0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гласувайте за Форумски Балзак
« Отговор #60 -: Ноември 22, 2012, 12:45:15 pm »
А, гласува народът, но и дращи.
Вероятно гадните модератори са направили анкетата невидима.
« Отговор #61 -: Ноември 22, 2012, 12:47:01 pm »
Една от категориите е пропусната и е видима, ама няма да кажа коя хааххаха  :lol:

*
« Отговор #62 -: Ноември 22, 2012, 12:48:54 pm »
Ооооо, ще се наказваме, значи  :witch:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #63 -: Ноември 22, 2012, 12:52:38 pm »
Ами така е, модераторите от спамене и точене на лиги, блеят... :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #64 -: Ноември 22, 2012, 13:00:10 pm »
Аз само тихичко да попитам, докато се вихри този "грандиозен корупционен" купон,мъжете ви къде ще "убиват" времето? :? Да използваме случая да се запознаем,де... :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #65 -: Ноември 22, 2012, 13:08:08 pm »
Гане, няма да забравя думите на учителката ми по БЕЛ: "Скромността грози човека!"

Жбрули, в твоя чест на партито у вас ще запаля една цигара в твоя чест, чъпреки че съм непушач.  :D Ала, се самопоканих, де!  :P Няма ли някой едно нергиле да донесе, да запалим лулата на мира?  :balk_199:

Ъъъ, къде е номинацията "Мама Божка"?
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 13:29:21 pm от Smaraidi »

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #66 -: Ноември 22, 2012, 13:33:24 pm »
Има още 10 категории, които ще публикуваме след няколко дни.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #67 -: Ноември 22, 2012, 15:14:26 pm »
Викаш да не съм толко скромна, да се предлагам :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #68 -: Ноември 22, 2012, 15:30:42 pm »
Аз само тихичко да попитам, докато се вихри този "грандиозен корупционен" купон,мъжете ви къде ще "убиват" времето? :? Да използваме случая да се запознаем,де... :wink:
Ами ще ни извозят до и от купона, а през останалото време ще гледат децата. :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #69 -: Ноември 22, 2012, 15:55:41 pm »
Една от категориите е пропусната и е видима, ама няма да кажа коя хааххаха  :lol:

Е да беше ми казала, да не ходя да проверявам и петте! Добре, че я улучих от раз.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #70 -: Ноември 22, 2012, 16:13:16 pm »
Викаш да не съм толко скромна, да се предлагам :lol:
Ами скромността била за хора без други качества, така че смело  :D
Аз ще пропусна купона, детето още не го одимявам, пък няма и кой да го забавлява по празниците  :wink:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #71 -: Ноември 22, 2012, 16:44:15 pm »
Няма ли някой едно нергиле да донесе, да запалим лулата на мира?  :balk_199:

Ъъъ, къде е номинацията "Мама Божка"?

Аз , аз!!! -може ли наргилето от мен да е , и няколко вида тютюн имам за него . Нищо , че съм непушач. Само да уточните моля кой ще гледа децата , тъй де -мама Божка  да изясним кой  е и да й ги стоварим за купона...

пп. Гласувах навсякъде  :grouphug2:

*
« Отговор #72 -: Ноември 22, 2012, 20:00:30 pm »
Мише, чудесна идея е наргилето! Ти ли ще го носиш последно, или да осигуря аз? Само да ви кажа, че може да дъня обикновени цигари кЪт трифазна помпа, но ако има фенки на "конопа" - и те заминават на терасата. Баси смрадливото това.  :lol:

Явно трябва да уточня сега. Купонът освен за лакомите и корумпирани модове е отворен и за всички желаещи да присъстват. И да ни стане тясно - точно да си припомним студентските години. ;)

Аз сладко не ям, защото не обичам, съответно и не приготвям такива неща. Моля някоя от драгите гостенки, да подсигури сладките неща за ненаситната модска пасмина!!! :lol:

Ами ще ни извозят до и от купона, а през останалото време ще гледат децата. :)

Рачо, лично аз съм вече "госпожица второ издание" та нямам изобщо подобни препятствия.  :lol: Ако искаш ела в "кокошкарника", ако искаш - окажи подкрепа при гледането на децата на колегите. По избор. Демокрация бре!

П.П. Нали съм си проста, забелязах откритата анкета още в началото, ама реших че "модската промисъл" има намеса и е нарочно така направена. :oops:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #73 -: Ноември 22, 2012, 20:29:45 pm »
Ееееее, Мишле82, не си добро другарче. Оставяш един мод да съ излага кат кифладжия.
Jbrul, повечето от модките знаят, че „Пешек сладкиши не приготвя, само яде“. Но пък ще има и други категории и там ще трябват подкупи. А Мини е номинирана. Сещаш ли се накъде бия :lol:.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #74 -: Ноември 22, 2012, 20:37:06 pm »
Хаха, който иска на купоня да има сладки работи да гласува за Мини :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #75 -: Ноември 22, 2012, 20:48:15 pm »
Ееееее, Мишле82, не си добро другарче. Оставяш един мод да съ излага кат кифладжия.
Jbrul, повечето от модките знаят, че „Пешек сладкиши не приготвя, само яде“. Но пък ще има и други категории и там ще трябват подкупи. А Мини е номинирана. Сещаш ли се накъде бия :lol:.

Сещам се. То и аз натам бия, ти к'во си помисли?  :lol: :lol: :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #76 -: Ноември 22, 2012, 22:02:16 pm »
Ми отплеснахте се по гости, пържоли, кюфтета и сладкиши и...... хихихи
Сега остава да кажа, че още една все още е открита и да се видите в чудо!  :lol: :lol:
Дракам се, само щото не съм поканена. Пък на гости най-обичам :):):)

*
« Отговор #77 -: Ноември 22, 2012, 22:52:47 pm »
Еее, бива ли такава работа!!!
 Ся, вий хубаво си лафите тук за гости, цър-пър, пийене, ама не отчитате бременните съфорумки, които вече точат лиги като санбернар от цялото туй пиршество.  :eating: :eating:
АМа моля ви се по-полека!! Ся кат ми се доядоха кифтета и кибабчета от де да си намеря по това време :(
За наказание за партито- бременните без покана се приемат и им се осигурява удобно кресло да положат тънките си снаги  :lol: :lol: :lol: preggo

П.П. На мен цигарите не ми пречат, даже може и аз да пафна една  :balk_56:

*
« Отговор #78 -: Ноември 22, 2012, 23:01:45 pm »
За наказание за партито- бременните без покана се приемат и им се осигурява удобно кресло да положат тънките си снаги  :lol: :lol: :lol: preggo
ААААааа, нье! Такива удари под кръста да ги нямаме! Много място заемате и ядете много. Хич не ми дреме, че ще се пишете дискриминирани, не се хабете  :lol:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #79 -: Ноември 22, 2012, 23:02:11 pm »
П.П. На мен цигарите не ми пречат, даже може и аз да пафна една  :balk_56:

А бой искаш ли!  :witch:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу