Извинявайте докторе, но така ли вече си помагаме тук взаимно? Простете острият ми тон, но не смятате ли, че заслужавам, след като съм ви писала поне 4-5 пъти за нещо, което очевидно ме притеснява да получа някакъв отговор, па било то и за да ми кажете, че не сте компетентен. Или и вие като много бг лекари започнахте да отговаряте избирателно и да прескачате според зависи? Простете ако тонът ми ви обижда, но поне от вас това не съм го очаквала. Все си мислех, че сте много зает или просто не си четете личната поща, но очевидно, след като зададох въпросът си и в темата, а отговор не получих почти месец, явно смятате, че не заслужавам никакъв отговор.
Точно, защото тук повечето лекари само вдигат рамене и си мънкат под мустак реших отново да се допитам до вас - защото ви имам доверие и знам, че най-малкото ще ми кажете какво да предприема. Цял месец влизам всеки божи ден, проверявам си пощата, чета темата и следя за отговор, но такъв продължава да няма. А аз съм притеснена и то не малко, защото знаете много добре, че една притеснена майка влиза, чете и си създава още повече главоболия, като си представя най-лошия сценарии. И в момента не ви държа сметка, да не си помислите точно това. Просто очаквах някаква подкрепа, защото сама очевидно не мога да се справя.