0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гласувайте за Форумски Балзак
« Отговор #80 -: Ноември 22, 2012, 23:17:08 pm »
Ма тя Жбрул малко по-горе е поканила всички желаещи. Вий ся, кво са праите на нахални  :wink:
« Отговор #81 -: Ноември 22, 2012, 23:19:59 pm »
Джей мое ли да не ме поканиш бря? МММММ? Пушач, пушача предаде, непростимо!

Другата година нема гласувам за теб за Балзак, ще те номинирам за писач на басни, пък :)

Рачо, мъжете мое да дойдат в кокошарника. Само, ако ще е студентски купон трябва се разберем предварително кой, къде и с кого...ще хърка :lol:
[/url][/url]
*
« Отговор #82 -: Ноември 22, 2012, 23:29:25 pm »
Ма тя Жбрул малко по-горе е поканила всички желаещи. Вий ся, кво са праите на нахални  :wink:

Оххх мерси, че ме отмени. Пак щях да пиша 100-ина реда разяснителен пост специално за комина Жаси  :lol: Иванитка - фотьойл има в цвят бежово, синьо и розово, разпъва се. Няма да пушиш ся пред хората, че после аз ще съм виновна... Тайно в кенефа - може.  :lol:

П.П. Ще хъркате на хотел Венцислава, не се пренасям в замък, сори.  :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #83 -: Ноември 23, 2012, 00:33:47 am »
ясна е накъде върви процедурата по раздаване на награди. аз само да кажа, ще съм без мъж, но с дете, аз си ходя с нея навсякъде, ще видим как ще опазим наргилето от нея, но тва е положението, тя може да ни забавлява с музикалното оформление или пък с танци-манци, много е добра :)
*
« Отговор #84 -: Ноември 23, 2012, 00:42:44 am »
Елена, аз ти предлагам с танци-манци да си се забавляват с Дани двамката и той е много добър пък и галантен, чудно местенце съм им осигурила. Под охрана, надзор и правене на каквото им душа иска. ;) Пък ние да си се отдадем на "безобразия за възрастни" и да наддаваме кой лаком модератор пръв ще драйфа от кИфтаците.  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #85 -: Ноември 23, 2012, 00:46:23 am »
На входа раздавайте хартиени торбички, за да няма римски мозайки  :lol: :lol: :lol:
Темата за Балзак, трябва да е неприлично дълга и за момента добре се справяте
 :)
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #86 -: Ноември 23, 2012, 00:48:20 am »
Ааа още може, основнте претенденти не са се разгърнали напълно :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #87 -: Ноември 23, 2012, 00:56:13 am »
жбрул, ще преслушам кавалера, но имай предвид, че моята мома е доста решителна, особено в момента, сигурна ли си, че искаш да причиниш това на детето на такава ранна възраст?  :wink: иначе за безобразия съм винаги готова и съм сигурна, че на чашка ще избистрим съвсем по приятно всичките теми от форума, без да има недоразбрали, обидени и възмутени
*
« Отговор #88 -: Ноември 23, 2012, 01:10:17 am »
Елена, кавалерът да се стяга. Аз мъж ли отглеждам, или лигльо?!!! Ако една млада дама не може да забавлява докато майка му купонясва...то значи, ще го пратя на тати му да си го гледа.  :lol: :lol: :lol:

Решително ги виждам да си хапват с ръце и вилици от изобилните манджи, които моята мила мама ще им предостави. Никой няма да им се меси за нищо, съпорт - ако желаят.
Ади и да прекали с нещо, на Дани му е набивано да не посяга...просто ще разиграе сценка на обида. ;) Подличък е.  :lol:

*
« Отговор #89 -: Ноември 23, 2012, 10:54:56 am »

Оххх мерси, че ме отмени. Пак щях да пиша 100-ина реда разяснителен пост специално за комина Жаси  :lol: Иванитка - фотьойл има в цвят бежово, синьо и розово, разпъва се. Няма да пушиш ся пред хората, че после аз ще съм виновна... Тайно в кенефа - може.  :lol:

