0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Гласувайте за Специалист по всичко
« Отговор #40 -: Ноември 27, 2012, 07:05:48 am »
Я, к'ва категория са ми направили....

П.П. А защо има 3 опции и само тук е така?
« Последна редакция: Ноември 27, 2012, 07:23:50 am от Bobbie »

*
« Отговор #41 -: Ноември 27, 2012, 08:23:59 am »
Боби, има цели седем опции :)
Извън шеговито-ироничната категория, аз те помня от имунологичния подфорум, където пишеше по същество.
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #42 -: Ноември 27, 2012, 09:09:24 am »
Боби, има цели седем опции :)
Извън шеговито-ироничната категория, аз те помня от имунологичния подфорум, където пишеше по същество.
Ооо това беше бая отдавна, аз от повече от година, ако не и две, пиша в не повече от 4-5 теми.... пак по същество де :-)

За опциите -в смисъл, че може за трима човека да се гласува едновременно.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #43 -: Ноември 27, 2012, 16:10:57 pm »
Боби, в някои категории има повече или по-малко опции за гласуване, според броя на номинираните. След приключване на гласуването, ще се излъчи победителя.
Сега е моментът да започваш с рушветите, че днес май приключва анкетата :lol: Ако предложиш Новогодишна сбирка на твоя територия - продавам си гласа на момента :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #44 -: Ноември 27, 2012, 18:36:56 pm »
Боби, в някои категории има повече или по-малко опции за гласуване, според броя на номинираните. След приключване на гласуването, ще се излъчи победителя.
Сега е моментът да започваш с рушветите, че днес май приключва анкетата :lol: Ако предложиш Новогодишна сбирка на твоя територия - продавам си гласа на момента :lol:
Хехе, готово няма проблем. Таман се организира голямо българско парти, да запазвам ли места :-)?

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #45 -: Ноември 27, 2012, 21:49:44 pm »
Продадено! Запазвай, тамън ще огледам кое как, пък току виж, сме станали съседки :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #46 -: Ноември 27, 2012, 22:01:19 pm »
Продадено! Запазвай, тамън ще огледам кое как, пък току виж, сме станали съседки :lol:

Ние с нея водим преговори да се премести към нашия край. Направо купувай билетите за насам.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #47 -: Ноември 27, 2012, 23:44:29 pm »
Хихихи, то да стигна до там, лесна работа :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #48 -: Ноември 28, 2012, 02:19:30 am »
абе хора, не е ли по-лесно да се срещнем по средата - вместо да летите до другия край на земята, елате при мен и боби ще дойде и така  :D
*

Bobbie

• *
  • 5701
« Отговор #49 -: Ноември 28, 2012, 06:15:48 am »
абе хора, не е ли по-лесно да се срещнем по средата - вместо да летите до другия край на земята, елате при мен и боби ще дойде и така  :D
По-лесно за кого - за мен беше по-лесно да се срещнем тук :-). Каква среда е това  :ask:- до Лондон летя 9,5 часа, после до България 3. Я госпожа си преговори малко аритметката.
« Последна редакция: Ноември 28, 2012, 06:22:03 am от Bobbie »

*
« Отговор #50 -: Ноември 28, 2012, 11:17:42 am »
айде ся и ти ли ще ме питаш какво съм учила  :wink:

пробвам се, де, аз ако в тая тема не се пробвам, то къде. пък и 9 е 1/3 по-малко от 12, така че пак си на кяр, пък и не се прекачваш, така че си хептен на кяр, а и повече хора могат да дойдат. да ти пусна ли линк към изследване? :D :D :D :D
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #51 -: Ноември 28, 2012, 13:10:50 pm »
Статистика искаме, статистика :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #52 -: Ноември 28, 2012, 15:07:12 pm »
е повече от това къде:

чрез рандомизирано проучване на човеко-потока в продължение на 10 години (произволно избран период за благозвучие) беше потвърдена изследователската хипотеза, че пътят софия-боби е с около 1/3 (при допустима грешка от 0.250 км) по-кратък от пътя софия-елена. това задоволява изискванията за статистически значима разлика, надеждно и валидност на изследването.
изводът е, че тъй като пътят софия-елена е по-кратък това ще окуражи повече хора от таргет групата да пътуват и по този начин ще увеличи участието на таргет групата в мероприятата планирани за нея (а именно, парти, експеримент с активна дискриминация на не-пушачите, декоративно-артистични дейности по типа "дай да те гримирам", обучителни дейности по типа "спешни мерки за прикриване последствията от майчинстването при жени в детеродна възраст (козметика, грим и бяло вино като първи стъпки в помощта на майките), събития, тясно свързани със суб-културата на таргет групата - бой между съфорумки или включен експеримент за влиянието на количеството изпит алкохол върху кохерентността и съгласието в групата (работно заглавие "що да пишем кат можем да пийнем")
от проучената литература е известно, че по-пълното участие на таргет групата е винаги белег за добър дизайн и надежден предиктор за устойчивостта на резултатите.
още данни са нужни за уточняване на най-добрите възможни методи за провеждане на подобни изследвания за в бъдеще, но ние вярваме, че това е важна първа крачка в тази посока и се надяваме не само резултатите, но и информацията, събрана в самият процес на дизайн и изпълнение да допринесат за по-доброто разбиране на материята.
*
« Отговор #53 -: Ноември 28, 2012, 15:13:23 pm »
 :jump12:
 :balk_602:

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #54 -: Ноември 28, 2012, 17:12:49 pm »
добър опит, ама дали ще помогне за крайния резултат...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #55 -: Ноември 28, 2012, 17:24:49 pm »
добър опит, ама дали ще помогне за крайния резултат...
Явно не :D
Честито, Боби :D

*
« Отговор #56 -: Ноември 28, 2012, 17:37:04 pm »
Боби, честито и от мен! Да браниш титлата ей!  :D
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #57 -: Ноември 28, 2012, 20:15:08 pm »
Честито Боби!

Елена, що, проблем ли е да те питат какво учиш :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #58 -: Ноември 28, 2012, 20:18:04 pm »
Честито Боби! :D
*
« Отговор #59 -: Ноември 28, 2012, 20:59:17 pm »
ей боби, честито!!!! с гордост да си я носиш титлата :D

ганка, никакъв проблем не ми е, просто не смятам, че в сайт, в който хората ползват никове е необходимо да давам обяснение какво уча и какво работя. казвала съм го когато е било свързано с темата, ако ти е толкова интересно разрови се из сайта има много подробно описание какво съм учила, какво работя и тн.