0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гласувайте за Форумски Балзак
« Отговор #100 -: Ноември 23, 2012, 19:45:20 pm »
Аз съм без чадото или съм само, ако го гледа спечелилата "Мама Божка!" Мнооого мрънка това хлапе, много нервничи, а не беше такъв като бебе. Ето, оплаках се!  :?

Ей, снощи сънувах сбирката у Жбрулата.  :lol: Нещо се гримирахме - база, сенки, червила. За ядене и пиене нищо се сънувах, а само като наизвади декоративната козметика и започнахме...  :balk_101:

Жбрулка, тази нощ ли ще е първата?

Хахах Пете да ти имам сънищата верно  :lol: Имам едно куфарче с гримове, ако не са всички с изтекъл срок - ще спастрим нещо. ;) Иначе ежедневната декоративна козметика ми е е в едно малко чантенце - коректорче за сенки, крем-пудра, спиралка, малко руж...да изглеждам като без грим уж, ама по-свежичко. Ще ми се... :?

Първата нощ мина. Снощи. Ще ми върви по вода, още на 30-тата минута наводних и поради липса на всякакви бърсалки - употребих 10-ина пелени на Дани за попиване.  :lol: Засега изглежда кЪт да няма особени щети. Днес точно бях наела да "въртя километраж" за номинацията и дойдоха тия с щорите. Радсот! За кратко естествено, понеже топ-акцента за хола е ушит грешно, непоправимо е положението, не признават че е тяхна грешка, аз не мога да го докажа... В общи линии е: дай още 400 кинта, ако искаш да го направим отново, ама като хората.
Толкова съм "хепи" от случката, че всеки желаещ траен грим - ще го уредя моментално.  :lol:

nikitali, поради твоето правилно гласуване - няма да те черпим от пачата на Сикс ;)

Е аз почти всеки ден се гримирам, кво са, не съм от бандата?
Не бре, не си от бандата на "естествено красивите" просто.  :lol: :lol: :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #101 -: Ноември 23, 2012, 21:56:19 pm »
Жбрулче, ако имаше категория "Карък на годината" направо си я спечелила с абсолютно мнозинство.:-)
Как може все на теб такива неща да ти се случват?! :-(

*
« Отговор #102 -: Ноември 23, 2012, 22:48:39 pm »
Жбрулче, ако имаше категория "Карък на годината" направо си я спечелила с абсолютно мнозинство.:-)
Как може все на теб такива неща да ти се случват?! :-(

Аааа не е само на мен бе маци. На много други се случват, ами аз мрънкам най-много просто. ;) Иначе "силна година" ми беше за категорията в разни аспекти - личен, ремонтен, дано догодина ми е "слаба" баш по тия параграфи... :lol:

П.П. Живи и здрави да сме, д...еба как ме нерви това осакатено "перде"  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #103 -: Ноември 23, 2012, 23:41:07 pm »
оф, писах преди около 8 часа, ама на...

жбрул, айде стига с каръщините
 а ето по въпроса с гримовете, че да не иде зян писаното слово

мишле, изоставаш с информацията - сега е в раница ;))) много натежа за слинг още преди 6 месеца, ама трябваше да предопредя, че ще идва, че не сме си у дома я.

смайрайди, то това с грижата за човека май е по-дефицитно от яденето. все ще мушнеш нещо на крак, ама я ми погледни ръцете на какво приличат. опасността е, че понякога като ме хванат дяволите как изглеждам и изсипвам едни пари за "боички", дето може и да си ги спестя, ама айде сега.

