам приятелки, които освен от теста по-друго нямаше и да разберат, че са бременни и така до края (е коремчетата им растяха разбира се, но нищо друго). Дори в момента имам братовчедка, която чака бебе, в 14 г.с. е и до момента никакъв симптом не е проявила, дори и сънливост, която е сред най-често срещаните. Та в този ред на мисли, наслаждавай се на момента и мисли за щастието, което те очаква. И моето бебче е чакано (макар не дълго - 3г.) и до края се побърквах от притеснение и вглеждане в симптоми и т.н. , резултата - не можах да се насладя на бременността, която толкова очаквах. Пожелавам ти, туптящо сърчице на 20-ти и здраво бебче покрай термин. Пожеланието се отнася и за всички, очакващи мами. (Макар да не съм писала до сега, ви следя от... ами когато бе процедурата на Dragony. М. март 2021 правих снимка на тръби и четях за очакването й, бях си казала, че ако при нея има успех, ще ми е кадема и така стана - края на май видях чертичките. ) Успех на всички по пътя към така желаното бебче и още веднъж леко бременеене, на вече бременните.
« Отговор #719 -: Май 18, 2014, 22:49:18 pm »
Ех, че сладко new3 :-) Радвам се, че съм ти била кадем :-) Дано повече момичета видят тези хубави и дълго чакани чертички.
Азман, само хубави мисли си позволявай, всичко ще е наред
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.