Bobbie, да, мисля си, че се стиска. Защото почва да свива крака, лицето и става напрегнато, абе по цялата стойка, която заема си личи че се стиска. Не мога да го обясня, изглежда точно като човек, на когото му се пишка много и се стиска. Питам я - пишка ли ти се - а тя - не, не, не ми се пишка. Настоявам или направо я хващам и я водя към тоалетна и пишка. Ето вчера като ходихме до София пишка у дома към 10ч. и то по мое настояване, после заспа в колата и чак към 12ч. се събуди и каза пишка ми се, спряхме и пишка, т.е. се кнтролира. След това пишка в София, в болницата. По обратния път пак пишна малко. Целият ден гащи не съм сменяла. Прибрахме се към 20ч. и след половин час вече смених мокри гащи. Като сме навън ми се струва, че не го прави. То сега и не смея много да я извеждам навън, но по-скоро навън не се напишква. Миналата неделя си направихме дълга разходка, поне 4-5 часа сме обикаляли Джъмбо и др. детски магазини, не е искала да пишка, не съм и сменяла гащи. Но в къщи сменям. Преди два дни ходихме до баба й на гости, и там по едно време като я пипнах, гащичките - мокри, заведох я до тоалетна - пишка. А и защо като се намокри не казва, ако няма контрол и се намокри би следвало да каже поне като се усети, че е мокра вече. А тя имам чувството, че просто не и се казва.
Друго, сякаш сутрин като стане, първата урина е по-малко количество, независимо дали сме имали напишкване през ноща или не. До обяд пишка малко, може би още веднъж и от обяд нататък е по-гобямото пишкане - 4 - 5, а понякога и повече пъти. Това също го споменах на доц.Лилова. Каза, нормално е, так трябва да бъде. Преди не съм се вглеждала никак, но все си мисля, че първата и урина беше повече като количество.
А доц.Лилова каза, че няма задържане и връщане на урина, което било много добре.
Незнам, но вече се чувствам като изцедена, без грам сила. От премисляне на вероятности, диагнози, хипотези ми се пръска главата.
На градина не ходи от как се появи проблема. У дома сме си двете.