0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 84
« Отговор #140 -: Ноември 30, 2012, 09:38:44 am »
Здравейте :D
Гледам има доста очакващи на финалната права, стискам палци на всички да минават гладко нещата :D
И на мен ми замириса вече на приближаващ финал, след като скоро ще започнем да записваме тонове.
Иначе се бода вкъщи с един глюкомер по повод диагноза гестационен диабет, имам още 1-2 здравословни проблеми, ама трябва някак да се справя до финала!
В Надежда ми казаха, че часове за новака клиника записват за от 15-ти януари или нещо подобно, и мен ми стана притеснено, че сигурно декември ще ми е последна среща със Сигридов, че терминът ми е 23 януари. Но кой знае, ако почне да преглежда от 8-ми, може да остане време за още една среща :D
Да ви се оплача от нашия татко, все е много зает и разсеян и бъдещата детска стая е само един склад все още, кога ще купуваче легълце (може да се наложи да се чака поръчка), кога ще свършим още сто работи ... За име още не сме говорили... Бая ме изнервя  :x :lol:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #141 -: Ноември 30, 2012, 10:54:37 am »
Добро утро! Аз чак сега се надигам от леглото  :oops:
miraxi, Честито, да е жива и здрава малката Михаела и много, много да ви радва! Ох, чах подуших бебешкия аромат  :P
Врабчо, Благодаря! Явно болките ниско долу са свързани и с шийката, защото Док направо към нея се насочи. Малко съм невежа по тези неща, не си спомням преди 6 години да са ми мерили такива неща. За паниката не може да се избегне, но пък после бързо се забравя :)
Bogi, супер са твоите младежи  :D И честито за новата спалня. Сега малко спам, но искам да споделя. Боги, теб те запомних и те следя още от опитите ти в другата тема и страшно много се зарадвах за успеха ти. А ето, че вече сме в една тема, а ти си на финала  :D Стискам ти палци и вярвам, че ще се справите страхотно и тримата.
FreshBreeze, много добре те разбирам. И ние сме в нов апартамент и още има доста неща за довършване. А детската стая нашия татко я смята чак за лятото  :? И аз непрекъснато измислям нови доводи, за да я направим преди да се роди бебето  8)
Лелее, как се отнесох...сори

*
« Отговор #142 -: Ноември 30, 2012, 12:22:22 pm »
Ох, момичета, и нашия бъдещ татко е същият. Не бърза, а „складира”, пък то време не остана.
Ние вече си имаме кошара. Според приятелката, която ни я даде (също мама на близнаци), първите два месеца могат да спят и двамата в нея. И акушерката, която ни записва тоновете смята така. За по-ревливото бебе (едното винаги било и обикновено момчето) ми препоръчаха да взема една подвижна или шезлонг, за да го местя в друга стая, та да не буди спокойното. Иначе, за да освободи стаята за майсторите, мъж ми препълни други две стаи. Майка ми идва в неделя в дългосрочна командировка и се надявам, че нейното присъствие ще бъде катализатор да разчисти и подреди.
На мен вече бебчетата толкова ми тежат, че не ми се стои права, камо ли да готвя. Вчера от едни купешки сърми такива киселини получих, че не е истина. Поне от неделя нататък ще има кой да ми готви вкусно и здравословно - майка ми. Щото предложението на мъжа ми беше бъркани яйца  :lol:
Да се пооплача тия дни нещо вдигам артериалното налягане. Аз съм с ниско 90/60 или 100/70, а тия дни поддържам 125/80. Хапвам кисело мляко с канела и се чувствам по-добре. Но имам чувството, че се дължи на промените във времето. Мъжът ми винаги се е шегувал, че могат да ме вземат за синоптик в НИХМ към БАН. :lol:
Малко се отнесох!
Врабчо, какви предварителни изследвания ще ти правят в Шейново? Ако ти е казал лекаря, де. :wink:
« Отговор #143 -: Ноември 30, 2012, 12:36:43 pm »
Врабчо, какви предварителни изследвания ще ти правят в Шейново? Ако ти е казал лекаря, де. :wink:
Боги, ще пусна стандартните предоперативни изследвания: ПКК, кръвосъсирване, биохимия и урина. ХИВ, Васерман и Хепатит имам пускани, доктора каза, че важат, иначе и тях щях да пускам.

