Таня, междувременно, докато си решите проблема, защо не пробваш с тези камфоровите мазила. Аз мажа гърдичките с едно, в което има камфор и ментол и помага малко да и улесно дишането. Не от мазането, а от това, че му вдишва изпаренията. Защо не питаш дали може да ти пуснат едно общо IgE? Ад или астма нали нямате? То и при други неща се вдига освен при алергии, но тези другите са разни по-екзотични като проказа, ХИВ, разни паразити и редки вируси и т.н. т.е. при вас ако е по-високо ще знаете, че е алергия. Обаче може да е нормално и пак да си имате алергия, не е точен тест, позлва се за корелация, не за диагноза доколкото ми е казвал алерголога.
докторе, лекарката отхвърли въобще, че можело да е моно, макар че въобще не разбрах защо беше толкова категорична, ама реших че не си струва да настоявам. Каза,че може да е синузит и понякога трбявало 2 курса антибиотик, за да се изчисти. Предписа един курс азитромицин 10 дена и смени Зиртека с Алегра, понеже и казах, че Зиртека нищо не върши. Лявото ухо е още с течност. По мое настояване пусна само IgE да си имам едно наум има ли в момента или няма алергия. Тя ми каза, че лечението на симптомите и и без това било едно и същи, за какво ми било, ама аз искам все пак да знам дали е нещо единично или е алергия. Знам, че алерголога пускаше общо IgE и преди е било увеличено дори и като не намериха от какво е точно алергията,но поне знаеха, че проблема и е от алергия.
А за болките в корема забравих да кажа - след снимката разбрахме, че ми било пълно с ако детето
.