Здравейте
завръщам се в темичката след близо година отсъствие... след ин витро при д-р Александров, загуба на бебенцето в 22 г.с., куп изследвания, установена тромбофилия, Хашимото и ЛУФ синдром за разкош
Но пък от опита ме чакат 6 замразени ембиончета и по този повод искам да попитам има ли някой който наскоро е правил или му предстои да прави ЗЕТ? То се е видяло, че моето бебе няма да се получи по веселия начин и пак ще се седи на диванчето на 7-ия етаж, но имам голямо притеснение за това как минава един замразен трансфер и то най-вече заради Хашимото-то. Ходих в клиниката на д-р Стаменов на преглед при ендокринолог и лекарят специално ме предупреди, че ако предприемам следващо ин витро, ТСХ-то ми трябва да бъде под 2 (моето в момента е 2.43). Но при опита при д-р Александров никой не ми е изследвал този хормон, дори не са споменавали щитовидната жлеза. Не знам как да подходя в този случай, тъй като не съм изобщо наясно как протича един ЗЕТ, на кой ден от цикъла се стартира, правят ли се някакви стимулации или нещо подобно.
Успех на всички, които са в процедура!!!