П.П. Ще хъркате на хотел Венцислава, не се пренасям в замък, сори.  :lol:

Жбрул, аз лично тоз кеф за  :smokin2: в кенефа не го разбирам, така че ще се въздържа за поне 9 месеца  :balk_77:  :lol: Пък след това ако не ги започна пак, направо се кандидатирам за Супер мама догодина :D

« Отговор #90 -: Ноември 23, 2012, 11:32:44 am »
ААААааа, нье! Такива удари под кръста да ги нямаме! Много място заемате и ядете много. Хич не ми дреме, че ще се пишете дискриминирани, не се хабете  :lol:
ХАхахаха, това ми хареса! Вярно е, че много място заемат  :lol: :lol: :lol:
 :lol:

аз само да кажа, ще съм без мъж, но с дете, аз си ходя с нея навсякъде...
Знаем, знаем, тя си е в слинга!  :lol:
Изв., ама не се сдържах хахаххаха

*
« Отговор #91 -: Ноември 23, 2012, 12:16:26 pm »
тъкмо щях да питам Хасан не е ли хора, но видях, че всички са поканени :)
*
« Отговор #92 -: Ноември 23, 2012, 14:04:30 pm »
Аз съм без чадото или съм само, ако го гледа спечелилата "Мама Божка!" Мнооого мрънка това хлапе, много нервничи, а не беше такъв като бебе. Ето, оплаках се!  :?

Ей, снощи сънувах сбирката у Жбрулата.  :lol: Нещо се гримирахме - база, сенки, червила. За ядене и пиене нищо се сънувах, а само като наизвади декоративната козметика и започнахме...  :balk_101:

Жбрулка, тази нощ ли ще е първата?

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #93 -: Ноември 23, 2012, 15:02:39 pm »
мишле, изоставаш с информацията - сега е в раница ;))) много натежа за слинг още преди 6 месеца, ама трябваше да предопредя, че ще идва, че не сме си у дома я.

смайрайди, то това с грижата за човека май е по-дефицитно от яденето. все ще мушнеш нещо на крак, ама я ми погледни ръцете на какво приличат. опасността е, че понякога като ме хванат дяволите как изглеждам и изсипвам едни пари за "боички", дето може и да си ги спестя, ама айде сега.

явно се е понанесла жбрулата, че пак беше опънала едни чаршафи в темата за дом раждане ;)). неуморно, значи, работи за наградата таз жена, то не беше купон, то не беше писане  :) сега остава да рапортува как е в новата къща.
*
« Отговор #94 -: Ноември 23, 2012, 15:14:16 pm »
Нещо се гримирахме - база, сенки, червила.
:lol: :lol: :lol: Ох, че ми стана смешно! Като знам с колежките от Зачатие колко често се гримираме  - от ДРЗ на ДРЗ - направо си представих как сме се наредили и се мацаме :lol:
« Отговор #95 -: Ноември 23, 2012, 16:27:32 pm »
Е аз почти всеки ден се гримирам, кво са, не съм от бандата?
[/url][/url]
*
« Отговор #96 -: Ноември 23, 2012, 17:48:46 pm »
Е, то е нужно да има и такива които се гримират, че да покажат, и гримират останалите.  :P

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #97 -: Ноември 23, 2012, 18:37:28 pm »
Хахах, събрали сме се значи  :lol: Мен неслучайно ме питат децата от нова година на нова година: "Мамо, какво ти има на очите и на мустичката (устичката)"  :lol: Де да знаят, че и майка им гримове има  :lol:
« Отговор #98 -: Ноември 23, 2012, 19:03:31 pm »
Гласувах, като за мен Жбрул е абсолютен фаворит  :D.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #99 -: Ноември 23, 2012, 19:12:15 pm »
:lol: :lol: :lol: Ох, че ми стана смешно! Като знам с колежките от Зачатие колко често се гримираме  - от ДРЗ на ДРЗ - направо си представих как сме се наредили и се мацаме :lol:

Аааааа, ей тук ви сложих в малкия си джоб. Никоя друга не се урежда с траен грим за ДРЗ.  :lol: :lol: :lol: