0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Гласувайте за Форумски Балзак
« Отговор #20 -: Ноември 21, 2012, 20:15:03 pm »
Вие пък четете Жбрули по диагонал и разбирате всичко, пък други я карат на всеки нов ред да подчертава към кого се обръща, че не са разбрали за кого иде реч!  :lol:

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
« Отговор #21 -: Ноември 21, 2012, 21:32:44 pm »
Внимавайте, модератора гледа и щом спамите ще ви изплющи хаххаха
Джбрул, какво се кахъриш че спамиш, та нали трябва да заработваш километраж за номинацията, няма да се даваш без бой я :)
*
« Отговор #22 -: Ноември 21, 2012, 21:38:08 pm »
Вие пък четете Жбрули по диагонал и разбирате всичко, пък други я карат на всеки нов ред да подчертава към кого се обръща, че не са разбрали за кого иде реч!  :lol:
Ааа те и тези, за които говориш четат по диагонал бре. Просто търсят конкретна дума в текста и/или обръщение и наемат... :lol: За което съм им дълбоко признателна, иначе нямаше да мога да спечеля с подобен замах тази категория.  :D То един-два поста са мнението ми по темата, останалите чаршафи са подробни обяснения на същото мнение за вечно неразбралите какво и на кого съм казала. Напоителни и напразни обяснения, за да сме точни.  :lol:

Т'ва всичкУтУ модератор за у нас ли се е засилило? Явно пиенето ще се купува в кашончета... За да ви редуцирам състава - у нас се пуши. За непушачите е предвидена остъклена тераса с достатъчно чист и хладен въздух.  :lol:

Black_rose, чЕк да се обърна подчертано към теб  :lol: и аз се надявам да се сметне за заработване на километраж, не за спам. Ама то модератора както седи, седи, че вземе тЪ изплющи неочаквано...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #23 -: Ноември 21, 2012, 21:40:24 pm »
Т'ва всичкУтУ модератор за у нас ли се е засилило?

а ти как си мислеше, че се печелят годишни форумски номинации?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #24 -: Ноември 21, 2012, 21:51:44 pm »
Кхм, кхм, тва ся много подло бе, кът не сме модератори, ние кво?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #25 -: Ноември 21, 2012, 21:52:58 pm »
Т'ва всичкУтУ модератор за у нас ли се е засилило?

а ти как си мислеше, че се печелят годишни форумски номинации?

С честен труд? :lol: И доволно количество Иедене и пиене - да почерпя за победата разбира се. Да не реши ся някой, че има корупция.  osi_14

« Отговор #26 -: Ноември 21, 2012, 21:53:58 pm »
Изчервявам се, че се обърна подчертано към мен :)

Джбруле, не знам защо реши че така ще редуцираш състава....даже напротив :) С тези удобства  относно пушенето нека записването за посещението да започне.....сега :):):)
Пък може пушачите да вземат електронни цигари, че да са на едно с непушачите хахахаха Така де, да не се дели компанията и купона да тече с кюфтаци и пиячка. :)

Лирично отклонение:
Когато една клиентка извади електронна цигара и засмука, а после духна срещу лицето на колежката ми направо едвам се сдържах да не я метна заедно с цигарето. После се оказа, че видиш ли тя имала право да пуши на закрити пространства, защото е електронна цигара. В крайна сметка всичко опира до възпитанието ....извини ме за това отклонение, просто се сетих сега :)

Гане, нали има теми за модератори....класирай се сега, за да ходиш на посещения в бъдеще :):):)
« Последна редакция: Ноември 21, 2012, 22:03:05 pm от Black_rose »
*

Ganka

• 5926
« Отговор #27 -: Ноември 21, 2012, 21:55:05 pm »
Направо го решихме :lol:
Розе, как да се самономинирам, не съм такъв човек - виж ако ме посочат, ще работя за благото, ама така сама да се изтъкна не мога :oops:

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
« Отговор #28 -: Ноември 21, 2012, 22:00:43 pm »
Гане, кажи къде да те изтъкнем и си готова :) Само направи резервация за една кълка място у Балзака, че да не останеш пред вратата нищо че ще си повишена в модка :):):)
*
« Отговор #29 -: Ноември 21, 2012, 22:03:58 pm »
Желаещите да ядат, пият и пушат на топло и закрито - да подадат заявка овреме. Местя се в по-малко жилище все пак, местата са ограничени. ;) Чистият въздух на партито - сЮвсем. Да няма накрая пак неразбрали и да заработя предновогодишно за още една победа в категорията с обяснения... :lol:

Гане, ти си си добре дошла и без да си мод. Обаче за тоя пушачески купон... :lol:

« Последна редакция: Ноември 21, 2012, 22:13:06 pm от Jbrul »

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #30 -: Ноември 21, 2012, 22:05:42 pm »
ааа, много ви се моля, ако сами не се номинираме, кой ще ни номинира? аз лично как се самономинирах за таралеж в гащите? (използвам случая да агитирам за кандидатурата си, промоция три бана за един, срещу бележка за упражнено право на глас)

скромността е едно от качествата, които най-много ни красят! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #31 -: Ноември 21, 2012, 22:06:40 pm »
...
Т'ва всичкУтУ модератор за у нас ли се е засилило? Явно пиенето ще се купува в кашончета... За да ви редуцирам състава - у нас се пуши. За непушачите е предвидена остъклена тераса с достатъчно чист и хладен въздух.  :lol:
Иеее, с това ли ни плашиш???  :D :D :D
Те непушачите ще се присламчат към нас, не се кахъри и дори и бройката ще се увеличи!!!!
Ехее - и рима стана  :D
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #32 -: Ноември 21, 2012, 22:06:50 pm »
аз мисля, че намерихме най-после място за така лелеяната ггодишна форумска среща  :lol: :lol: :lol:

*

Ganka

• 5926
« Отговор #33 -: Ноември 21, 2012, 22:07:22 pm »
Ми Розе, къде има дупки за попълване - попълваме всекакви :oops: И си давам заявка за една кълка място - на купона.
Ети, ще го преживея, па може и Дани да погледам, докато кадите :lol:
Джам, мерси съм за промоцията, ама съм гласувала де :D
Иначе аз затова съм толку красотна, щото съм скромна :oops:

П.С. Аз все се каня да питам, що променихте мястото от Търново на Хасково. Така му се израдвах като го видях, викам сега няма да виждам децата два дена, ще се наприказвам с всички и вие - хоп, у Хяскьой :(
« Последна редакция: Ноември 21, 2012, 22:09:03 pm от Ganka »

*
« Отговор #34 -: Ноември 21, 2012, 22:09:30 pm »
Б**и и навалицата, отидоха ми кифтетата.
*

Ganka

• 5926
« Отговор #35 -: Ноември 21, 2012, 22:14:46 pm »
Хаха, Жеки, ще направим повече, бе :lol:

*
« Отговор #36 -: Ноември 21, 2012, 22:16:59 pm »
Black_rose , по повод "лиричното отклонение"... Простакът си е простак. Дали е пушач, или непушач е важно дотолкова, дали ще прояви простотията си с помощта на цигара /макар и електронна/, или без цигара. Но все ще го направи.
Аз този проблем си го реших с непосещаване на закрити заведения, освен ако партито не е "частно". ;) Електронната ми цигара си отлежава от години в един шкаф, пушила съм я по закрити места в чужбина, но там пък и никой не ми е реагирал по начина, по който ще го направят няколко простака в първото кафене тук, пък били и непушачи.

аз мисля, че намерихме най-после място за така лелеяната ггодишна форумска среща  :lol: :lol: :lol:
Аз мислех, че бежовият плюшен диван ще даде фира от хранителните навици на дребното, а то имало и друга опция. Майната му пък на дивана, купон да стааа  :lol:

Елфи, от пушене и пиене кИфтетата ще артисат даже. Не се тревожи.

Гане, преди да ме лепне някой как окъдявам Дани и то с модско съдействие...  :lol: За този и други купони е предвидена "екстрадация" на детето-чудо на безопасно и бездимно място, да дзънка по нервите на милата си бабааа. :D Ми така де и мама е чУек и тя душа носи и иска да пие, пуши и да сЪ весели. Та тоя купон е за възрастни, рисковете за здравето са ваша лична отговорност!!! ;)
« Последна редакция: Ноември 21, 2012, 22:26:58 pm от Jbrul »

« Отговор #37 -: Ноември 21, 2012, 22:23:56 pm »
То да бяхме заведение, добре, но все пак офис някакъв, за кредит се бори жената....лошо впечатление ми направи :) както каза колежката "да й бяхме предложили кафенце, това-онова" :)
Извинявам се за спама, защото това наистина няма никаква връзка с купонно-кИфтачената тема  :)
Ти пък сега за един диван ли си, а и то с толкова голям наплив, не знам дали ще има за всички места :) Според мен от сега трябва да се правят резервации за ложите, че после ще останат евтините куверти за правостоящи :):):)
« Последна редакция: Ноември 21, 2012, 22:27:51 pm от Black_rose »
*

Ganka

• 5926
« Отговор #38 -: Ноември 21, 2012, 22:32:18 pm »
Така е, и мама е чуек :lol:
Аз вече си направих заявка за ложата :D

*
« Отговор #39 -: Ноември 21, 2012, 22:35:38 pm »
То да бяхме заведение, добре, но все пак офис някакъв, за кредит се бори жената....лошо впечатление ми направи :) както каза колежката "да й бяхме предложили кафенце, това-онова" :)
Извинявам се за спама, защото това наистина няма никаква връзка с купонно-кИфтачената тема  :)

Има бе как да няма, лауреатката /демек аз/ намеси и цигарената тема.  :lol:
За конкретния случай, да, наистина си е просташка проява, аз затова ти казах - за мен не е въпросът, че точно чрез цигара е проявена простотията на въпросната жена. Ако не пушеше - друга изцепка щеше да е и пак да гледате така:  8O

Но да, засега е позволено да се пуши електронна из цяла Европа, вкл. в самолет. Аз съм пушила въпросната на всички места, които намирам за уместни по принцип да се пуши - разбирай заведения. В банка, болница, ДГ, магазин...и да беше разрешено да пуша нормални цигари - не бих. Но това си е за мен.

Мога да ти споделя ситуация в обратния смисъл. Моя приятелка с електронна цигара, сяда да пие кафе и съответно три клиентки на съседната маса са възмутени. Това преди 3 дни. Моята дружка решава, че жените не са разбрали, че не пуши истинска цигара и спокойно обяснява. Реакцията е доста груба обаче, включва обидни квалификации и мнение, че тях не ги интересувало, те били наясно, че може да пуши такава и това е законно, ама такива като нея трябвало да имат забрана да ходят по заведения изобщо... Та както казах - простакът е простак. Пушенето и непушенето нямат отношение към това му състояние ;)