0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Гласувайте за Таралеж в гащите
« -: Ноември 20, 2012, 22:57:39 pm »
Гласувайте смело и по съвест.
Имате 7 дни на разположение и право да изберете 3 опции.
Всякакъв род подкупи от номинираните към гласуващите са разрешени. Даже желателни.   :wink:
Можете да променяте глас. Резултатите от анкетата ще са видими след приключването ѝ.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Гласувайте за Таралеж в гащите
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2012, 15:10:49 pm »
борбата е много оспорвана тук :)

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2012, 15:33:22 pm »
Оспорвана за тези, дето я виждат, много бързо оправихте анкетата за плебса!;-)
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2012, 15:39:11 pm »
Танче, да използвам случая да си направя една агитацийка :)

гласувайте за най-бодливия таралеж, който вашите гащи са виждали някога! един от гласувалите ще получи промоционален пакет опрощаване на банове "3 за 1"! изберете оригинала! :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2012, 15:42:56 pm »
Аз награда от номинация няма да гепа, освен да се корумпирам и да подшушвам на заинтересовани резултата. Приемам оферти. Накрая ще съм на далавера повече от победителите  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2012, 15:45:45 pm »
Танче, да използвам случая да си направя една агитацийка :)

гласувайте за най-бодливия таралеж, който вашите гащи са виждали някога! един от гласувалите ще получи промоционален пакет опрощаване на банове "3 за 1"! изберете оригинала! :D
Еее, значи правилно съм гласувала :)
*
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2012, 15:46:32 pm »
Аз като първа гласувала, ще имам ли допълнителна награда  :lol:
*
« Отговор #7 -: Ноември 22, 2012, 15:48:35 pm »
Сега, ако искам да ти играя мръсно, мога да разкрия колко всъщност банани си раздала  :lol: :lol: :lol:
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат  :mrgreen:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #8 -: Ноември 22, 2012, 15:54:26 pm »
Нищо няма да получите, драги потребители, не вярвайте на предизборни обещания.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2012, 15:56:08 pm »
Нищо няма да получите, драги потребители, не вярвайте на предизборни обещания.  :lol:

защо нямаме категория "Форумски пророк Мойсей", питам аз...

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2012, 16:00:10 pm »

защо нямаме категория "Форумски пророк Мойсей", питам аз...

Ощетени сме, факт. Пророците, така да се каже. Също така много ми липсва категорията "Умна и красива", вероятно заради липсата на конкуренция. :jump12:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2012, 16:38:30 pm »
 :jump12: :jump12: :jump12:
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2012, 18:00:19 pm »
Абе я да не мрънкате!
Га избирахме категории мълчахте, ся ривети.
« Отговор #13 -: Ноември 22, 2012, 18:32:07 pm »
Е,браво!Докато се занимавам с протеста на масите и с разни доматени революции взехте че скрихте резултатите!Съвсем изгубих интерес!
 :ask:да взема да се кандидатирам за мод ли???? :wink:

Desunt inopiae multa, avaritiae omnia
*
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2012, 18:38:24 pm »

Днес е много забавно тук  :lol:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #15 -: Ноември 22, 2012, 18:52:32 pm »
Мели, аз мисля в твоя чест да учредим награда - Най-чаровен гадател - мисля, че Оскара отива при теб. Не може то така без награда за специални услуги, при това даже не гадаеш на боб, на ръка, на кафе, ей така си виждаш нещата просто :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #16 -: Ноември 22, 2012, 18:53:19 pm »
Резултатите от анкетата ще са видими след приключването ѝ.
Не четете, kisela, не четете. И що са пънах аз да пиша в пърия пост. :P

п.п. Гане, категорията трябваше да е „Зведите ми го говорят“. Там Мелинда и Жекова щяха да се хванат за косите :)
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 18:56:00 pm от Pesheck »
*
« Отговор #17 -: Ноември 22, 2012, 20:28:24 pm »

И без това има един куп вакантни места.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #18 -: Ноември 22, 2012, 20:35:57 pm »

Днес е много забавно тук  :lol:
Тогава ще има самобаннал се мод  :lol:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #19 -: Ноември 22, 2012, 20:39:57 pm »
Пеше, то още не е късно да я има тая категория, там приза ще се дава без гласуване :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю