При нас се оказа пиелонефрит. Аз като видях тези резултати, веднага ми светна една лампичка да проверим бъбреците, защото аз самата съм имала няколко пъти подобни кризи. Заведох я по спешност на ехограф, споделих притесненията си, че вероятно е нещо бъбречно. Изгледаха ме с недоумение, но за съжаление след прегледа се потвърди. Направихме и изследване на урина, и тя видя, че всичко се връзва с диагнозата и. Лекарката, която я прегледа беше изключително внимателна, направи много подробен преглед, но не ни изписа лечение. Това ме изуми. Даде ми заключението си и на въпроса ми какви лекарства да пие, ми отговори, че личният лекар трябва да ни предпише лечението, но в никакъв случай да не оставям детето без лечение събота и неделя и ако трябва да я заведа в педиатрията, където тя работи, за да я види пак....Не разбрах какъв й е проблемът, значи в педиатрията ще й предпише лечение, а тук не
. Беше петък вечер, личната ни лекарка си беше изключила телефона, та се видях в чудо. Добре, че имаме и частен педиатър, та звъннах на нея и тя ни предписа лекарствата. Сега пием поредния антибиотик. Горкото дете за 1 месец изпи толкова лекарства, колкото не е пила за 2 години, но важното е, че поне се разбра какво е.