0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро Аг Варна-11
« Отговор #280 -: Октомври 22, 2013, 09:03:53 am »
Оооо,денят ми започва прекрасно с тази чудесна новина!!! :D :D Честита двойна радост и от мен. Без проблеми до края !!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #281 -: Октомври 22, 2013, 13:40:49 pm »
Благодаря момичета за хубавите пожелания. Ще имам нужда от съветите ви :D

*
« Отговор #282 -: Октомври 25, 2013, 16:19:52 pm »
   Да се отчета малко със закъснение на 21.10 бях на преглед и се  видяха двечки имат си и сърдечна дейност. Пожелавам на всички , които  вървят  по този трънлив път тази радост  :bori_004: :bori_005: :bori_015: :bori_016: :bori_008:
« Отговор #283 -: Октомври 26, 2013, 09:56:28 am »
Честито на Биляна и djada...само такива двойно хубави новини да се чуват в темичката :) Пожелавам ви всичко да мине гладко следващите вълнуващи месеци :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #284 -: Октомври 27, 2013, 09:10:00 am »
djada, и на теб честита двойна радост, безгрижна бременност!

*
« Отговор #285 -: Октомври 27, 2013, 11:46:45 am »
   Благодаря ви  момичета пожелавам Ви нашата двойна радост всички да я изпитате  :bighug:
« Отговор #286 -: Октомври 30, 2013, 21:30:03 pm »
Ех,че хубави новини в темата,много се зарадвах!Честито на бременните и положителен резултат на чакащите,желая от все сърце!
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*
« Отговор #287 -: Декември 01, 2013, 13:00:49 pm »
Здравейте, отдавна не съм писала наскоро правих нов опит който завърши с положителен тест но за жалост бебчето не се развиваше и се наложи да спра лекарствата чакам да ми дойде цикъла  във вторник спрях лекарствата но още го няма.
За съжаление е време да сменя клиниката не ми се искаше но няма как.
ЗА ДА НАПРАВИШ ПРЕРИЯ Е НУЖНО – ПЧЕЛА
И ДЕТЕЛИНА И ЕДНА МЕЧТА ГОЛЯМА.
АКО МЕЧТАТА Е ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМА, МОЖЕ
И БЕЗ ПЧЕЛА И ДЕТЕЛИНА!”
                                                         Емили Дикинсън
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #288 -: Декември 01, 2013, 20:50:36 pm »
Шоко, съжалявам за поредния неуспех. На добър час в новата клиника, моя приятелка след три неуспешни опита при нашия доктор, успя от първи опит в друга клиника. И обратни вариант го има, разбира се. Важното е накрая бебенце да има. Късмет!

*
« Отговор #289 -: Декември 21, 2013, 07:01:17 am »
Отдавна никой не е писал тук.....
Мили момичета /и момчета/, предстоят най-хубавите празници в годината. Божията звезда ще засияе в нощното небе, Коледа ще почука на вратата... Грабнете коледния дух и го запазете в себе си през цялата година! Той носи доброта и топлина, здраве и нова надежда!
Весели празници, мили момичета! Нека се сбъднат мечтите ви, нека сте здрави вие и вашите близки! Нека се родят най-чаканите и желани деца!

Весели празници и на целия екип на клиниката!
Мили хора, прекланяме се пред вас и вашето благородство, даряващо живот!
Бъдете здрави и щастливи - Животът ви благодари!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #290 -: Декември 21, 2013, 12:45:42 pm »
Здравейте и от мен! Дани го е написала прекрасно, затова няма да се повтарям, а ще застана след всяка една нейна дума! Пожелавам на всички ви една прекрасна Коледа, изпълнена с топлина, обич и много щастие и надежда! Нека Новата година Ви донесе най-чаканата радост!

Дълбок поклон и огромна благодарност към екипа на нашата клиника! Бъдете здрави, щастливи и все така всеотдайни, продължавайте да сбъдвате мечти! Обичаме ви!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #291 -: Януари 31, 2014, 13:04:24 pm »
Имам останал Гонал 150 единици, годен до март 2015. Който се интересува да пише на лични.

« Отговор #292 -: Февруари 07, 2014, 12:34:29 pm »
Ауууууууу, от миналата година никой не се включвал тук!
Сигурна съм, че на 7 етаж е пълно с народ - а защо не пишете, момичета?
Пишете, казвайте на хората, че там се "правят" чудесни бебета  :lol:

В понеделник май може и моя милост да кацне там, поради други причини, но........
Та ще си видя любимия Доктор и всички около него!

Никъде другаде не ме помнят не само по име, а и с предисторията! Това за мен е....... как да кажа - ЖЕСТ!

Благодаря на целия екип за това Злато, което имаме в къщи!
*
« Отговор #293 -: Февруари 18, 2014, 17:43:42 pm »
Oтдавна никой не е писал :oАз днес бях там но към 3 нямаше никой.Имам един опит ин витро и сега ако всичко е наред ще започнем втори опит:)Започнахме с изследванията:)Успех на всички :goodluck:
« Отговор #294 -: Февруари 18, 2014, 23:59:58 pm »
Мих, пожелавам ти успешен втори опит! Вярвай в екипа и ще успееш!

Аз така и не стигнах до АГ- то, та не съм ги виждала скоро! Чак ми е мъчно вече - да имам малко пари - май като да бих се хванала отново на хорото  :wink:

Който ме познава ще каже:Лудаааааааа  :lol:  :lol:  :lol:
*
« Отговор #295 -: Февруари 19, 2014, 11:39:31 am »
Благодаря ти Барбарон :D вярвам в екипа за това съм пак там :).
Днес ходих имаше хора на диванчето.
« Отговор #296 -: Февруари 19, 2014, 12:42:49 pm »
 mih успех и от мен. Макар до скоро да стоях на диванчето и на мен ми липсва вече :)
« Отговор #297 -: Февруари 19, 2014, 17:07:56 pm »
Стискам палци на всички в процедура.Диванчето си е емблематично.Благодарение на доктор Александров се радвам на двамата бандити вкъщи.
*
« Отговор #298 -: Февруари 22, 2014, 11:37:44 am »
Момичета,на кой ден след като дойде цикъла е прегледа ,че забравих(май втори ден или трети също можеше).Днес ми дойде ,а Ани не вдига разбрахме се да  й се обадя като дойде цикъла.
*
« Отговор #299 -: Февруари 22, 2014, 11:39:48 am »
В понеделник ще м ие трети ден и се чудя да не е късно за преглед