0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Гласувайте за Специалист по всичко
« -: Ноември 20, 2012, 22:53:39 pm »
Гласувайте смело и по съвест.
Имате 7 дни на разположение и право да изберете 3 опции.
Всякакъв род подкупи от номинираните към гласуващите са разрешени. Даже желателни.  :wink:
Можете да променяте глас. Резултатите от анкетата ще са видими след приключването ѝ.
« Последна редакция: Ноември 20, 2012, 22:58:07 pm от Елфи »
*
Re: Гласувайте за Специалист по всичко
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2012, 02:10:49 am »
жбрул, имаш моята подкрепа :)))
*
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2012, 02:16:23 am »
жбрул, имаш моята подкрепа :)))

Благодаря от сърце, разчитай и на мен за "големия джакпот".  :lol: У вас викаш моЕ се пуши? Брой ме. Слънце не мога да ти донеса, ама каквото там осветително тяло кажеш да го наподобява - имаш го. И пиене и свински уши от мен. Пачата от Сикс, както пояснихме, но яденето й си е ваш избор.  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2012, 02:17:58 am »
тва с пачата и свинските уши ще го пропусна, но малко луканчица за червеното винце няма да откажа, айде, идвайте и честита ти нова къща :)
*
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2012, 02:59:08 am »
тва с пачата и свинските уши ще го пропусна, но малко луканчица за червеното винце няма да откажа, айде, идвайте и честита ти нова къща :)

То т'ва и аз ще го пропусна. Само ги приготвям - не ги консумирам. Виж обаче с телешкия суджук, който скоро открих ще се спогодим и ще си Апнем и пийнем с кеф ;)

П.П. Мерси за честитката, утре ще спя там. Все още без щори щото по "стар български обичай", защо обещаният за днес монтаж при всичко платено и заявено, да не се отложи за вторник с едно: "Много съжаляваме". "Много съжаляващо" -  няма да им платя за монтажа, но това няма да им е известно преди да го завършат.  :lol: Писнаха ми еййййййй

*
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2012, 08:43:29 am »
Мислех, че Боби ми е фаворит за тази номинация, но промяна в плана, и тук ще бъде Жбрул - има смелост да пише в АРТ форума, там е особено място, където се иска поне малко стаж  :mrgreen:
« Отговор #6 -: Ноември 22, 2012, 09:01:28 am »
Абе аз по-компетентен човек от Боби в тоя форум не съм виждала  :lol: :lol: :lol:
Тара, тя и Боби пише в АРТ форума бе, пък няма нужния стаж... ама ето, специалист!  :lol:

Предвид факта, че д-р Бърди не е номиниран тук, разбирам номинацията като шеговита и леко иронична.

*
« Отговор #7 -: Ноември 22, 2012, 09:06:38 am »

Предвид факта, че д-р Бърди не е номиниран тук, разбирам номинацията като шеговита и леко иронична.

закачка, разбира се :lol:

и аз виждам в д-р Бърди един скрит Балзак, ама, на - никакви шансове от Жбрул :lol: - тя е всенарочена, преди гласуването още
*
« Отговор #8 -: Ноември 22, 2012, 11:25:39 am »
Моят избор е JAM!
Преоверена е и каквото каже - наистина е така - факт!
Когато не съм сигурна в нещо и няма време да проучавм - вече и се доверявам!
*
« Отговор #9 -: Ноември 22, 2012, 18:36:36 pm »
Ясно че гласувах за себе си понеже явно други няма да го направят
в малкото категории където съм.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #10 -: Ноември 22, 2012, 18:49:13 pm »
Ооооо, Фанте, не се подценявай!
Имаш си фенове ти. :lol:
*
« Отговор #11 -: Ноември 22, 2012, 22:02:11 pm »
... Виж обаче с телешкия суджук, който скоро открих ще се спогодим ...

Ей т'ва не биваше да го пишеш :? Давай подробности, че да казвам на мама да праща колети :lol:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #12 -: Ноември 22, 2012, 22:42:35 pm »
оливия, никакъв суджук сега за теб. Ще устискаш още 3 месеца.

Иначе и аз имам един изявен фаворит за тази категория. Направо ще скърши конкуренцията отвсякъде.  8)

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #13 -: Ноември 22, 2012, 23:00:12 pm »
Мислех, че Боби ми е фаворит за тази номинация, но промяна в плана, и тук ще бъде Жбрул - има смелост да пише в АРТ форума, там е особено място, където се иска поне малко стаж  :mrgreen:
8O
Верно ли? Не помня да съм виждала да дава медицински съвети конкретно по темите за АРТ.  Абе, да не би да има специален пропускателен режим за тоя подфорум :ask: Аз нали си имам стаж и си влизам, ама знам ли. Я кажи, кой в кои форуми не бива да пише, че да не се излагаме и догодина да попаднем в номинациите :lol:
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 23:05:22 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #14 -: Ноември 22, 2012, 23:54:41 pm »
Ясно че гласувах за себе си понеже явно други няма да го направят
в малкото категории където съм.

Фанте, немой така! имаш си и други фенове, гаранция! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #15 -: Ноември 22, 2012, 23:55:35 pm »
вижте, срамота е у всички номинации накрая нещата да опират все до суджук... ми дайте малко по-възвишено, де... модераторите и други нужди имат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #16 -: Ноември 22, 2012, 23:59:32 pm »
вижте, срамота е у всички номинации накрая нещата да опират все до суджук... ми дайте малко по-възвишено, де... модераторите и други нужди имат.

Уведомяваме ръководството, че работим по желание на склонните към корупция лица. Подкупите могат да бъдат от всякакво естество, моля модски желания, които излизат много извън рамките на моралното и законното - да бъдат заявени, чрез ЛС. Ще бъдат удовлетворени, ама ся да не е толкУ публично.  :lol: :lol: :lol:

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #17 -: Ноември 23, 2012, 00:02:00 am »
Кисело зеле?  :mrgreen:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #18 -: Ноември 23, 2012, 00:27:19 am »
мисля на джам една вечеря във френски ресторант да предложим с малко джаз след това. или пък посещение на британската библиотека, че тя нали по книга на ден чете, сигурно вече ги е попривършила, а не бива така. :)
*
« Отговор #19 -: Ноември 23, 2012, 00:28:09 am »
Сикс, анкетата е с отворена тема, следователно - не дължа обяснение за написаното, а и нали е публична, нЕма само Боби да я пържите я :)