явно се е понанесла жбрулата, че пак беше опънала едни чаршафи в темата за дом раждане ;)). неуморно, значи, работи за наградата таз жена, то не беше купон, то не беше писане  :) сега остава да рапортува как е в новата къща.
« Отговор #104 -: Ноември 24, 2012, 10:48:07 am »
Поста ти е излязъл на предната страница ;)

*
« Отговор #105 -: Ноември 24, 2012, 14:58:27 pm »
Поста ти е излязъл на предната страница ;)

Трупа точки, нали е номинирана  :D
« Отговор #106 -: Ноември 24, 2012, 15:06:32 pm »
бе мани го пердето, нали крем-ружа е запазен :lol:
[/url][/url]
*
« Отговор #107 -: Ноември 24, 2012, 15:12:17 pm »
а извинете, но да, точки трупам, че жбрул е непобедима :wink:
*
« Отговор #108 -: Ноември 24, 2012, 16:18:17 pm »
а извинете, но да, точки трупам, че жбрул е непобедима :wink:

Аматьорски опити пфффф  :lol: Ти на този миниатюрен пост "трупане на точки ли му казваш"?! Аз втори роман завърших в "родилната тема", ей така се "трупат точки" в тази категория. ГлеЙ и се учи  :lol: :lol: :lol:
Малко ще взема да се спра, щото горкия Балзак скоро ще остане с по-малко като обем "творчество" от моето, после тряя ходя по чужбина награди да ми връчват по въпроса, мъкааа... :(

Жаси, ако требе ще купим ново ружче, за теб - винаги :)

*
« Отговор #109 -: Ноември 24, 2012, 16:37:58 pm »
ма, аз откога ти викам да се спреш, то не беше зимни приказки, не беше пътеписи, голямо писане, голямо нещо и все по нощите, после дани ти бил виновен, че не спиш, дрънки, пишеш, та пушек се дига, за награда работиш, то се видя вече :wink:
*
« Отговор #110 -: Ноември 24, 2012, 16:43:30 pm »
Ми да, Елена е права. Само да си се оплакала,че Дани ти бил причината.Кой знае как блаженно си спи детето, а майка му, сакън да не изпусне приза, се е залепила за компа и пише романи :-D :-D :-D

*
« Отговор #111 -: Ноември 24, 2012, 16:44:57 pm »
Хахах Дани не ми е виновен за нищо, от седмица не е при мен ;) Боря се за награда, мноУ ясно и гледам да е честно спечелена /макар, че лакомите модове няма да допуснат подобно клинчене/  :lol:

П.П. За протокола - цяла нощ прах и суших та докъм 7 сабаЛен така. Днес - продължавам. Което е кофти за конкуренцията, понеже докато чакам перални и сушилни и съм без дете...сещай се. Поне съм споко, че пиша с такава скорост, та гладна - нЕма да умра, все ще ме вземат за стенограф някъде  :lol: :lol:

*
« Отговор #112 -: Ноември 28, 2012, 16:22:47 pm »
Честито, Джбрул!
Това се казва безапелационна победа  :lol:
Готви се за купона  :lol:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #113 -: Ноември 28, 2012, 16:24:02 pm »
А леле, Ети, ударила си всички в земята :lol: Явно ще ти търкаме диванчето 8)
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #114 -: Ноември 28, 2012, 16:25:38 pm »
Поздравления! Да се обяви датата на купона в Стара Загора!
*
« Отговор #115 -: Ноември 28, 2012, 16:26:27 pm »
Честито, Сисе! :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #116 -: Ноември 28, 2012, 16:41:56 pm »
айде, юруш на новата баня!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #117 -: Ноември 28, 2012, 16:44:18 pm »
Абсолютно безапелационна победа!
Да ти е честито и ни чакай :D

*
« Отговор #118 -: Ноември 28, 2012, 17:07:42 pm »
Честито, честито, ама там едни 13 души /не ги е срам!!!/ не са гласували "правилно"  :lol: :lol: :lol: Да очакват стрихнин в напитките си и това е минимумът с който ще отмъстя, друго си е да спечелиш със 100%, или поне 99% кЪт другаря Живков :lol:

Дата за купонЯ си изберете вие, когато ви е удобно, може и анкетка да си пуснете, да си гласувате - свобода. Ние победителите сме щедри. :lol:

*
« Отговор #119 -: Ноември 28, 2012, 21:03:36 pm »
Ехееееееееееееее, Честито Jbrul!!!!!
Със здраве, както се вика да си ползваш победата :wink: :wink: :wink:
То баня, диванче и т.н - всичко ще се изпробва у вас  :wink: