м-и, Bobbie, не казвам че не е възможно. Що се отнася до човек невъзможни неща няма, но вътрешното ми чувство не клони в тази посока.
StefiZ, от всичко което изчетох, а самата логика сякаш ме води натам, към уретрата. Четох за стеснения, но не би ли трябвало това стеснение да се прояви по-рано, или поне да има някакви периодични симптоми, а не така чист период на безпроблемно уриниране като при нас. А и се питам възможно ли е да има някакво възпаление на уретрата, не от бактериален произход, което да е причина за това. Притесняват ме тези чести и накъсани уринирания. И ако това възпаление не е бактериално, ние лекувахме с АБ, то едва ли би се повлияло. Дали биха помогнали бани със смрадлика, или нещо от рода на цистон?
Лошото е, че тук няма кой да ни направи уродинамика. Нито в Бургас, нито Варна. Дори детски уролог няма. Д-р Маринова в кр. на м. януари ще идва до Бургас, тогава мислим да се запишем при нея на преглед, притесняваме това, че има месец до тогава. Но ако наистина не отшуми ще се наложи може би да идваме до София.