Black_rose , по повод "лиричното отклонение"... Простакът си е простак. Дали е пушач, или непушач е важно дотолкова, дали ще прояви простотията си с помощта на цигара /макар и електронна/, или без цигара. Но все ще го направи.
Аз този проблем си го реших с непосещаване на закрити заведения, освен ако партито не е "частно".
Електронната ми цигара си отлежава от години в един шкаф, пушила съм я по закрити места в чужбина, но там пък и никой не ми е реагирал по начина, по който ще го направят няколко простака в първото кафене тук, пък били и непушачи.
аз мисля, че намерихме най-после място за така лелеяната ггодишна форумска среща
Аз мислех, че бежовият плюшен диван ще даде фира от хранителните навици на дребното, а то имало и друга опция. Майната му пък на дивана, купон да стааа
Елфи, от пушене и пиене кИфтетата ще артисат даже. Не се тревожи.
Гане, преди да ме лепне някой как окъдявам Дани и то с модско съдействие...
За този и други купони е предвидена "екстрадация" на детето-чудо на безопасно и бездимно място, да дзънка по нервите на милата си бабааа.
Ми така де и мама е чУек и тя душа носи и иска да пие, пуши и да сЪ весели. Та тоя купон е за възрастни, рисковете за здравето са ваша лична отговорност!!!