Аз моя мъж от рано го накарах да оправим стаята, защото преди това вътре беше склад на какво ли не, включително и една лежанка, добре прашасала, никога неизползвана  :lol:
« Отговор #144 -: Ноември 30, 2012, 12:59:04 pm »

meshko106, браво за хубавите новини! На кого прилича бебчо?  :D

Според мъжа ми -на извънземно :lol:. Още не приличало на човек и ми каза, че тези пренатални снимки не трябва да се показват :lol: Но от опит мога да кажа, че бебетата супер бързо и много се променят. Като се роди Мия, въобще не беше красиво бебе, но сега си е едно много хубаво момиченце.
meshko106, много сте пухенки :wink: ние миналата седмица на същата възраст бяхме 1,210кг :?

Ами, може би защото е момченце, знам ли. Ти девойка ли ще имаш?
<br />[link=http:
*
« Отговор #145 -: Ноември 30, 2012, 15:48:14 pm »
Честито на новите мамчета!!! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!
Bogi - много ви се радвам на размерите. Тежичко ти е, ама бебоците ще са идеални.
Стрелчета при това. Това е моята зодия - родена съм на 15. Очаквай много, много въпроси на по-късен етап  :lol:
Аз имах малко кофти приключения. Във вторник вечерта към 23 часа изкървих. Излезна ми акъла. ОТ там в спешното и в болница до сега. Бебоците се оказа, че са добре. Явно това все още е от редукцията и тъпия клексан. Как ще го бия не знам. Кървенето спря бързо за радост. Абе притеснения само....
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

