Мише, чудесна идея е наргилето! Ти ли ще го носиш последно, или да осигуря аз? Само да ви кажа, че може да дъня обикновени цигари кЪт трифазна помпа, но ако има фенки на "конопа" - и те заминават на терасата. Баси смрадливото това.
Явно трябва да уточня сега. Купонът освен за лакомите и корумпирани модове е отворен и за всички желаещи да присъстват. И да ни стане тясно - точно да си припомним студентските години.
Аз сладко не ям, защото не обичам, съответно и не приготвям такива неща. Моля някоя от драгите гостенки, да подсигури сладките неща за ненаситната модска пасмина!!!
Аз само тихичко да попитам, докато се вихри този "грандиозен корупционен" купон,мъжете ви къде ще "убиват" времето? Да използваме случая да се запознаем,де...
Ами ще ни извозят до и от купона, а през останалото време ще гледат децата.
Рачо, лично аз съм вече "госпожица второ издание" та нямам изобщо подобни препятствия.
Ако искаш ела в "кокошкарника", ако искаш - окажи подкрепа при гледането на децата на колегите. По избор. Демокрация бре!
П.П. Нали съм си проста, забелязах откритата анкета още в началото, ама реших че "модската промисъл" има намеса и е нарочно така направена.