0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Гласувайте смело! Имате право на 1 опция и 7 дни на разположение, за да направите своя избор. Можете да променяте гласа си, а резултатите ще видите след приключване на анкетата  :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Гласувайте за „Черешката на тортата”
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2012, 22:32:37 pm »
Докато не опитам поне по 1 парче от тортите им ..... нема да гласам. Фръц.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2012, 22:47:07 pm »
Торта, торта, торта!!!
 :hungry: :eating: :eat:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2012, 22:50:47 pm »
Опитала и гласувала  :wink:
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2012, 22:53:56 pm »
Значи точно тук, ако моя фаворит спечели, искам торта от нея!
[/url][/url]
*
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2012, 22:57:42 pm »
гласувах за моя фаворит.......е няма да ви кажа кой е той
едно е ясно всички ще ядем торта-без мен аз сладко не ям :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2012, 23:52:20 pm »
аз сметам, че победителят в тази категория трябва да се определи едва след явна дегустация. такива виртуални тинтири-минтири ние не ядеме, пардон - гласуваме!
тортите са твърде важно нещо, за да се отнасяме към тях така небрежно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #7 -: Ноември 23, 2012, 00:05:22 am »
Така де, така! Аз викам гласуването за тази категория да се извърши след купонЯ у Жбруля, където номинираните ще предоставят матрял :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #8 -: Ноември 23, 2012, 00:09:17 am »
аз сметам, че победителят в тази категория трябва да се определи едва след явна дегустация.
Веднага давам адрес, на който да се проведе събитието.
« Отговор #9 -: Ноември 23, 2012, 08:19:49 am »
Мдаммм, да подкрепя колежките... крайно време е да спретнем тортено дегустационно парти! При Жбрулята няма да стане, щот така ще сме преяли с кифтаци, че място за торта няма да има  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #10 -: Ноември 23, 2012, 08:21:30 am »
Аз така като гледам поне едната претендентка може да ми даде да и дегустирам продуктите, пада ми се близичко  :lol: Ще взема по парче за всяка желаеща и после ще докладвам  :lol:
« Отговор #11 -: Ноември 23, 2012, 08:23:05 am »
Е тва е.... по морето пак се уредихте  :balk_70:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #12 -: Ноември 23, 2012, 10:16:50 am »
Мдаммм, да подкрепя колежките... крайно време е да спретнем тортено дегустационно парти! При Жбрулята няма да стане, щот така ще сме преяли с кифтаци, че място за торта няма да има  :lol: :lol: :lol:

То и да стане - не се прецаквайте така. Друго си е поредица партита, сега е моментът за рекет!!!  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #13 -: Ноември 23, 2012, 12:23:15 pm »
Аз така като гледам поне едната претендентка може да ми даде да и дегустирам продуктите, пада ми се близичко  :lol: Ще взема по парче за всяка желаеща и после ще докладвам  :lol:

само да не стане като оная приказка - "ако слушаш, другата неделя ще те заведа да видиш как хората ядат пасти"!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #14 -: Ноември 23, 2012, 12:43:07 pm »
Победителката само след дегустация, ние по картинки не работиме!;-)
Може по региони да излъчите победителки, но за големия приз си требва да хапнем и в Софето.
*
« Отговор #15 -: Ноември 23, 2012, 15:01:57 pm »
Да изпратят претендентките по една торта за Коледното парти на Зачатие - на място ще определим победителя  :wink:
« Отговор #16 -: Ноември 23, 2012, 16:24:05 pm »
 :D Голям смях ,докато ви чета ,но аз предлагам въобще да не гласувате сега ,ами да се направи едно състезание ,правим тортите на място и щом са готови нападате хихиххихи ,или победителката за награда прави торта и черпи . :balk_53:
*
« Отговор #17 -: Ноември 23, 2012, 16:48:26 pm »
*
« Отговор #18 -: Ноември 23, 2012, 16:58:56 pm »
Победителката само след дегустация, ние по картинки не работиме!;-)
Може по региони да излъчите победителки, но за големия приз си требва да хапнем и в Софето.

хихи, ами давайте списък на гласуващите и да започнем едно масово производство... :lol:

*
« Отговор #19 -: Ноември 23, 2012, 17:34:06 pm »

кога да те чакам-заставащ пред витрината и каквото пожелаеш е твое,пък на онези от софето ще им пратим да си кусат :D