« Отговор #146 -: Ноември 30, 2012, 15:54:50 pm »
Ох,Мира,ужас,добре,че всичко е наред сега-ти повръщаш ли още?аз да ви помрънкам също-не стига че съм хремава,ами секретите от носа ми се стичат в гърлото и от вчера постоянно повръщам-не знам какво да правя вече :( не мога да ям и пия също-коремът ми се вдлъбна към гърба вече, кога се разбира че тр да отида до болницата?
*
« Отговор #147 -: Ноември 30, 2012, 16:16:56 pm »
Афродита - Току-що свърших тази работа.  :lol:
Бях в болница 3 дни - правиха ми деган инжекционно и не повръщах. Но сега съм в къщи и започна. Ако не се подтиска, просто положението е ......
Днес докторката ми изписа Церукал. Сега ще го пия и ще видим какво ще стане.
Ти оправи ли кръвното? И трябва да пиеш. Аз също имам проблем с пиенето и в болницата ми хванаха кетони в урината и ми се накараха. Та насила пих тези дни и сега тук се наливам с разни домашни сокове и компоти. Водата ми е гадна. А преди пиеш само вода и то на 2 литра.
Иначе имам сериозно коремче. Как така твоето е залепено за гърба? Вземай мерки!!!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #148 -: Ноември 30, 2012, 16:36:21 pm »
Как сте бъдещи мамчета...))))Иаз бях с хрема точно сега намери да ме хване,вчера и днес съм по добре..))))ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ СТАНАЛИ МАМИ,ДА СА ИМА ЖИВИ ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА!    mira_m66 ,радвам се че всичко при теб е минало добре,лежи и си почивай повече сега..)))   afrodita279,пий повече течности,вода,чайчета ,повръщането ще отмине..)))    Bogi,и ние щье сме стрелец,никой няма в нашия род стрелец ,че да видим,пожелавам ти леко раждане и всичко да ок..))))   Врабчо и на теб леко раждане пожелавам..)))Аз да пожелая ,че и аз чакам и взех да ме е страх накрая,хихихих  знам ли защо така..))))Колкото наближава едни мисли..))))Хем чакам с нетърпение,хем..))Днес беше хубав ден,направих една хубава разходка..тук беше близо 20 градуса лято..)))Хубава вечер на всички!
« Отговор #149 -: Ноември 30, 2012, 16:54:24 pm »
лилия13, благодаря за пожеланията!  :D И на теб леко раждане!
Мира, коремчето от тук нататък все ще расте  :D Дано нямаш повече премеждия!
« Отговор #150 -: Ноември 30, 2012, 17:40:08 pm »
Хубаво е,че имаш компоти:) Аз не обичам и нашите не правят,от чайовете също повръщам-имах много хубаво коремче до вчера,но от вчера като не съм спряла драйфането,сега изобщо нямам:( И съм смъкнала 2 кг...при все,че не бях качила нищо и преди това.Нищо де, надявам се хремата да отмине,за да ми се изчистят секретите,защото сега те ме дразнят.
Завиждам благородно на тези,които са на филнаната права...и аз си мечтая да съм така,но знам,че после това време ще ми липсва:) Успешно раждане на всички!
« Отговор #151 -: Ноември 30, 2012, 18:17:51 pm »
Днес и ние бяхме на преглед,вече сме 1,450кг.Малката кукла се развива добре,но сме срамежливи и доста измъчихме докторката докато ни прегледа.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ КОИТО СА РОДИЛИ,И УСПЕХ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.
« Отговор #152 -: Ноември 30, 2012, 21:07:37 pm »
Мира, радвам се че всичко е наред. Аз как му се радвах на моето коремче, когато взе да си личи :)
zizana79 браво на вас. Все така да расте :)
Лилия13 и при теб остана още малко до срещата с малкото съкровище.
Аз съм малко пристрастна към стрелеца, защото мъжът ми такава зодия :)

Лека и спокойна вечер на всички.

« Отговор #153 -: Ноември 30, 2012, 22:01:21 pm »
Минавам и аз да се похваля, че на 26.11.2012, точно ден преди термина се роди нормалано и естествено нашата принцеса - цели 3800 гр. :) Прибрахме се в къщи и свикваме - тя с нас и ние с нея :)

Всеки миг е изпълнен с щастие и усмивки...безкрайно съм благодарна на нашия лекар и изключителен човек - д-р Александров, който беше с нас от началото до раждането  :) Да е жив и здрав и да помага на много семейства!
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #154 -: Ноември 30, 2012, 22:06:02 pm »
Честита мамина отмяна Драгони  :bighug: Само радост да ви носи !!!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #155 -: Ноември 30, 2012, 22:09:43 pm »
Честито! Да е жива и здрава малката госпожица и много да радва мама и тати! :)

*
« Отговор #156 -: Ноември 30, 2012, 22:20:02 pm »
Dragony :) честито ви розово щастие у дома! Как кръстихте малката принцеса?

Fresh-и, много се радвам да те засека тук :P

Мира, дано ви е последното влизане в болница преди раждането!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #157 -: Ноември 30, 2012, 22:33:14 pm »
Честито Драгони, много да ви радва, много да ви слушка и да порасте красиво и умно момиче!
Краси

*
« Отговор #158 -: Ноември 30, 2012, 23:00:14 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=48940.0

Момичета, бъдещи мами, уважавйте труда на тези който пускат темите в подфорум Честито
и пишете в тях , а не тук. Честито на още една мама Драгони и от мен...
Подаръка от мен, темичка... :D
*
« Отговор #159 -: Ноември 30, 2012, 23:30:26 pm »
Фанте, много те уважаваме, душа. Не се сърди!  :wink:

Бризче, много се радвам да те видя тук.  :)

Драгони, честита голяма мома! Повече - в другата темичка. :)